Jump to content

BaconErGodtNamNamNAm

Members
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BaconErGodtNamNamNAm's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

47

Reputation

 1. Gjelder forbud mot "tildekket pipe" på halvauto også for rifler i .22LR?
 2. Støttes. Jeg har kun brukt BoreTech de siste to åra.
 3. Leupold linsebeskytter er alerede montert på det siktet. Det er fordelen med de leupoldene. Linsedekselet skrus på innvendige gjenger på kikkerten. Veldig smidig. Men litt dyrt.
 4. En trist dag når vi snakker om kost-nytte på Kammeret.🥺
 5. Rafdal svarte at et par hundre kroner vil dekke det å ta ut pipa og montere den igjen. Så ca 2400,- for hele jobben. 😁
 6. Personlig kunne jeg veldig godt tenkt meg en moderne og lett jaktrifle basert på AR-15. Et lite magasin med plass til 2-3 skudd. Sykt mange muligheter hva gjelder ekstrautstyr og deler. Mer presise, pålitelige og gjennomprøvde rifler skal man lete lenge etter. Kanskje hadde jeg kjøpt to. En til rådyr og småvilt i .223. En til alt annet i .308. Men det er farlig. Så jeg får ikke lov. For med AR-15 kan jeg bli potensiell massedrapsmann over natten. Det har de folkevalgte bestemt. Den Browning BARen med 10-skudds magasin som alerede står i skapet er dog ikke farlig for samfunnet. Fordi dette har de folkevalgte bestemt.
 7. Aha! Godt poeng. Jeg får sende avgårde en mail til Rafdal.
 8. Jeg bruker Vortex sin Impact. Kosta vel 2500,- eller noe sånt. Den er helt OK+ til å måle avstander med i forbindelse med jakt, skyting og andre ting. Lett. Liten. Optisk er den ikke noe særlig. Den duger ikke til å observere gjennom. Jeg kommer ikke til å "oppgradere".
 9. Hmm. Jeg har kikka på Rafdal sin prisliste. Dreie ned pipe: kr. 700,- + Glassblåse/blånere komplett våpen: kr. 1500,- Jeg har ikke kjøpt ny pipe til noen av riflene mine før, men det blir vel fort litt dyrere en 2200 kroner?
 10. Jeg har en gammel M67 som jeg liker såpass godt at den må få lov til å være med ut oftere. Den skal derfor til smed for å dreie ned pipa. Dere som har erfaring med dette, vil dagens "godladninger" kunne tenkes å fungere etter slankeoperasjonen? Eller vil pipens endrede karakter og reduserte stivhet bety at det blir anledning til å utarbeide nye ladninger etter at rifla kommer hjem igjen? 😁
 11. Noen som har prøvd jakkene til IceFox?
 12. Har ikke prøvd i karbon, så svaret mitt er kanskje ikke relevant. Men. Jeg har borret hull til og limt inn flush cups(det øverste bildet ditt) i skjefter av både valnøtt, laminat og "plastikk" med jevnt over bra resultater. Jeg personlig ville ikke nølt med å lage hull i karbon for samme formål om det var mitt eget våpen. Men jeg har som sagt ikke prøvd karbon og er på ingen måte noen ekspert.
 13. Jeg presenterer prosjekt: "Spray børsa grønn etter kapping og legg den på vekta"
×
×
 • Create New...