Jump to content

22.Wmr

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

22.Wmr last won the day on December 13 2019

22.Wmr had the most liked content!

Community Reputation

190 Excellent

About 22.Wmr

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heng stålet i kjetting eller ett par bøyde armeringsjern etter toppen. Slik vil plata vippe bak i nedkant ved treff og rikosjetter vil slå ned i bakken såfremt stålet holder
 2. Jeg fikk ikke 147gr kula der til og gå pent før jeg fylte 47grain n150 bak de. Ingen trykktegn såvidt jeg kan se. Federal hylser, cci hetter husker ikke col i farta og har ikke målt farta..
 3. Når man er hjemme med manflu passer det jo fint å montere ny kikkert, har ikke fått skinna enda så den står nå i leupold std montasjen. Virker bra, jeg er fornøyd så langt.
 4. Har litt diverse epoxy i skapene her, så skal vel altids få den til og passe😂 lurer på og forsterke pistolgrepet med noe slikt og..
 5. Nå er det vel ikke mange flotte stokker som er laget av gran, og det er det nok mange grunner til.. men jeg har tid, anledning og lyst. Hvem vet, kanskje går den ann og bruke også.. 😂 om så skulle skje skal det være en rem 597 oppi stokken til slutt. Bilder sier mer en ord osv.. Ett par timer i bua å stokken er grovformet, veier nå 30 gram mere en orginalen og blir vel bare halvparten så tung når den er ferdig. Neste blir og få børsa nedi..
 6. Stemmer nok det, var først til mølla i år om jeg har forstått det rett. Jeg har levert en prøve så langt i år, men satser på og få levert 4 til så prøvekittet er oppbrukt før sesongen ender 😁
 7. Jeg bruker 40grains vmax på rev. disse går skjelden gjennom reven, som er 8-10 cm bred i kroppen bak bogen. Og tro at en 53grains vmax kommer seg gjennom en rådyrbog og inn til vitale organ er for meg ønsketenkning. Klart det kan gå bra spesielt med treff bak bog, men optimalt er det nok ikke..
 8. Nosler custum competition, 155 grain. De river litt mere en helmantel, men ikke mye på så smått vilt som hare. Helmantel kan også fint brukes!
 9. Jaggu ikke ille det der fra en liten karabin!
 10. Kikkerten er ikke kommet enda, men til helga er den nok her og da blir det litt smelling! Idag var planen og stille på grovfelt, men været var såppas bra og far har fri hele dagen så det bar til fjells istedet😁 Prøvde meg på isknusing ut til 600m idag, for og komme så langt blir det over en runde på rattet, derfor skrur jeg slik; Med 27klikk kommer 600m i overgangen tykk/tynn stolpe.. Etterhvert kom man da borti hare og.. Denne ble skutt på 50 meter i fart, trening hjelper! Her sitter hare nr 2 og hviler, en skjebnesvanger avgjørelse.. Alt i alt, en utmerket dag med ski og børse.
 11. Har du masse penger og en dyktig børsemaker skulle det la seg gjøre, men det er nok for spesielt interreserte..
 12. Det blir nok mange turer uten å se reven, men når den plutselig står der er det verdt alt jeg har skutt noen rever på lyse dagen slik oppigjenom. nå fremover er det jo parringstid og ikke uvanlig att reven er på farten hele døgnet. Ellers er det klart att det første og siste skytelyset er best.
 13. Tradisjonell bue er kult, ikke helt overbevist når det kommer til crocks..
 14. Først og fremst vil jeg anbefale deg og reise ut så ofte du kan på denne statskoggrunnen når du har sporsnø, trask rundt med børsa på ryggen og let spor, finner du ett som er sånn nogenlunde nytt skal du bare gå på det. Etterhvert vil du begynne og forstå hva reven gjør og hvordan den bruker terrenget. Det er utrolig hvor mye man kan lære av og gå spor! Jeg bruker ofte og følge spor og når jeg kommer til en plass jeg tenker att reven kan ligge i dagleie eller det rett og slett er en fin post(dette er ett eget kapittel med tanke på vind,plassering osv) så tar jeg fram ei fløyte og lokker i 15-30 minutter. Skjer det ingenting går jeg litt videre og prøver igjen. Kommer du på ferske sprangspor i sporløypa er løpet ofte kjørt, da har du støkkt reven.. ellers så skal du ikke være redd for og svinge innom ett gårdsbruk, banke på med lua i neven og spørre pent om og få jakte rev. Jeg har tilgode og bli nektet det sålangt
 15. Remington 597mag i 22 wmr. Liker denne veldig godt, har kappet løpet maks og satt på en bitteliten lyddemper på tuppen, samt byttet til volquartsen hane og mcarbo fjær i avtrekket. Den skyter 40-50mm 5skudds samlinger på 100m med slik bulk ammo som avbildet, med cci fmj og 30grain vmax klarer den 25mm. Uten kikkert veier den 2.2kg og med dempern er den rett over 90cm total lengde. Altså blir den ofte med i sekken på småviltjakt.👌
×
×
 • Create New...