Jump to content

Beowulf

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Beowulf's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Håper noen får testet ut denne.. Må si jeg sikler litt..
  2. Beowulf

    629?

    Jeg har selv lett etter en slik, men har ordnet meg.. Winge har en på bakrommet som de skal ha noe rundt 6-7000,- for.. Dyr etter min smak og noe brukt, ny koster vel ca 7-8000,- Sarpsborg våpen har også en 629 liggende,. denne har trykkpunktkule og nytt/byttet løp (tror jeg) Virker fin, tight og pålitelig.. koster 3500,- Sarpsborg har også en .44 S&W modell 29 liggende til 2900,- Uansett,. Winge skulle ringe meg opp med pris,.. jeg hørte ingen ting. svarer ikke på mail (om noen er på ferie så kan man jo bare benytte "jeg er borte funksjonen") Venter også nå på oppfølging veddr. noe annet,.. regner med å måtte vente en halv evighet. Tenker jeg tar turen til Sarpsborg våpen isteden. Der ble jeg i hvertfall oppringt etter kort tid for tilsvarende info som ønsket fra Winge.
  3. Beowulf

    629?

    Denne tråden har vel penset inn på dårlig oppfølging og informasjonsflyt ikke akkurat lagerstatus. Ser ikke helt sammenhengen med innlegget og trådens retning.
  4. Nope,.. har ligget i støtsikker koffert (fra Claes) under transport og ble lempet rett opp derifra for avfyring Uansett.. våpenet blir levert tilbake og selgeren var selvfølgelig med på det..
  5. Ingen fare,.. syntes den kommentaren var morsom jeg.. så spøken din med det onskapsfulle fjeset( )
  6. Tror jaktdepoet har agenturet på Zastava.. Min er nok i eldste laget og har sannsyneligvis skutt sin siste magnumsalve.. Har skrekkelig lyst på en ny slik for jeg synes den er en beintøff og hardtslående .44
  7. Kan nok være.. Personlig tror jeg den har fått for mange "magnumladninger" i løpet av sin livstid.. Mulig litt rammeskjev men det kan vel sikkert gjøres noe med. Mulig den kasseres så kjøper jeg en ny,.. fabrikkny Zastava m44 kanskje??
  8. Har tatt et par bilder selv om det kanskje ikke er så mye til hjelp.. En kan se at tønnen på punkt 1 ikke har klaring til ramma i bakkant oppe,. I motsetning til punkt 2 lengre i bunn av tønnen. Punkt 3 viser at det er mer klaring på motsatt side i topp. Punkt 4 og 5 illustrerer også klaring på høyre side lik punkt 1 & 2. Har ikke noe føleblad som foreslått litt lengre opp i tråden, men bilde nummer 3 vise klaring mellom løp og tønne. Punkt 6 viser slitasjen til tønnen i "tønnehuset" (i mangel av et bedre ord) Vet ikke om det skal være slik.. Til sammenligning har eg en S&W.357 som har god klaring og ingen ujevnheter i forhold mellom tønne og ramme.
  9. Ja,.. bruker mantlet ammo.. men det er ikke en så liten klaring mellom løp og tønne tror jeg.. Det skjer faktisk her,.. men om jeg skrur den til igjen så er den like treg. Virker nesten som om den blir tregere om jeg skrur den helt til.. Tips kanskje ??
  10. Kan brukes i Magnumfelt klasse 2. I hvertfall om ikke reglene endres. Har hørt nyss om at kompensatorborring i løp, originalt kanskje blir "ikke tillatt" Denne har jo slik kompensatrboring. Fordelen med løpslengde og vekt er jo at våpenet er megahendig. Bakdelen er at den sparker som et esel.. Kompensatoren hjelper nok (som sagt litt lengre opp) på munningsvippen, men forsterker nok bare rekyllen mot håndflaten ettersom vippen ikke tar av noe. Likevel.. det er nok den grymmeste 44`en jeg har skutt med.. Var ute en runde i går igjen og fikk denne gange blødende sår (bare litt, men blod er blod ) i håndbaken etter noen runder Jeg antar at hogue grepet glipper litt i skjøten mot ramma bak på grepet og klemmer sprekk i huden når våpnet rekkylerer...
  11. Har en Zastava King Kraguj .44 som er nyinnkjøpt. Etter første 30 skudd låser omtrent tønna seg og jeg får ikke spennt avtrekkeren. Rettere forklart. tønna går utrolig tregt. virkelig vond å snurre. Plukket ifra hverandre hele tønnepartiet og gjorde godt rent. Den fungerte da knallflott og spant mange runder med en fin bevegelse. Tok den ut igjen i går og erfarte at etter 10 skudd var alt tregt igjen.. Klarte knapt å spenne hanen og med tønnen ute snurret den en knapp halv omdreining med litt hjelp.. I tillegg har jeg noen blindgjengere som ikke går av ordentlig. (fabrikkammo) Kanskje det har en sammenheng?? Selger av revolveren mener han ikke skjønner hva det kan være og stiller seg uforstående.. Noen som har en idè ?? Iflg. produsent er dette våpenet en "Medium K-frame"
  12. blåneringsbadets innhold er Manganfosfat og skal gi en totalt sort overflate. Forsøkte som sagt på min 1911 etter å ha blånert en PPK i samme bad noen minutter før. Den ble strøkent sort men 1911`en ble bare knappt skjoldete knapt farget. temperaturen lå på ca 95 grader c. nær hundre og kokepunktet.
×
×
  • Create New...