Jump to content

Sitka

Members
 • Content Count

  2,111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sitka last won the day on April 30 2019

Sitka had the most liked content!

Community Reputation

141 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rustfritt bortkasta, tja veit ikkje om eg er heilt einig der. Leupold er vel ikkje det råaste innanfor skyting i mørke, sjølv om dei har sikter i fleire prisklasser. Er einig anngåande lydempar.
 2. Sitka

  223 eller 17HMR?

  Nei gå for .223 vis du ikkje berre kan bruka .308 WIN.
 3. Lite i Haugesund og, men dei har nå.
 4. Men ts har jo ikkje klagd seg då, men kanskje lika greit og få høyra det «som da er» viss ein ser litt på Finn og for .223 så er det ein del fantasiprisar der. Og ein del objekt som har blitt forsøkt solgt gjentatte gonger utan at selgar tar «poenget». Er jo alltid ein viss risiko ved bruktkjøp så skal det vera vits i så må prisen vera vesentleg lavare enn nytt. Så er det jo og forskjell brukt til brukt, noko er meir risiko og kjøpa enn andre ting, noko er meir lettsolgt og noko er meir eller mindre umogleg og bli kvitt, må omtrent gi da vekk. Eg hadde ein gong ein lee loader til 6,5x55, den vart seld i løpet av ca 5 minutt, eg har også hatt ting på Finn som det har tatt årevis og avhende. Ikkje nødvendigvis pga høg pris men er litt sært/ liten marknad.
 5. Fyrstemann må ta tapet med andre ord. Kan heller ikkje forventa at ho er så brennheit på bruktmarkedet dersom ein vil selga ho vidare med mindre ein er litt heldig da. Ser kul ut børsa da, det må eg sei, blir kanskje litt lang med dempar. Kan jo kappa men da forsvinn jo litt av vitsen med heile geværet på ein måte.
 6. Ok skjønner kor landet ligg. Eg meinar eg har ein godkjent søknad på .223 liggande og ser meg litt rundt. Gjekk inn på brownells og såg på timney avtrekk. Var iverfall dyrt nok ja 3-4 tusen og deromkring. No er det jo ikkje sikkert at ein treng skifta da, men eg er litt avhengig av lett avtrekk for og skyta bra.
 7. Så du meiner at nye Remington er litt overprisa?
 8. Kva kosta Noko slikt nytt da? Er vel litt for spesielt interesserte ja, passar vel best når da ikkje er så langt og gå. Sikkert god på skytebanen eller blir da lange løpet rett og slett for langt og uhåndterligt kanskje.
 9. Det var meint som ett høfligt spørsmål. Er klar over at den blir tapa på 12 gonger eller skal bli da. Lurte berre på om det var ein grunn eg ikkje har tenkt på for og velga akkurat det kikkartsikte.
 10. Er da ikkje litt stor forstørrelse til jaktfelt med 27 gonger?
 11. Eg synas nå uansett det er imponerande, er vel ein del bjørn og der. No er vel den mykje meir redd oss en me er redd den men likavell da finnes jo slagbjørnar frå tid til annan. Enten det er gjenferd, udyr eller øksemordarar så er det jo (stort sett) fobier som må overvinnas, men der er nettopp det da.
 12. Vart rett og slettImponet av på turar av så lang varighet som 3-6 veker. Vitnar om: handlekraft, god planlegging, mot og god fysikk for og nemna noko. Sjølv hadde eg psyka ut, men skulle gjerne kunne gjort det. Fyrste bud er og bli kvitt mørkredsla. Andre bud er vel og bli tøffare psykisk, dei to tinga heng vel saman. Det er plagsomt og vera mørkredd, spesielt når ein er litt på tur og alltid aleine.
 13. Ja det er vel lurt vil eg tru.
 14. Må fjerna dei andre rovdyra og da med andre ord.
×
×
 • Create New...