Jump to content

Lillefix

Members
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lillefix last won the day on November 19 2019

Lillefix had the most liked content!

Community Reputation

94 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser noen plass sies det at N11 er lik 202, og da ligger max på 43,5. Er dette noe å henge seg på? Ønsker ikke å tråkke i salaten, både med å poste noe som er borti gamperæva, eller å sitte igjen med flett nye glassøyer. Ting må jo dessverre inn med t-skje.
 2. Tja tror jeg prøver en liten stige med N11. Takker for svar. Er jeg innafor med en stige på 43,44,45? Regner med fra 46,47, så begynner det å bli litt hett? Kronografen min ligger dessverre i tusen knas på pulten.
 3. Skal en da gå ut ifra dette , og ikke Vihtavuori????
 4. Lurer på ladedata på 150 TTSX. Sitter med N11 og N140 krutt. Men iflg ladetabellen til Vihtavuori så er det max med 42,7 N140. Ser mange sier de lader med 44grs N140. er dette trygt eller stygt??
 5. https://www.clasohlson.com/no/Nettaggregat-for-kjølebokser,-12-V/p/31-1567
 6. Ingen tvil om at du får mange gode råd og tips. Men her kommer et til: kjøp deg ei krag, og kos deg. Skyt og treff, skyt og bom, bare det smeller. Koser meg med børsene mine, selv om jeg plages med de.
 7. Hehehehehe, kan jo være refleksbånd. Men kan være øyne i bevegelse, og treg lukkertid på kamera.
 8. Hei, gi trådstarter litt håp.
 9. Her er et bilde fra mitt kamera. Rev med refleks???
 10. Skutt ca i 7tia. Gikk ut ca 0530, da var det dagslys.
 11. Endelig kan jeg ta påskeferie med god samvittighet. Tatt på lokk, med Mantis Pro100. Lokket ett par tre plasser, før jeg satte meg på en høyde med oversikt over skogen/jungelen. Hadde egentlig ikke trua, men etter noen få minutter så var det bevegelse i skogen. Skutt rett forfra, lyset slokket med en gang. Har slitt med å få til lokkinga, men nå klaffet det, muligens det ble litt mersmak av dette. Brukte gammelmauseren med 165AB.
 12. Ble litt aktivitet her. På tur ned til åtebua, skremte jeg en liten tass. Satsa på at han kom tilbake. Etter to timer piper det i Biltema-detektoren, og på 30meter står han. Gav han ei kule bakfra, rett ned. Mauser 308, 165Ab. Leupold 3-9x50Vxr. Ikke beste kikkerten i natta, men siden det blåser kuling, så fikk 17hmr være i fred i kveld.
 13. Endelig. Hadde egentlig begynt å tvile på meg selv som revejeger. Forrige gang jeg hadde mulighet å skyte rev var 22des. Har vært masse spor og aktivitet rundt åta, men ingen rev har vært sett. En sjelden gang har den blitt knipset av viltkameraet. Mange timer i åtebua, men ingen rev. Endelig i kveld var det et lyspunkt. Lita tispe skutt med 17hmr. Utras på ca 15 meter. Marlin XT17. S&B Zenith 2,5-10x56. Er ikke like mørkt på natta for tia, så åtebelysninga ble slått av, kan muligens være derfor reven stikker seg frem mot åta. Satser det tar seg kraftig opp på slutten av revejakta, nå er håpet tilbake.
×
×
 • Create New...