Jump to content

martini

Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by martini

  1. Pyrodex skal ikke komprimeres godt , kun lett komprimering ( ca 2mm er nok ) til 12 mm x 44 er 38 grain pyrodex grei ladning , tilsvarer 55 grain svartkrutt .
  2. Har 300 stk magnum hetter cci. Kan bytte likt dersom det er cci eller federal du har .
  3. Så det evige maset ang lading, kjøp ladeboka , der har du det meste
  4. martini

    Førstegangsrifle

    Det enkle er ofte det beste , du ønsker en lings rifle ,rett fra esken er tikka t3 et meget godt valg ,styr unna gamle mausere koster nok mere enn det smaker å få disse til å passe til en lings skytter.
  5. Ta av kikkert , legg et vater på fremere base og over bakere base så jeg mener denne er feil eller feil montert ( tilpasset)

  6. Har du brukt flytende mantel puss ? I såfall ville jeg brukt jb borpasta ol.Det er greit å prøve tar mantel bedre enn andre midler
  7. Hvor mange skudd har du skutt? 3-4-5 tusen ,dersom under det vil jeg prøve mantel fjerning eller som tidligere innlegg kutte pipa og ny kroning .
  8. Registrerte meg som kunde og skulle få 20% på første kjøp , fikk varen til full pris blir ikke mere handel på meg.
  9. kjøp gummiduk på Biltema og lim denne innvendig .
  10. Norby gunshop selger på nett kr 670.-
  11. kjenner ikke til PH fra den tiden 50 -60 tallet, men det er nok en PH produsert på sivil /militær kasse som omtalt i tidligere innlegg . De PH riflene jeg kjente til hadde avtrekk med skyvesikring .Den rifla du har ,har tilsynelatende et orginalt mauser avtrekk , bolten har nok hatt det man kaller flaggsikring slik som er mont på M98 .
  12. PH Safari hadde polert låsekasse ,og skyvesikring . Den sikring som sitter på dette våpen er eftermontert ,såkalt 1/4 sikring , denne er merket med PH .
  13. Det eneste som er PH her er sikringen .
  14. Har kjøpt en Colt Army 1860 , Har skutt med denne og alle skudd sitter opp til høyre kl 1 .Har prøvd kuler 451 og 454 ,har også lagt siktepungt til venstere kl 7 men treffpungtet er fortsatt opp til høyre.Er det noen som har noen formening om hva som kan være feil ? Takker for tips
  15. Dersom man brenner for noe ,vil man jobbe for et snarlig resultat. Mange lurer på hva som skjer med testen ,blir den noe av ? eller er det en fin måte å skaffe seg kuler på ? vi venter med lengsel.
  16. martini

    Verdi

    Jeg har en Kongsberg produsert rollingblokk, denne er av mint kvalitet urørt sådan,den er produsert 1878,nr lik ,med 2 stk høner nr 1 er rantent med samme nr som våpenet, nr 2 er sentertent det også samme nr som våpenet.Orginal pussestokk er det også.Er det noen som kan gi meg en antydning på verdi ut fra min beskrivelse ?
  17. Hei Er nå ferdig med å lage slagfjær ,denne skal nå herdes hvordan kan jeg gjøre dette, noen enkel forklaring ? Stålet jeg har brukt er ikke herdet fjerstål ,beregnet til å lage og tilpasse fjærer .
  18. Hvorfor ikke prøve marked på svartkruttnett ? Olav Heidenstrøm tror jeg har tenger og hylser. Ladning jeg har brukt 80 grs wano 2
  19. Har et oppussings objekt ,må bytte løp ,har et carabin løp som jeg har tengt å bruke dette må kammres på nytt. Er det noen som hvet om noen som har kunskap om hvor man kan få brosjet opp løpet til 50/25 ? Har tengt å bruke ned kortet 50/70 hylse.
  20. Har en trapdor som jeg kunne tenke meg å papir vikle kuler til ,jeg bruker i dag en 500grs kule dia 459 .Noen anbefalinger om hvilke dia jeg bør ha på en støpe blokk,jeg ønsker samme kule vekt, 500 grs.
  21. Har ikke flere kule av merket Sako super hammerhed 250 grs. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe disse ? som har på lager i nevnte cal. (338)
  22. Har en uberti cattleman cal 44-40 som jeg har støpt noen kuler til -blandingen er 60 % linotype 40% bly .Da jeg tenker å bruke vitavori 340 er da denne legering for hard ? eller er det noen andre forslag til legering?
  23. Takker for hjelpen,har prøvd å bestille fra NSU, håper det lykkes
  24. Det er bra,men det tar jo evigheter før man får det.Når det først ligger i postkassen kommer det fra usa. Kunne tenke meg en levrandør her hjemme.
×
×
  • Create New...