Jump to content

Sitka

Members
 • Content Count

  1,868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sitka last won the day on April 30

Sitka had the most liked content!

Community Reputation

107 Excellent

About Sitka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sitka

  Barbering

  Var en som skrev i en annen tråd at kikkertsikte jeg foreslo var utdatert. Var iverfall sån jeg tolka det. Ser ikke ut som høvelen jeg har w&s classic lages lengre heller. Alt skal være så fancy nå til dags. Lee loader holder også på og forsvinne, blir iverfall lagd til færre og færre kaliber. Jaja som sagt kanskje ikke det største tapet denne høvelen, selv om jeg har to. kommer vel til og fortsette med den til jeg skjærer av meg hodet!
 2. Sitka

  Barbering

  Ca annenhver dag, er ikke noe problem og fungerer helt greit men kanskje lurt og kjøpe en litt tyngre og ikke fult så kjip model. Har ikke mye greie på barberhøvler, men de litt dyrere er det ett blad på de også?
 3. Sitka

  Barbering

  Den er lett ja, kanskje bedre med en tyngre. Hender det blir litt rifter.
 4. Sitka

  Første rifle

  En «gammel og god» forstørelse er i grunnen 3-9x40 den dekker i grunnen ganske bra. Vært borti leupold 3-9x50 også, helt ok kikkertsikte.
 5. Sitka

  Første rifle

  1,5-6x42 synes jeg er litt lite til og teste ladninger og sånn, men er vel neppe det ts skal til med det første. Mest allround synes jeg 2,5-10x50 er vis en først har valget. 56 er kanskje litt tuba, uansett alle fungerer så sant det er noenlunde kvalitet. Kommer litt ann på bruksområde, det er ikke alltid så lett og vite på forhånd. Vil tipse deg om børsemaker Wear de har noen gode tilbud på rifler nå om dagen og virker iverfall som er greie og ha med og gjøre.
 6. Sitka

  Barbering

  Så at jeg kunne få 500 blad for 271 kr på eBay, det bør holde en stund!
 7. Sitka

  Barbering

  Holder det gående på denne «dietten» her, siste 2 år eller så. Høvelen er en wilkinson sword billigste type.
 8. Sitka

  Første rifle

  7 mm rem mag. Må nå være mer til spesielt inntreserte, garvet hjemmelader eller lignende. Til første gangs rifle er det vel bedre og være en kjedelig fisk og gå for 6,5x55 eller .308, men dette tror jeg nok ts har fått med seg. Sikte, tja er vel ganske kjedelig jeg da. Ville gått for 50 lysåpning eller 56 kanskje. 50 er muligens litt mer allround. 42 til nød. Ett tysk eller østerisk zeiss, s&b, helia, Swarowski muligens leupold har noe brukende. Tenker helst brukt her da, men betal ikke for mye. Brukt er brukt. 1,5-6x42 bør du kunne få billig siden «alle» skal ha så stor forstørelse. Pass på at den har tysk nr 4 retikel, helst medforstørande.
 9. Sitka

  Første rifle

  Les guide til riflekjøp, jakt nr 4 i år. Xxl synes jeg hadde bedre priser og utvalg på våpen før, vet ikke hva som har skjedd.
 10. Sitka

  Første rifle

  Enig med det der om en ikke for stor demper iverfall, kanskje vi bør tipse om en liten? Hausken jd 151.
 11. Supert får bli large på meg da som er littegrann mindre
 12. Jeg fortsetter med den fra jaktdepotet. Fimbull 2. Lurer på passelig størrelse, liker at det er litt og gå på, men ikke telt. Er 180 cm ca 85-90 kg med normal kroppsbygning.
 13. Bruker du alle disse klærne under dressen? Trodde det skulle holde med ullundertøy, men klart blir det noen minus så blir det vel kaldt nok. Ganske lenge siden militæret men mener og huske at fotposene isolerte ganske bra.
 14. Sitka

  Første rifle

  Kan like godt kjøpe ny! Bruktprisene på t3 er for høye, så det tok ikke lange stunden
 15. Ja, er ikke sikker på om det var i denne tråden men er blitt tipset om denne før.
×
×
 • Create New...