Jump to content

trulse

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About trulse

  • Birthday 11/06/1975

trulse's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dette føler jeg at jeg må svare på. Jeg må si meg veldig(!) fornøyd med servicen jeg har opplevd fra Winge. Min personlige erfaring er at de er en klasse for seg selv med å svare på telefon og e-post. Jeg oppfordrer alle forumets medlemmer til å bruke mindre uavhengige sport- og utstyrsleverandører fremfor å spare noen få kroner på å handle i kjedebutikker der det står en kvisete 17-åring uten noen form for kunnskap. Selv handler jeg heller på Oslo sportslager og Winge enn å spare noen hundrelapper på å handle på f.eks. XXL. (Og jeg har absolutt ingen relasjon til noen butikker, kjeder eller leverandører)
  2. Forskjellen på MKII og MKIII er hovedsakling magasinutløseren er flyttet fra under pistolgrepet til en mer vanlig plassering, med MKIII må vel magsinet stå i for å kunne ta et avtrekk og MKIII er klargjort for skinne. Begge pistolene er solide og gode pistoler. De er ikke match-våpen, men med litt jobb så blir avtrekket godt. Jeg har håndtert 4-5 ulike MKII pistoler og kan ikke huske å ha hatt forkiling eller andre problemer. Et par av disse var også klubbvåpen som så og si aldri ble pusset. Personlig foretrekker jeg bullbarrelversjonene av pistolen, men det er en smakssak.
  3. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=15&t=17072 Jeg vil heldempe en MKII, montere en sikteskinne der jeg vil ha et rødpunktsikte. Allerede har jeg satt inn et Volquartsen avtrekkersett. Finnishen må også gjøres noe med, så enten en ny blånering eller en matt sort coating. ÅÅÅ som en ny eier av en MKIII så blir jeg litt nyskjerrig på hva du skal gjøre med den?
  4. Takk for tips! Det blir spennende å se hvordan dette eksperimentet utvikler seg. Til nå venter jeg på svar fra tre ulike som har sagt de kan bygge om en MKII.
  5. Hei, Hvilket sikte ville ærede forummedlemmer satt på en Ruger MKII? Jeg tenker først og fremst på et rødpunktsikte, men åpen for forslag. alle innspill tas imot med takk!
  6. Hei, Hvem i Kongeriket kan ta på seg jobben, og er kompetent, til å bygge om en MKII Bullbarrel til heldempet? Jeg har lyst på en heldempet .22 med skinne til Aimpoint (e.l.) eller Doctor sikte. Det er jo ikke flust av de i markedet og jeg tviler på at onkel på Oslo politikammer har lyst å gi meg løyve til en .22 pistol til. Noe ala denne: http://www.paladinarmory.com/22Pistols.htm
  7. .357 Maximum, også kjent som .357 Remington Maximum tar fint .357 magnum/.38 special
  8. Litt OT. Men fra min tid i forsvaret har jeg hørt to historier fra troverdige kilder om dyr som ikke har falt for velplasserte 9mm i pannebrasken. Så det overrasker meg at .22 skal være så virkningsfullt som historiene her forteller. Men at .22 er farligere enn mange tror er definitivt en sannhet! Den første er en venn av meg som var vakthavende og under en inspeksjonsrunde utenfor leieren kom over en bukk som var blitt påkjørt og bakbena var knust. Det var visstnok langt til nærmeste bonde, så i sin ungdommelig iver besluttet han å avlive det stakkars dyret der og da, så han plasserte et skudd midt mellom øynene på bukken. Dyret ble svimeslått deretter våknet det igjen. Dyret ble så avlivet med samekniv.. Den andre er fra vinterkurset til krigsskolen der et reinsdyr skulle avlives og slaktes. (tipper det er noen her som har vært med på denne øvelsen) Det var riktignok veldig kaldt under den øvelsen som kan ha noe å si, men dyret ble skutt med standard P80 og helmantel, dyret datt og reiste seg igjen.. Et skudd til og det ble liggende, smakte visstnok fortreffelig
  9. Har du fått kontakt med han som drev Oslo Skytesenter i 2001? Kanskje han har noen papirer liggende i en skuff? Google på Roger, "rabbit" som var kallenavnet hans og Oslo Skytesenter så får du opp navnet hans.
  10. Vet ikke helt hva jeg synes om denne men... her er den:
  11. trulse

    Ladedata 50 a.e

    Er det mennesker inne i bildet er ingen regler ufravikelig. Det gjelder fartsgrenser, byggeløyver, og ikke minst ervervelsestillatelser...
  12. Eller hva med en slik en: http://www.ebladestore.com/knives/EK001.html Fast blad samtidig liten og hendig.
  13. Jeg kan jo lime inn svaret jeg gav deg på PM, tilfelle noen andre er nyskjerrig. Jeg er fornøyd med Witnessen på de aller fleste områder. Den er definitivt lekker å se og ta på, det er ikke noe å si på finnishen eller utførelsen av arbeidet. Jeg bruker den mest til koseskyting, men også militærfelt. I .45 er det en ren singelstack, åtte patroner på rett rekke. Dette gjør at den er relativt smal, uten å ha målt tror jeg at den er like smal eller noe smalere enn en GLOCK 17. Jeg har ikke store hendene og føler jeg har et godt grep, kanskje jeg fikler litt med å bruke tommelen som magasinutløser. Det eneste jeg har å utsette er mine fordommer mot å ha et erkeamerikansk våpen som 1911 fra en Italiensk leverandør og at fabrikkrekylfjæren kan være litt slapp for de hardere fabrikkammunisjonen. Jeg har også sett bedre tilpassinger mellom løp og sleide. Husker ikke hva uttrykket er, men i oppspent posisjon kan man trykke på kammeret gjennom utkasteråpningen og der er det en liten svikt. Metalstykkene burde være tilnærmet låst i denne posisjonen. Men for å oppsummere, for 6000(?) ny eller 3-4000 brukt er dette mye våpen for pengene, og jeg hadde valgt en slik fremfor å kjøpe en eldre gold cup eller Colt mod 70/80 for så å montere justerbare sikter etc. Men som jeg sier til alle som spør om råd, ta på og fikle med det våpenet du har lyst på, har du mulighet å prøveskyte er det ideelt. Våre valg av handvåpen har så mye med følelser å gjøre at det er vanskelig å ta en beslutning etter anbefalingere av andre.
  14. Høy kjernelinje, merkelig magasinutløser, et avtrekk jeg personlig ikke klarer er vel noen av ankerpunktene.
×
×
  • Create New...