Jump to content

ynnor

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ynnor

  1. Vis du ikke må ha den ret ut av esken og på dagen så ville jeg ha kjøpt en eldre 1991 a1 og sent den en tur til smen på toten. Å la han bytte det som trengs å byttes slik som Løp, Sikter og alt av innmatt. Vil tro prisen blir den same men resultate blir 100% bra og mye bedre en en som er ferdigbyggd. Sam er garantien å sørvisen den beste vis det skule bli noe tull. Er fler av de han har byggd opp rundt mjøsa og fler av dem er blant den øvre 1/3 på feltstevner rundt om.
  2. Prøvd jaktpatner på gjøvik? mener den hadde noen inne sist jeg var der.
  3. ER det ikke motsat ? Bly tetter bedre i løpe å sliper mindre krutgass forby kula i løpe å gir høyere tryk grunet mindre gass lekase i løpe. PÅ magnumladniger gir same ladning 40 til 50 meter høyere hastilghet med bly kuler i forhold til mantle kuler.
  4. Se og lær. Neste gang du skyter så ha alt som blir sakt på filmen i bakhode. Skyt med 2 hender til du mestren det så 1 hånd. Start på en avstand rundt 15m på en helfigut (vis mulig) så ser du høyde spredningen let. Når samlingen å trefa siter så øk avstand. Få en dreven pistolskyter til å se på når du skyter får å se etter fei. Noen andre råd har ikke jeg uten om å se hvorden du skyter å hvor trefa er. Lykke til
  5. NM229 5,56x45 er 57mm lang og produseres i sverge dem er merket CG . Kulen er lange miljøkule vekt er jeg ikke siker på( tiper 55gr). Men den har en metal kjerne på ca 3mm x 9mm på lot fra 2002 kan væer andeledes på nyere loter. krutt er jeg ikke siker på hva som blir brukt.
  6. Det er mye som skal steme ved tilpasing av ny pipe i 1911, Anbefaler deg å la en børsemaker gjøre det. Kjender en topp børsemaker som gjør sånt og resultate blir 100% bra.. Kan sende deg Navn å tlf på pm vis du vil. Han har nok å delene som skal til tror jeg.
  7. Byting av fjærer trengs bare å gjøre vis du lader ammon så svakt at den liger på grensa til faktor kravet med lette kuler. Husker jeg ikke feil kommer trojan med 12puns rekylfjær. Med fabrik er dette ikke noe problem. Da fungere den ret ut av esken. Alle fjærer på et våoen vil slites over tid å må byttesut, Det gjelder alle fabrikater.
  8. Vis en STI (1911 klone ) ikke fungere så ikke skyld på våpne men brukeren. Min trojan med 6" løp som jeg kjøpte i april 2005 fungere feilfrit med alt av ammo jeg har prøvd i 9x19. Med 124gr hp regminton kulle og 4,8 gr med N 340 holder den 9 på 0,5m skiva på 50meter skut fra benk. Rekylen er heller ikke noe problem. Å reservedeler er ikke noe problem alt av 1911 deler passer den vis du trenger, har ikke byttet noen deler enda jeg. Å den har gåt ca 10 000 skudd Avtreke kan en justere på selv vis en vet hva en gjør, vis ikke er det en børsemaker på skreia som fikser det å da blir det bra (det blir alt han gjør). Å med ret mann bakk så holder det våpne til A i felt og inn blant topp 30 i NM å høyere.
  9. ynnor

    sporlys

    Utrdrag fra våpenforskrifter § 8 § 8-5. Erverv av ammunisjon for medlemmer av skytterlag Medlemmer av visse skytterlag/-klubb kan erverve ammunisjon etter de regler som er gitt i kap. 9. Det er til sivilt bruk forbudt å eie eller inneha panserbrytende ammunisjon. Det samme gjelder ammunisjon med eksploderende prosjektil og brannprosjektil. Jeg vil nå si sporlys er forbut jeg da. får det er jo et projetil med en brannsats.
  10. FLO gjør mye rart. En vanlig HV soldat har ikke tenstempel hjemme så det blir ikke sat av tid til sjek på årlig trening da den slitasjen ikke er å regne som kritisk, blir jo bare skut max noen 100 skud i åre. Men skytre som har våpen med tennål er selv ansvarlig får å få gjort denne kontrol på våpne som skal gjøres føre våpne tas i bruk på ny åre.
  11. Når det gjelder AG-3 som er utkvitert fra HV og er i bruk til konkuransje skal de inn til årlig sjek hos godkjent personel. Dette er nytt av åre å har forbindelse med bruk av mijøammo og slitasje på løp og våpen. Så ta forbindelse med din HV avdeling og avtal tid og sted får kontrol av AG-3. Gjelder også P-80 og MP-5 får dem som har det. Alle våpen som ikke blir sjeket er det skyteforbud på fra en 1/1 -09 til det blir sjekket. Så få AG-3 sjekket å skyt mer...
  12. Det Norske skyter miljø er ikke tjent med den paramilitere skyter form, Kan heller ike se hva som er taktisk riktig i den vidio snuten. Etter å ha jobbet i grøne klær med skytig som hoved tema å ha gjenomført skarpe driler i lyes å mørke ser jeg ikke på IDPA som noen ret måte å trene på. Å hva vis en tuling filmet under trening å la det ut på internett får å skryte? Tenk hva presen kan snu det til ! "Norsken menn å kviner driver paramiliter skyting" Det er ingen som vil drive med skyting i Norge tjent med.
×
×
  • Create New...