Jump to content

Lillefix

Members
 • Posts

  318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lillefix last won the day on November 19 2019

Lillefix had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lillefix's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

101

Reputation

 1. Endelig. Tatt lang tid før det løsnet litt. Muligens for at det har vært lite snø. Har hatt to stykker på åta de siste dagene, i går kveld datt den ene. Ei lita tispe. 70 meters hold. Rett ned i smellen. 150gr TTSX. Xbolt 308win. Swaro Z4i 2,5-10x56. Wd60.
 2. Har ei Xbolt 308, som jeg også sleit med presisjon. Demonterte hele børsa og slipte vekk en det materiale fra stokken/løpskanalen. Vipps så funker børsa. Så det kan være at stokken ligger borti løpet.
 3. Har hatt samme problemet. X-bolt 308, sleit litt med ureint avtrekk på denne. Ble sendt tilbake til Nordskog for litt justering/polering av avtrekk. Dette var helt ny rifle, så den var ikke mye skutt med før den ble sendt tilbake. Når jeg fikk rifla tilbake, avtrekket var da fixet, så spredte børsa over hele blinken. Vurderte ei lita stund å la børsa gå i kverna, men demonterte børsa fra stokk og av med kikkert. Syntes at løpet lå litt nært stokken. Slipte/fjernet litt fra løpskanalen på stokken, monterte sammen og voila så fungerer børsa. Men dette var helt ny børse, så litt unødvendig med så mye tull før den gikk beint.
 4. Vil det si at jeg kan ha våpenet stående i boden utafor våpenskapet, klar til dyst, i tilfelle mikkelbesøk, på natta når jeg sover? Tviler.
 5. Ser noen plass sies det at N11 er lik 202, og da ligger max på 43,5. Er dette noe å henge seg på? Ønsker ikke å tråkke i salaten, både med å poste noe som er borti gamperæva, eller å sitte igjen med flett nye glassøyer. Ting må jo dessverre inn med t-skje.
 6. Tja tror jeg prøver en liten stige med N11. Takker for svar. Er jeg innafor med en stige på 43,44,45? Regner med fra 46,47, så begynner det å bli litt hett? Kronografen min ligger dessverre i tusen knas på pulten.
 7. Skal en da gå ut ifra dette , og ikke Vihtavuori????
 8. Lurer på ladedata på 150 TTSX. Sitter med N11 og N140 krutt. Men iflg ladetabellen til Vihtavuori så er det max med 42,7 N140. Ser mange sier de lader med 44grs N140. er dette trygt eller stygt??
 9. https://www.clasohlson.com/no/Nettaggregat-for-kjølebokser,-12-V/p/31-1567
 10. Ingen tvil om at du får mange gode råd og tips. Men her kommer et til: kjøp deg ei krag, og kos deg. Skyt og treff, skyt og bom, bare det smeller. Koser meg med børsene mine, selv om jeg plages med de.
 11. Hehehehehe, kan jo være refleksbånd. Men kan være øyne i bevegelse, og treg lukkertid på kamera.
 12. Hei, gi trådstarter litt håp.
 13. Her er et bilde fra mitt kamera. Rev med refleks???
×
×
 • Create New...