Jump to content

BaconErGodtNamNamNAm

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så da kan jeg søke på en mini-30 for jakt i morgen, få innvilget i løpet av juni en gang og beholde rifla livet ut? Vurderer faktisk å prøve.
 2. Har brukt 123 grains Fusion i 7,62x39 og 150 grains i .270 win med godt resultat på både rådyr og hjort.
 3. De hadde en konkurrent hos G-sport/max i nabobygget intill i fjor, da de også sluttet å selge Guns & Ammo. De selger fortsatt sluker og stilongs da...
 4. Jeg er sån som klikker på folk om de peker på meg med våpen fordi de ikke klarer å enten peke opp eller ned. Liker svært dårlig å bli sveipa. Har kjefta på et par ukjente på skytebaner. Men det var kanskje off topic. Carry on.
 5. Samme i .277 og .308 desverre. Gutta i AFS sluker alt av ammo som produseres der borte for tiden. Fant noe TSX, men tenker å prøve Fox Bullets og i år. Det er mer tilgjengelig.
 6. https://weatherby.com/store/vanguard-back-country/ Under fanen "Previous rifle models"
 7. Bruk heller mer penger på håndkikkerten. Det er jo den vi sitter og glor i time ut og time inn.
 8. Jeg liker Leupold (har bare erfaring med deresVX-Freedom og VX-2) Gode nok til jakt. Billige. Lette! Ikke går jeg rundt og er redd for dem. Kjøper brukt for 2000-5000, selger igjen for ca samme. Har råd til mer ammo. Skyter og er glad. 😃 Hadde en stor Zeiss(4-16x44) før som jeg kjøpte ny for 9800 kroner. Ble litt tung og stor. Solgte den. Nå har jeg en Zeiss 2-8x42 DL kjøpt brukt for 4500. Liker den bedre. Så den er vel den "dyreste" jeg har nå. Har en billig billig Vortex Diamondback Tactical til gåserifla. Den fungerer
 9. Då får eg hiva på meg vernebriillene og prøva litt mixing og trixing. Vi sees på andre siden av regnbuen kjære venner.
 10. Det skal så lite til for å ødelegge hørselen sin. Det finnes og tilfeller der folk utvikler alvorlig psykisk sykdom etter å ha fått tinnitus. Dyp depresjon og selvordstanker--> forekommer av og til som følge. Hvordan fungerer en da som ektefelle, forelder eller arbeidstaker? Pass på øra. Propper eller klokker eller begge deler. Skyt og vær glad. 😃
 11. Spørsmål om krutt Barnes TSX 110 grain til .270 Ser på Barnes sin ladetabell at blandt annet H4350 og Hybrid V100 anbefales. Nå er 4350 ikke å få tak i og V100 virker etter å ha lest litt noe temperatursensitiv og temperamentsfull å lade med opp mot maks. Ikke noe for en nybegynner som meg. Kan jeg f.eks bruke N-160?(som jeg alerede har liggende) Har noen her prøvd lette blyfrie kuler i .270win?
×
×
 • Create New...