Jump to content

joakimH

Members
 • Content Count

  374
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. ble 1000 duer og skudd til prisen ovenfor , på xxl!
 2. Hva koster det på XXL for tiden?Eller andre plasser (mellom Trondheim og bodø). Skal på en roadtrip-ish tur og lurer på hvor man får billigst. Regner nesten med at xxl har billigst men hvis du vet om andre er jeg evig takksam!
 3. joakimH

  Actionkamera

  du kan ikke bruke beskyttelseslokket når skjermen er på naturligvis. det er en usb lignende ingang du bare putter skjermen inn i. Si ifra hvis noen vet om våpenfester til gopro!
 4. Jeg og en kompis var ute å sprengte tomater og colabokser i vinter en gang.. litt over 20 minusgrader Begge riflene er i .17 hmr, v-max.
 5. Hvor får man tak i katalogen? helst uten å betale en formue for bladet jeger
 6. demperen brukes foreløpig bare til en .223! og den rifla blir så å si aldri brukt. så at dempingen kan bli littegrann dårligere i det kaliberet gir jeg meg katten i
 7. hva koster dette hos børsemaker da? takk for svar, nå ble jeg lettet!
 8. Har en demper som brukes på .223`en, og den kan brukes på alt opp til 6,5. Nå har det seg slik at jeg har planer om å kjøpe en .308, og vil gjerne kunne bruke samme demper! Kan den gamle demperen borres opp, eller må jeg kjøpe ny demper med større åpning?
 9. Jeg synes det var et supert program.. kan ikke skjønne hvordan noen jegere kan synes det programmet strider imot jakt! Han hadde ikke mer kritikk om dagens jakt en den gjennomsnittlige jeger har. Den fyren vet nok mer om hva som er bra for elgbestanden en de aller aller aller fleste her inne.
 10. Onkel blå er enig så lenge du ikke har mer en 6 våpen til jakt. Gjerne 6 identiske hagler.
 11. kjøp brukt! Jeg ville også ha halvauto, men valget falt på en Benelli nova pumpehagle. Skyter ekstremt godt med denne! Og pumpingen blir du vant med etter 100 skudd på leirduebanen. I en jaktsituasjon skyter du to skudd like fort med en pumpe som med en halvauto. Betalte 3000 for den, nypris 7-9000. Da får du mye kvalitet og glede for pengene!
 12. hva med å leverer samme rifla i valgfri riflestigning, ikke VALGFRI , men minst to alternativer.. ser for meg det har kunnet vært en smart måte?
 13. takk for svar ! Nå fallt ting på greip
 14. joakimH

  ny rifle

  Åssen lagde du den finurlige saken der, om jeg tør spørre?? http://lmgtfy.com/?q=how+to+make+a+let+ ... at+for+you
×
×
 • Create New...