Jump to content

Lillefix

Members
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lillefix last won the day on April 15

Lillefix had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=163212268
 2. Vurderte disse børsene jeg også, endte som sagt opp med Xbolt. Hvorfor? Tja si det. Tror alle til syvende og sist gjør jobben.
 3. Har nettopp vært i trådstarters problemstilling. Hadde ei CZ550 i 308. Egentlig fornøyd med børsa. Byttet denne i ei Xbolt 308win NL for 14 dager siden.
 4. Bruker 17 hmr på rev på åta, ca 100-110meter avstand. Vmax ammo. Treffer en reven, så faller den. Bommer man, så faller den ikke. Enkelt og greit. Det er andre kaliber som gjør jobben bedre, men så lenge en vet kalibret, og sine egne begrensinger, så funker 17hmr greit for meg, til mitt bruk. Stor fordel er at det er lite bråk med 17hmr og lyddemper, så en slipper hissige naboer som stikker huene ut vinduet midt på natta.
 5. I Stemmer, men den er kappet, med sonic demper og bifrost skjefte, leupold kikkert. Tøffet meg litt da jeg skrev 2 kilo, men tung er den.
 6. Ble ei Xbolt 308 Nordic Light på meg også. Vekta endte på 3,6 kg uten demper. Men har en Jd184 som skal på. Kikkert er en Docter Unipoint 3-12x56. Standard Leupold baser og ringer. Men den er fortsatt lettere enn Mauseren.
 7. Noen som har fått seg et fint billig utgangspunkt.
 8. Justerbar kolbekappe opp og ned.
 9. Hmmm, høres bra ut dette. Vurderer selv denne. Dette blir 2 kilo lettere enn Mauseren jeg sliter med meg i dag.
 10. Hva er vekta på denne pakken, er det Nordic light børsa?
 11. Neida, ikke helt stille. Fikk meg ei lita revetispe på åta for ett par dager siden. Har holdt åta vedlike hele sommeren. Men venter på litt «skre» etter elgjakta og litt frost som du sier. Men først elgjakt.
 12. Du får en mail eller sms, etter noen dager, etter aktivert jakt, om å levere fangstrapport. Tror også du kan levere rapport på slutten av sesongen.
 13. Har personlig også vurdert disse opp mot hverandre. Har kun klådd på disse, ikke skutt. Likte Browningen best, selger anbefalte Tikka. Mauseren synes jeg har for «hul» lyd i stokken.
 14. Blir det feil med 308, så les sitatet. Jeg gir meg, drar også på jakt, med mye morsommere kaliber.
 15. Trenger ikke gjøre alt så vanskelig. Istedet for at en nybegynner skal plages med mange mange forskjellige synspunkter, så er det bare å kjøpe en 308 i kjent merke med ca 50 cm lengde, Og komme seg på jakt eller skytebanen. Blir ikke feil, dersom det blir feil, selg sjitn.
×
×
 • Create New...