Jump to content

BaconErGodtNamNamNAm

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Både 9,3x62 og 9,3x57 er av interesse
 2. Har ennå ikke funnet forhandlere av Lapua i gjeldende kaliber. Hvis du vet om noen så er jeg meget interessert! Det er kanskje det mest negative med 7,62x39. Utvalget i ferdig ammunisjon i Norge er ræva. Jeg skyter med Federal Fusion 123grains på rådyr, da med 1moa presisjon. De fungerer veldig godt. Helmantelen fra S&B (også i 123 grains) gir 1,5 moa på en god dag, men har dessverre noen slengere hvert 15-20 skudd. Det kan selvfølgelig være skytteren, men jeg tror det er ammoen sin feil. 😁
 3. Om jeg får være så freidig å få anbefale en CZ527 Carbine i .223 Jeg har en i 7,62x39 som er kappet på 43 cm. Det er påmontert en Hausken 151 Xtreme. Lett og hendig. Cirka null rekyl. Har gjort det rimelig greit på jaktfelt med den rifla, selv om den som regel er den desidert korteste av alle i stativet på stevnene. 😁
 4. Systemet du snakker om, med de ekstra ringene, heter ASV+. Vanlig ASV har ikke disse ringene, kun eksternt justerbart tårn/kulebanekompensator med lineære klikk.
 5. Trist at de store kjedene kutter ut våpensalg. Det siste vi trenger er at den vanlige mann i gata aldri ser våpen utenom på film og voldelige dataspill. Det e ikke bra for normaliseringen av våpen i samfunnet, det bidrar desverre til at befolkningen forøvrig blir totalt skjermet fra hva våpen er og at det finnes normale, ansvarlige våpeneiere.
 6. Jeg har kjøp S&B 7,62x39 fra Våpenloftet.no Det ser ut som at de har på lager ennå. https://vapenloftet.no/butikk/produkt/ammunisjon-1/cal-7-62x39
 7. Hei dere. Finnes det en klubb eller noe som driver med PRS i Rogaland/nord-Jæren? En klubb som er åpen for nye og relativt uerfarne?
 8. Kombi med heldempet rifleløp virker jo porno.
 9. Takk for svar, folkens. Har vært i kontakt med forhandler som beklaget seg. De har bedt meg måle pipa så skal de sende meg en ring. 👍
 10. Jeg har kjøpt en Sonic 35, fint det. Men skal det ikke være en foring av plast i den enden av demperen som omkranser pipen? Har det på Hausken-demperen min. På sonicen er det bare gjenger av metall, som om man skal kunne skru en foring inn, som ikke fulgte med. Dette gir veldig stort mellomrom mellom pipe og demper. Må jeg kjøpe foring separat?
 11. Prøv. Det verste som skjer er at du får avslag. Når det gjelder skap, har jeg måttet legge ved bilde av serienummeret inni skapet mitt før de ville godkjenne søknad. Dette var i Sør-Vest PD
 12. Jeg har en V4 4-16x44. Meget fornøyd. Fungerer fint til gåsejakt og annet "langhold".3-12 er sikkert like bra. Det er sjelden jeg bruker mer en 10 ganger forstørrelse i praksis.
 13. Jeg hadde også en 2,5-10x50. Den var helt OK for prisen(utenom at gummiringen som du vrir forstørrelsen med løsnet), men ble byttet ut med noe finere etter ett år. Egentlig ikke fordi den var dårlig, men fordi den ble litt stor for en lett rådyrbørse som brukes på smygjakt. Jeg tror du trygt kan kjøpe NSD-sikter og bli fornøyd, bare ikke forvent veldig høy kvalitet.
 14. Hei. Ser etter demper til rifla mi i .270 win. Sonic 35 virker tynn, lett og billig. Vet noen av dere om jeg må ha sonic maks 7mm eller maks 8mm? .277 tommer er 7.0358 millimeter. Blir det for stramt?
 15. Takk for svar. Dette er en M67 så den har mye bruksmerker fra før, jeg er bare glad at det ikke skader løpet om jeg pusser rent.
×
×
 • Create New...