Jump to content

22.Wmr

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About 22.Wmr

 • Birthday 03/10/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har hatt en sxp med 18tommers pipe og A12 på tuppen. Ble jo noe lang å bære med seg, men utmerket og skyte med. Om man skyter opp i været (type kråke eller duejakt) demper den som bare det men med skudd bortetter bakken er ikke dempingen enorm, men det oppleves absolutt trygt for hørselen.
 2. Driver og roter med en ide om å lage noe slikt, litt for og ha en liten og lett sak og forsere vannveier hvor fjellstøvlene kommer til kort men mest for og ha noe å pjuske med utti snekkerbua. Selve rammen har jeg brukbar kontroll på, står ei rank osp bak huset her som er tiltenkt prosjektet. Men hva skal man kle med? Kommer ikke til og bruke selskinn som inuittene, lurer på glassfiber og epoxy men hvor holdbart vil det bli?
 3. I selskap med alt dette edle treverket blir vel dette som og banne i kirka men skit au! Overtok denne fra en trivelig Kammerat i julestria, Bergara BA 13 i det spennende kaliberet 222 rem! Hovedføden blir 40grains vmax med 22 grain n130 bak, disse lager treskuddsgrupper på 20mm relativt konsekvent med feltmessig skytestøtte. I hovedsak tiltenkt rever, harer og kråker. Idag har guttungen på tre og jeg vært ute på kombinert ake/skytetur og mang en istapp fikk vmax ut til 400m. Både far og sønn er strålende fornøyd
 4. Ønsker fortrinnsvis Haglekaliber 12 eller 20, frittliggende riflepipe i 222, 5.6x50 eller lignende..
 5. "Det beste" til slik jakt hadde vel vært ei lettekspanderende kule i 5.56-6mm med kulevekter rundt 50-70grain og med rundt 1000ms utgangshastighet, men det er som kjent ikke lov. Ett selhode er lite ute på 150meters hold, men når du først får hull på det er det jo hull i det.. sålenge du får ok presisjon ut av orryx er det ingen grunn til og bruke noe annet, har aldri opplevd noe vilt som har tusla videre etter hjerneskudd, uansett kaliber eller kule.
 6. 6 timer tur/retur er jo kanskje ikke akkurat i nabolaget, men det ble sikkert en fin tur😁 Du får ta med howaen nordåver når du får den iorden så kan jeg vise deg min bit av nordnorge. Rifla kommer nok å vi skal nok bli gode venner. Bestilte forøvrig samme demper som du å den ble sendt fra samme butikk som du henta din i igår😁 Har en rem seven med slik gummistokk å den fikk epoxy hele veien fra aktre skjefteskrue til fremre rembøylefeste og ble brukbar av det.
 7. Gratulerer med ny børse i hus Ko-stens! Må være fint å bo så sentralt att man bare kan kjøre på butikken å kjøpe det man vil ha, jeg sitter foran postkassa å venter på gamlebørsa di jeg😀 det skal bli morro å høre hva du får av presisjon uttav den der!
 8. Stemmer det ja, Blir vel cci igjen. Fint om flere har erfaringer og dele, nå gikk det jo bra denne gangen men med en annen riflekonstruksjon er jeg redd det kunne gått betydelig verre.
 9. Søndag kveld skulle jeg sjekke treffpunkt på min remington 597mag i 22. Wmr. Satte opp en blink, la meg ned og sendte avgårde en smell, Alt er som det skal. Men når jeg drar av skudd nr 2 smeller det som bare fa.. null rekyl og magasinet frøser ned i bakken under børsa ialle sine bestandsdeler. Det lar seg dog sette sammen og etter en grundig sjekk finner jeg ingenting galt med børsa. Om jeg fikk til og laste opp bilder nå vil dere se att det er en ganske solid utbuling på tomhylsa og jeg kan ikke forstå annet enn att dette må være en patron med betydelig mere drivstoff i en oppskrifta skulle tilsi? Noen som har vert borti noe lignende, eller har noen synspunkter? Levrandør er selvfølgelig kontaktet og virker å ta det allvorlig så langt.
 10. Aldri for sent og prøve noe nytt! For min del blir det første 222. Har ikke vert borti d før foruten en bever jeg skjøt engang før lenge siden med lånt børse, så det blir Morro. For min egen del har det lett for og bli litt oppgraderinger i våpengarderoben sånn oppunder jul da den verste jaktlysten er dabbet litt av søknaden er forresten levert idag, så får vi se hvor lang tid det tar. 6.5 grendel ser jo ut som ett anvendelig kaliber så det blir vel bra, hvilke kulevekter ser du for deg og bruke?
 11. Har ingenting å si om 6.5 grendel, men ser fram imot å få bergaraen din i hus sitter for tiden og leter etter en passende demper!
 12. Har brukt diverse kikkerter på denne i flere år nå, det er først og fremst hendigheten i ei børse uten kikkert som gjør att jeg ønsker å gå denne veien, samt å slippe problematikk med dugg på linser ol. Om dette ikke funker blir det ring bak og korn framme ja, det var jo det jeg satt å lette etter da jeg kom over denne. Når det er sagt var det brukererfaringer jeg etterspurte..
 13. Har lett litt etter ett godt alternativ til siktemidler på min 597magnum. Tanken er og ha en så lett og liten børse som mulig da denne blir med i sekken under det meste av småviltjakt jeg driver med. enten det er på fjellet etter rype og hare, større fugler i skogen, revejakt med støvern og sist men ikke minst og ha ei lita børse å stikke ned i steinura og avslutte minkjakten. Kikkert utgår da denne børsa tidvis blir utsatt for strenge forhold og fordi jeg vil ha den så liten og lett som mulig. Rødpunkt ol går jo på strøm og blir vel tomt for slikt før eller siden, og gjerne når det passer dårligst. Derfor var det vel bare åpne sikter igjen tenkte jeg, men i søken etter slikt kom jeg over disse seeall open sight. Klarte ikke å dy meg så det ble bestilt ett.. Er det noen som har testet disse her på kammeret? https://seeallopensight.com
 14. Har da blitt noen i år og, å støvern holder på å komme seg!
×
×
 • Create New...