Jump to content

Sitka

Members
 • Content Count

  2,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sitka last won the day on April 30 2019

Sitka had the most liked content!

Community Reputation

203 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sitka

  Tikkaklubben

  Nei eg trur eg blir med t3x stokken no etter modifikasjonane. Eg har skadefellingsløyve på gås og no har eg fått prøvd ho. Rifla er innskutt på 150 meter men no var dei på litt over 200. La berre trådkorset litt høgt i brystet. Midt i på begge to, 10 gonger forstørrelse på siktet. Må ikkje forandra på noko som fungerer så da fortsett eg som ho er.
 2. Det er ironi, godt nok for enkelte. Men passar ikkje så mykje betre sjølv heller.
 3. Det er ein dempar til mindre kaliber som 222 og 223 for eksempel. Der er den god.
 4. Sitka

  Tikkaklubben

  Men er det verdt det då? Er vel moglegeins berre eg sjølv som kan svara på det og ikkje før eg har kjøpt, betalt og prøvd.
 5. Sjå der du, då skal me prøva 120 grains etter kvart, er forøvrig einig med den som nemde skyting med 223. Er veldig behageleg og skyta med.
 6. Sitka

  Tikkaklubben

  No har eg sett dei på rifla men har ikkje skutt med ho enda, trur det blir bra. Men, i dag var eg innom ei lokal våpen sjappe, der var det ein GRS stokk, var ikkje namn på den men utifrå bilder på nettet trur eg det var bifrost. Var grøn og relativt lett. Herligheit den verka og vera god, skikkeleg godt grep rett og slett eit supert pistolgrep. Framskjefte og, Breit, slik eg likar det. Var jo den eg skulle hatt da. Nokon som veit om ei tikka t3x 6,5x55 passar rett oppi eller må det bedding og børsemakar arbeid til?
 7. Eg har Lee classic cast utan b.l. Synas ho virkar greit, har ikkje lada større patroner en 6,5x55 på ho enda.
 8. Kva er gale med Lee si støypejernspressa, er ho ikkje lika bra som dei andre fabrikantene sine? Har 3 festepunkt, veit ikkje korleis det er no men før hadde rcbs berre to.
 9. Er ei rifla i 223remington eit alternativ? Gunstig for mengdetrening, har ikkje sjølv då, men har lyst på.
 10. Sitka

  Tikkaklubben

  Tinga forskjefte samt vertikalt pistolgrep no frå bm Wear båe i «soft toutch» so får me sjå om det blir sukes
 11. Er ei presis kule det der men eg har allikevel gått over til 100 gr varianten. Har høyrd at den er meir presis en 95 gr v Max.
 12. Sitka

  Tikkaklubben

  Ok, såg litt meir på det no. Det utskiftbare grepet kjem i to varianter. Vanleg og vertikalt. Soft touch er eit alternativ for vertikalt grep. Er det same med framskjeftet kjem og som soft touch og vanleg touch tja soft touch der og kanskje.
 13. Sitka

  Tikkaklubben

  Ok, da må eg berre bestemma meg for farge.
×
×
 • Create New...