Jump to content

22.Wmr

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About 22.Wmr

 • Birthday 03/10/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 22.Wmr

  SeeAll sigth, Noen som har erfaringer med disse?

  Har brukt diverse kikkerter på denne i flere år nå, det er først og fremst hendigheten i ei børse uten kikkert som gjør att jeg ønsker å gå denne veien, samt å slippe problematikk med dugg på linser ol. Om dette ikke funker blir det ring bak og korn framme ja, det var jo det jeg satt å lette etter da jeg kom over denne. Når det er sagt var det brukererfaringer jeg etterspurte..
 2. Har lett litt etter ett godt alternativ til siktemidler på min 597magnum. Tanken er og ha en så lett og liten børse som mulig da denne blir med i sekken under det meste av småviltjakt jeg driver med. enten det er på fjellet etter rype og hare, større fugler i skogen, revejakt med støvern og sist men ikke minst og ha ei lita børse å stikke ned i steinura og avslutte minkjakten. Kikkert utgår da denne børsa tidvis blir utsatt for strenge forhold og fordi jeg vil ha den så liten og lett som mulig. Rødpunkt ol går jo på strøm og blir vel tomt for slikt før eller siden, og gjerne når det passer dårligst. Derfor var det vel bare åpne sikter igjen tenkte jeg, men i søken etter slikt kom jeg over disse seeall open sight. Klarte ikke å dy meg så det ble bestilt ett.. Er det noen som har testet disse her på kammeret? https://seeallopensight.com
 3. 22.Wmr

  Revejakten 2017/2018

  Har da blitt noen i år og, å støvern holder på å komme seg!
 4. 22.Wmr

  Harejakta 2017/2018

  Noen bilder fra noen av høstens turer. Har tilgang på noen terreng der det er tillatt med hund og noen der det ikke er tillatt. Var ute med støveren idag, vanskelige forhold med stiv kuling og delvis mye regn men flere fine loser har vi hatt og ett par-tre middager ble med hjem. Ser du haren på det første bildet?
 5. 22.Wmr

  Hyllest til Remington model Seven!

  Min seven xcr i 308. Kjøpt i sommer og kommer nok ikke til og bli byttet ut med det første!
 6. 22.Wmr

  remington yellow jacket

  Ikke prøvd den i 10/22 men i en remington 511 og cz455. Har tilgode å se noe annet en middelmådig/dårlig presisjon fra yellow jacket.
 7. 22.Wmr

  Ny salong skyter ikke hull i hull

  sjekk først over at alle skruer sitter som de skal
 8. 22.Wmr

  Hvor kaldt er det hos dere !??

  -12 i Namsos, krystallkkart vær
 9. 22.Wmr

  Garantert tørr og varm på beina

  Har slitt i mange år på jobb med og finne godt skotøy som holder meg varm og ikke er for tungt og gå med, jobber ute hele året i all slags vær (tømrer) men da jeg fant Muckboots var sorgene over, du blir garantert klam på bena men jeg har tilgode og fryse i disse.
 10. 22.Wmr

  Hodelykter og håndholdt lykt

  H14 lykta kan jeg hive meg på og anbefale! har brukt min på jobb i over ett år nå. (Tømrer i alt slags vær) og den fungerer utmerket enda. Litt kort levetid på bateriene (4-5 timer på full pupp) men det fine er att det er lett og ta ut de oppladbare og sette in vanlige AA om en blir tom på fjellet.
 11. 22.Wmr

  Ny jeger

  Velkomen in i jegerlivets gleder ser ikke noe feil med tikkaen, mye god børse for penga der. Hagla kan sikkert fungere godt den og, men jeg vil nok anbefale deg og ta en runde i butikkene og tafse på litt forskjellige hagler. kan hende att det finnes noen som passer skrotten din bedre lykke til!
 12. 22.Wmr

  Skogsfugljakta 2012

  Gratulerer med første felte hogstad! de kommer du nok til og huske lenge Har kun vert ute en ettermidagstur på ett par timer, da man nødvendigvis må jobbe litt innimellom. Hadde et brukbart orrfuglkull på vingene (7-8 fugler) og plukket ut en hanekylling. Men det skal sies att jeg Aldri har sett en så lite utviklet orrfugl i jakta.
 13. 22.Wmr

  Hva bør jeg ha i jaktsekken?

  Vil ikke si at man er så lur hvis man trasker rundt med våpenet i sekken! Si ikke det http://www.eberlestock.com/X1E%20Euro.htm" target="_blank Edit: la ut feil link
 14. 22.Wmr

  Rypejakta 2012/2013

  Er enig med vømmøl her, har jaktet mye både på støkk og med hund. det er klart att de dagene alt fungerer(samspill mellom bikje og jeger, vitring osv.) så er det mulig og fylle sekken, men det er slett ikke hver gang alt klaffer. 2 støkkjegere som kjenner hverandre, terrenget og viltet godt kan lett gjøre storeslem..
 15. 22.Wmr

  Skrytetråd, fiske.

  1.5 kg fjellørret og personlig rekord. Alt i alt en fin tur, 1.1kg den andre der.
×