Jump to content

R.R.J

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

R.R.J's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, har en hylse liggendes her. Uten tennhette eller kule. Over der tennhetten skulle vært står det "50" Under hullet der tennhetten skulle vært står det "FNB 91". Noen som vet hvilken type ammunisjon/kaliber dette er? Hylsa er ganske stor.
  2. Hei. Endte opp med den her jeg: 99,-
  3. Hehe ok Nei, ender vel med at jeg gir meg på dette, bør vel spare, hehe.
  4. Tolle kniv ja Kanskje det hadde vært noe. Men pulverstål kniver blir jo for dyrt. Nå har jeg forøvrig kjøpt meg sliper til både saks og kniv, så jeg kan jo bare slipe dem om de blir uskarpe??
  5. Tja. Joda, er vel noe sånt det må bli da, hehe. Jeg hadde mer lyst på en litt mer sånn kniv kniv jeg da, altså med fast slipt blad og greier, ikke skalpell hehe. Men, det er vel kanskje skalpell bladene som er best egnet til mitt formål, vet ikke hvor godt foldekniver er til slikt da. Men har en slik da, tapet kniv er det, men samme blad, kanskje ikke like langt ute med bladet som den der da. Er vel kanskje bare bortkasta penger å kjøpe sånn foldekniv, eller hva sier dere ? Er liksom det at jeg har lyst på en ny kniv som er litt stilig, og alikevel praktisk. Ok, er kanskje en dårlig unnskyldning for og si at jeg vil ha en ny kniv, fordi jeg synest de er fine, men alikevel at den kan ha en nytteverdi (får jo pakker av og til)
  6. Hehe nei jaktlykke, må kunne skjære da Men takk for ideèn, kanskje en julegave det der? Takk for linken Edward, men tenkte vel helst på Norske butikker, desverre. Også gjerne 'litt' større, tenkte mer på foldekniv størrelse, evt. Swiss Army basic størrelse e.l Uff, blitt vanskelig jeg nå, heh
  7. Hei. Har lyst og kjøpe meg en ny kniv, til og åpne forsendelser med, altså pakker fra posten og sånt. Gjerne en som er liten og praktisk, litt stilig design/form/farge, og til en grei nok pris. Tenker vel på en 3-400 kroner, har ikke tenkt og kjøpe til flere tusen
  8. R.R.J

    Billig salong fra Winge

    Flere på lager?
  9. Nei altså, døra er jo ødelagt fra før av,(noen som slo hull i døra med kosteskaft). Avtalte såklart med eieren før jeg gjorde noe da.
  10. Hehe Det har blitt en del hull i døren ja, men har tenkt og lime på en 10 cm tykk isopor plate, og ha et teppe over når døra ikke blir brukt.
  11. Hei! Takker for svar Dette funker utmerket, og lyden blir mer trykt inn. Kulene går igjennom døra, men en tykk boblejakke stopper skuddet. Nå er gardinene bak meg litt suspekte, så enkelte kan vel kanskje se inn . Får se om jeg kan overtale huseier til og skifte gardinner.
  12. Ok. Men vil smellet overgå i flere leiligheter? Er C02, og smeller litt, men vet ikke om andre hører noe.
  13. Hei! Er det lovlig eller ulovlig og drive skytetrening inne med sikret bakgrunn som stopper kulen ? Tenker spesifisikt på når man bor i blokk, med avstand på 15 meter.
×
×
  • Create New...