Jump to content

BaconErGodtNamNamNAm

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prøv. Det verste som skjer er at du får avslag. Når det gjelder skap, har jeg måttet legge ved bilde av serienummeret inni skapet mitt før de ville godkjenne søknad. Dette var i Sør-Vest PD
 2. Jeg har en V4 4-16x44. Meget fornøyd. Fungerer fint til gåsejakt og annet "langhold".3-12 er sikkert like bra. Det er sjelden jeg bruker mer en 10 ganger forstørrelse i praksis.
 3. Jeg hadde også en 2,5-10x50. Den var helt OK for prisen(utenom at gummiringen som du vrir forstørrelsen med løsnet), men ble byttet ut med noe finere etter ett år. Egentlig ikke fordi den var dårlig, men fordi den ble litt stor for en lett rådyrbørse som brukes på smygjakt. Jeg tror du trygt kan kjøpe NSD-sikter og bli fornøyd, bare ikke forvent veldig høy kvalitet.
 4. Hei. Ser etter demper til rifla mi i .270 win. Sonic 35 virker tynn, lett og billig. Vet noen av dere om jeg må ha sonic maks 7mm eller maks 8mm? .277 tommer er 7.0358 millimeter. Blir det for stramt?
 5. Takk for svar. Dette er en M67 så den har mye bruksmerker fra før, jeg er bare glad at det ikke skader løpet om jeg pusser rent.
 6. Jeg fikk nylig tilbake en rifle fra børsamaker etter montering av picatinnyskinne. Han har borret hull, frest metall og festet skinnen godt. Jeg er fornøyd med arbeidet. Derimot, da jeg pusset våpenet nå fant jeg en mengde stålspon i både kammer og løp, jeg antar etter metallarbeidet til børsemakeren. Er dette vanlig? Risikerer jeg å skade løpet om jeg drar pusselapper gjennom som vanlig?
 7. Hei. Jeg har nylig begynt å skyte på elektroniske skiver. Enkelt og fint og flott. Men.. Hva skjer her på skudd nr 4? Får noen av disse(0.0) innimellom. Er det feil på elektronikken eller bommer jeg på hele skiva? Mvh Bacongutten
 8. Tusen takk for god hjelp. Det viste seg at det var en Izh-54! Den er nå registrert på tredje generasjon, klar for and og gås.
 9. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87198638 Denne hadde jeg kjøpt om jeg hadde mer plass i skapet. desverre har dama veldig mange kjoler...
 10. Til sammenligning har jeg samtidig pleid å bruke en feltbukse fra NMF/Garm, en produsent kjent for å lage slitesterke og robuste klær (de leverer uniformer til div militæravdelinger.) Denne har gått i oppløsning! og jeg har nå kjøpt meg ny bukse fra fjellreven i G-1000. Fjellreven er svindyrt sammenlignet med annet membranløst yttertøy, men du får kvalitet.
 11. Fjellreven sine klær i G-1000 tåler godt noen bålgnister, spesielt hvis du nylig har påført nytt lag med grønnlandsvoks. Jeg har misbrukt min Fjellreven Keb Jakke(kombinert G-1000 og stretch paneler) nå i snart tre år. Fisketurer, jakt med mye kravling i kvist og på stein, fjellklatring, isklatring og rappellering/klatring/kryping i trange, nedlagte gruveganger og huler. Det er den jakken jeg som oftest slenger på meg når jeg skal ut døra. Jakken har ikke ett eneste hull, ikke en eneste løsnet søm.
 12. Hei. Har en CZ527 carbine i 7,62x39 som jeg vurderer å få dempet. Vil en vanlig demper til .30/308 kaliber fungere på rifla mi som spytter ut .311 kuler?
×
×
 • Create New...