Jump to content

Sitka

Members
 • Content Count

  2,462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sitka last won the day on April 30 2019

Sitka had the most liked content!

Community Reputation

189 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Umogleg og svara på då rifler er individ som meg og deg. Du må prøva deg fram. Generelt sett ofte bedre presisjon når ein ikkje kjøper den aller billigaste ammunisjonen.
 2. Ja kjøpt ei tikka rifle der. Verkar og vera dønn seriøse.
 3. Fortsett med den du har, enkelt og greit.
 4. Er ikkje stokken annerledes på ei links rifle?
 5. 222 og 223 er ganske enkle og dempa.
 6. Kva skytestilling brukar du?
 7. Har ikkje hobbyar som kostar noko særlig men ser poenget. Før fiska eg ein del med garn og selde fisken då tente eg pengar på det og når eg tenker meg om så er jo aksjesparing ein hobby og eg driv jo på med det. Det går opp og det går ned men forhåpentligvis opp til slutt. Men eg tenkte berre mitt då når kollegaen min kjøpte kvelpen til 10 tusen. Det er jo ingen jakthund. Eg er oppvaksen på Gard og vant med dyr. No er eg ein nøktern type som veit at det følger mykje ansvar og arbeid med slikt, men eg har avogtil tenkt at dette kunne kanskje vore noko og tenkt på. Men interessa må vel ligga i
 8. Orkar folk og driva med det då, viss det ikkje er noko og tjena på det? Uansett ein kollega av meg kjøpte ein blandingskvelp. Meinar han betalte 10 000 for den det er ikkje nokon jakthund men er blitt ein diger kjøter som krever sin mann.
 9. Er det ein ide og kjøpa to ( av forskjellig kjønn) så kanskje rekrutteringa ordnar seg sjølv, pluss bi inntekt eller er det alt for mykje jobb.
 10. Skal eg vera heilt ærlig så syns eg at nokre rifler ser betre ut med dempar enn utan. Iverfall rustfri t3x. Med ein gong det er trestokk så er det vel omvendt.
 11. Eg brukar dempar, den pluss proppar og hørselvern.
 12. Har alltid trudd at det der med eit skudd utan dempar er skremselspropaganda. Eg har ikkje prøvd og kjem ikkje til og gjera det heller.
 13. Trur dei er lure og vanskelige til og få i fella, men går jo og prøva. Hugsar eg leste ein beskrivelse her på kammeret om revesaks, sånn som slår dei i hel ( ulovlig no) var ein svært detaljert beskrivelse og sterkt understreka kor vanskeleg det var og få dei i fella. Eg kjenner ein ( eller kjende) ein som brukar saks enda, han gjere akkurat som han vil, han sa det var enkelt null problem om vinteren, men fekk jo litt bifangst og da som naboens dyre hund, stein død. Du unngår jo det i levandefelle.
×
×
 • Create New...