Jump to content

JevèrMann

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

JevèrMann's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvis du er åpen for forslag så anbefaler jeg følgende kombinasjon; http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/853511" target="_blank http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/917549" target="_blank 2x http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/237315" target="_blank
  2. JevèrMann

    Tørrklikking

    Jeg har en Rem 597, og jeg har skadet kammeret og brukket tennstempelet på grunn av tørrklikking. Har du en slik rifle, ikke tørrklikk!
  3. Tanken var å lage en sammletråd med relevant informasjon rundt de nevnte våpensystemene. Jeg har en LTR i .308 og jeg lurer på følgende.. Har noen kronograf data på dette våpenet med NM60/62? 20" pipe, 12" twist. Lurer i grunn på det samme med Norma jaktmatch også.
  4. Tror dette kan være løsning på sistnevnte problem. http://echeng.com/journal/2008/07/11/ho ... iphone-20/
  5. Da var jeg ferdig, men jeg er ikke helt fornøyd. For det første så ble tallene veldig små, og i strid med konseptet "Veldig synlig og veldig stygt". For det andre ble det så mye forskjellige farger at det blir rotete. Forslag til forbedringer mottas med takk, da jeg sitter litt fast nå. Følgende bilde viser 12 MIL: Dette viser 18 MIL:
  6. 1 MIL = 3.438 MOA, så hvis du har 1/4 MOA justering så skal du merke 0.5 MIL pr. 7 klikk og 1 MIL pr. 14 klikk.
  7. Jeg tenkte at jeg kansje kunne jobbe med det faktum at tårnet mitt går opp og ned, og allerede har en enkel metode for å vise antall rotasjoner. Jeg laget noen skrå fargestriper, slik at fargen på den nederste stripen som er synlig indikerer hvilken rotasjon jeg er på. Stripen skifter brått til neste farge ved fullført rotasjon. Planen var da å lage MIL merking på forskjellige linjer, og i forskjellige farger som sammsvarer med antall rotasjoner. Dette ble litt vanskelig å forklare, så ta en titt. Jeg har ikke lagt inn MIL verdier ennda, og jeg er usikker på om dette er brukbart, da det sannsynligvis blir veldig uoversiktelig på rattet, men vi får se. Innspill eller andre idèer er meget velkommne.
  8. Jeg så videoen til ROE og gikk umiddelbart til verks. http://www.youtube.com/user/sierra645#p ... UfgrUE-Hgg Tanken var å dra den litt lenger og lage det hele i Photoshop, og så printe og lime endringen på tårnet. Da jeg begynnte å tenke litt over saken så oppdaget jeg et problem. Hvis jeg merker alle 7. med .5 og alle 14. med +1 så vil ikke disse merkingene stemme når rattet har gått en hel runde. På mitt sikte (Leupold mk4 M1) så har jeg 3 klikk for mye etter en runde, og merkingen blir således feil. Har noen en smart løsning på dette, eller en lur huskeregel for å ikke ratte feil? Mvh
  9. Da er dette kansje en vinner? http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=480684 Edit: Da var linken fikset.
  10. Kjempegreier, men jeg finner bare bokser som tar 4stk. Er i grunn på jakt etter boks for 20-30stk.
  11. Jeg har konvertert til oppladbare batterier, da jeg ble mektig lei av å være tom. I den forbindelse har jeg opparbeidet et lite berg av batterier, og jeg tenkte at en boks til pistol ammo ville være en god måte å oppbevare dem på. Spørsmålet er da, basert på følgende mål (AA batteri) 14x51mm, hvilket kaliber sammsvarer dette best med, med tanke på hvilken boks jeg bør kjøpe? Ja, jeg vet dette er off topic, men hvor ellers skal man spørre om noe slikt? hehe. Mvh Jevèrmann
  12. Mye på tapeten disse dager, så det tok sin tid. Men nå er adsam uten magasin testet og ikke funnet i orden. Andre forslag til utbedring? Er det så fy-fy å modifisere en syntetstokk som jeg har fått intrykk av? Det jeg tenker på er da å "kose" bort litt fra stokken forran låseklakken under pipen.
  13. Jeg vurderte å fjerne litt fra stokken, men så leste jeg en plass (john plasters bok kansje?) at man aldri skulle gjøre slikt arbeid på en syntetstokk. Satt mer eller mindre med sandpapiret i hånden, men så feiget jeg ut. Skal demontere og sette sammen uten magasin. Melding følger. Edit; Den er ikke beddet.
×
×
  • Create New...