Jump to content

Trond@Hagen

Members
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trond@Hagen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. vil det grågås sette seg på lokkegås av canada og vise versa?
 2. Har blitt litt bit av tanken på knivmaking, dog ikke og smi bladet selv. Ser på sidene til de store knivfabrikkene, som helle brusletto osv, at alle knivbladene stort sett er med logo. Hva bruker dere andre her inne av blader når dere lager kniv? tips til relativt rimlige blader til en nybegynner mottas med takk.
 3. Er i gang med og lage min første kniv, og etter og hasett div vidioer og tråder har, så ser jeg at læret må tynnes i kanten før sying, men jeg sliter med og finne ut hvor mye. hva skjer om jeg ikke tynner? blir det for tynt er det vell vannskelig og stikke syhullene ut i kanten på læret. så hvor mye bør det høvles 1/3 tykkelse? halvparten? og hvor langt inn på læret?.
 4. Hei, for en fantastisk tråd. jeg har blitt så imponert at jeg har blitt innspirert til og forsøke og lagen min egen kniv, og slire, og i den forbindelse har jeg ett lite spm. Hva er det jeg minimum må skaffe meg for og kunne lage en enkel slire.
 5. Takker for svar, noen som kan si noe om hvor gammel den kan være?
 6. Hei, en kammerat av meg har netopp overtatt en gammel haggle, som vistnok er ett par tre genrasjoner gammel, og lurer ille på hva slags haggle dette kan være. Noen her som kan vite?
 7. Hei, jeg har i flere år jaktet på due på noen jorder i fredrikstad kommune, men har hørt noen rykter om at man må ha jaktkort, selvom jeg har fått lov av grunneier og jakte duer der, stemmer dette?
 8. har en valmet kombi 222/12 med 2-7x32 shirstone kikkert, som jeg vurderer og selge, hva kan jeg regne med og få for noe sånt?
 9. Vel er det noen her som kan ha tips på hvem og hvor en kan henvende seg når en er innteresert i og få jaktet litt gris på norskesiden. i østfold.
 10. Vel brukes for det meste til gåturer med hunden om vinteren i skog og mark, og har vært veldig fornøyd med lyset påledlenser h14, men nå begynner den og bli utslitt (dimming og sånt virker ikke lenger) og er ikke så veldig fornøyd med kvaliteten på selve lykta. lurer nå litt på denne http://www.xxl.no/Root/Sykkel/Utstyr-ti ... 55_1_Style hvordan er den og bruke som hodelykt?
 11. JA, har handlet på nett i utlandet tidligere, pakken lå 4 uker i tollem, og det hele ble dyrere en om jeg skulle hanlet her, samt liker veldig godt og ha en butikk og kunne reklamere i hvis det er noe, blir også litt skrem av og lese om feil ladere og batterier som smeller.
 12. ok til alle dere lyktguruer hva er det beste man kan få kjøpt av hodelykt til en foruftig pris i butikk i norge nå opp til tja 1500-2000 kr og som er bedre en ledlenser H14
×
×
 • Create New...