Jump to content

Skauge

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skauge's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Lurer på om det er like lurt å kappe løpet på 22WMR som det er på 22lr. Vil jeg få høyere utgangshastiget og bedre presisjon som i 22lr? Eller skal jeg beholde standard lengden?
  2. Skauge

    Hvilken stokk?

    Haha! Jeg gjorde det verst tenkelige for ca 1mnd. siden.... Solgte den.
  3. Skauge

    Hvilken stokk?

    Hahaha! Ja, hvordan har hvordan havnet der? Litt trøtt i går kanskje? Er ikke bedre nå... Bruksområde er ikke viktig her. Original-stokken skal uansett beholdes. Jeg vil bare prøve å lage en mini-sniper, med en pen stokk og desertCamo på. Tenker å lakkere sikte, stokk, demper og tofot i samme farge. Først skal riflen handles (CZ 455, Varmint) så stokk.
  4. Skauge

    Hvilken stokk?

    Hei, tenker å kjøpe meg en CZ455 Varmint. 17HMR og 22lr. Jeg ønsker at den skal ha en viss "desert, sniper" look. Men hvordan stokk og hvor er den tilgjengelig? Er det noen som har et ferdig prosjekt, eller halv ferdig? Ta kontakt, trenger info
  5. Skauge

    Sako Quad

    Hei!, Takker for svar! Fant meg en på finn.no Skal bare selge min 1år gammle CZ455 Thumbhole Varmint 17 HMR først. Fantastisk våpen, men.... Jeg vil prøve noe nytt Skjønner ikke greia med å bytte, jeg vil bare Må-ha-syken ?......
  6. Til og med rev, gjelder 22WMR og 17HMR
  7. Skauge

    Cz-Klubben

    Uhm, okei. Du får "American" i varmint utgave åsså, heter bare "CZ455 American" da. Men samme rette stokken. Da regner jeg med jeg slipper og frese noe. For det er uaktuelt Takker for svar! )
  8. Skauge

    Cz-Klubben

    Hei. Jeg har en CZ455 Thumbhole Varmint 17 HMR. Jeg lurer på om det er mulig og sette på en American stokk i varmint utgaven, eller er hullene på ulik plass?
  9. Skauge

    17. HMR tråden

    Hei! Jeg har en CZ 455 Thumbhole Varmint 17 HMR og lurer på om jeg kan sette på en American stokk i varmint utgaven eller er hullene på ulik plass?
  10. Hvis Skauge tillater? Hva i all verden? Skjerp deg, den der var for tynn! Når folk begynner og rammse opp antall skutt ditt og datt så synes jeg det blir for usakelig/barnslig! Grunnen til at JEG sa det, var for at du antydet at jeg var dum. Serriøst? Tilbake til 223? En hvis fyren har 6.5x55 som sakt? Hva i svarte skal han med en .223? Hvis det hadde vært spm. om hvilket kaliber til ditt og datt (f.eks småviltjakt), - javell. Her er spm. wmr eller hmr? Som sakt tidligere, jeg har hmr og snakker ut ifra mine erfaringer. Har aldri sakt at noen skal ha tilatelse fra meg ( sånn som purkepirkern påpeker) ved og snakke om sine ERFARINGER. Jeg har ikke prøvd wmr og driter derfor i og svare. Jeg har vurdert og bytte til wmr, men med tanke på funksjon og kulebane blir det til hmr. Og hva er det med "matvilt-kaliber" og "drepe-kaliber"? Utdype eller er det noe du ikke har peiling på men skriver uansett? Enig, kjøp det kalibret som har penest hylse!
  11. Greit for meg at du har jobb i bransjen. Hvis du føler deg truffet, så ja? Unnskyld? Eller? Sakelig er vell noe alle skal være når de kommenterer her inne, det var jeg og. Hvis du ikke missforsto "hahaha" så. Sako quad sier meg det det skal si meg. Gikk heller for CZ455 Thumbhole Varmint hvis det sier deg noe? Lettere bytte på CZ... Meeen, ja gjennomskyting forekom hele tiden til meg men dyret kom seg ingen plass Det var dødt, med minninalt med blod og et lite hull. Skjønner OVERhode ingenting når du snakker om splætteffekten på hmr'n? Brukte du riktig kule iforhold til matvilt eller ikke? Har prøvd v-max på måker og kråker... Bobb bobb.. Jada, jeg sjekket ammo prisene på .223 før jeg sa noe, som de siste årene så er det barnaul med FMJ som er billigst. Men du har bæsja på leggen hvis du kjøper en børse som ikke liker den ammon når du kjøpte det kaliberet pga at de skuddene var billigere en hmr'n? Eller hva? American Eagle var ikke billig suns jeg.. Så hvordan du velger og se dette, som usakelig eller sakelig blir ikke mitt problem. Jeg er vell på jakt gjennomsnitt annenhver helg fra sessongstart på matvilt pluss noen ettermiddagsturer, så er ganske aktiv da..
  12. Er jo ikke noe vits i og begynne og blande in 223. her? Ammunisjons prisen er jo ikke sammenlignbar en gang. (Kjøpe ammo, siden du ikke kan lade hmr'n på nytt) Brukte 17HMR på gåsjakta i år, opp til 150m ca. Gamepoint - pang - død - spisende, altså et lite hull - Lett! 22wmr har jeg ingen erfaring med, dermed driter jeg i og svare. Som visse andre skulle gjort her på kammeret, mye tro og uvitenhet som kommer med i tekster, virker som folk bare måå skrive for og overbevise seg selv at de har gjort de rette endringene i skapet sitt.. Ps. Hvorfor ikke 6.5x55 med samme? Istede for .223, er jo såpass likt uansett? Hahaha! Fra rimfire til 6.5x55. Yeye! Trådstarter skulle velge mellom 22.wmr og 17hmr Just sayin..
  13. Så du har en vanlig Ruger 10/22 carbine i den stokken fra ebay? Ikke noe mere fikksfakkseri? Bare drop-in? -—--------"-------- Presisjonen er bedre eller den samme?
  14. Hei igjen! Vurderer og slipe ned stokken innvendig slik at løpet ikke toucher noen steder, jeg merker ivertfall på fremste del så ligger det an i stokken hardt. Så jeg lurer på om å fjerne løpsbåndet og slipe forsiktig ned std. stokken innvendig. Eller er hele greia for slapt og at det vil bli bare jalla tilslutt? Virker som at stokken er stiv nokk til og klare det, uten at den blir og komme borti løpet. Lavbudsjett,- Lavbudsjett,- Takker for svar though
  15. Skauge

    .17/22mag

    Hei! Har en CZ455 Thumbhole Varmint i 17HMR. Den var med på gåsjakt i år, og jeg fatter ikke hvorfor dere skal bruke 223 på rev og gås. Jeg skøyt ca 10-15 gås i år bare med hmr'n ikke en jevel som stakk fra åstedet, holdene var fra 40m til 140m Det var noe vind, men ikke så mye at den ikke gikk beint.. Man blir heller aldri klok på og lese her inne. Resultatene kommer fra skytter,kule,vind,plassering,kaldt,varmt osv. Dyrene er også individer, alle reagerer ikke likt. Men jeg har god erfaring med HMR'n og den forlater ikke skapet mitt! Genialt fra Trost til og med rev/gås. Genialt... Har også en god del erfaring med 22lr, det er ikke sammenlignbart iforhold til 17HMR'n med tanke på jakt og presisjon. Det er bestandig noen mandagseksemplarer der ute, har selv nettopp fått en 10/22 i hus. Venter på kikkarar
×
×
  • Create New...