Jump to content

Øyvst

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Øyvst's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Øyvst

    NM-41

    Dette florer sikkert ikke omkring, men noen som har en digital dele liste over NM-41 (trefoten til MG-3 som gjorde den til MITR-3)?
  2. takker for alle svar, da ble det hele litt klarere. Skal holde øye med winmag tråder.
  3. Må spørre her inne. Jeg er helt ny på riflelading og følger tabellen strengt, har ladet en god del pistolammunisjon men da med kuler uten krymperille som leder meg til spørsmålet. Har kjøpt 180 gr Sako kuler til en .300 winmag, C.O.L. stemmer ikke overens med krymperillene, er disse noe jeg skal se bort ifra? Har googlet ræva av meg uten å finne noe, spør her siden jeg kan se erfaringen er høy. Takker for alle svar.
  4. Jeg skal prøve dette, takk for gode tips, setter pris på hjelpen
  5. til å veksle riktig, har fordelen at jeg kan være øverst i det røde feltet med den pistolen, på sikt litt konkurranseskyting. Takk for link, vil alltid lære nye ting.
  6. https://borselars.no/hjemmelading/alt-rundt-kuler/h-n-44-tc-430-240-gr-hs Skal sjekke rundt dette med N105,. Veit DE er ganske kresen på kuler, Hornady har noen gode, tror til og med Frontier sine er bra, FMJ, men de kommer ikke i 240, må finne en tabell for de. vurderte å bruke de siste mm i magasinet til å øke lengden bittelitt.
  7. rettelse, ser jeg har 430
  8. N110 ja. COL er 40 mm, er ca 1 til1,5 mm friflukt. 429 kuler er korrekt.
  9. Skyter DE 44, ladet min første batch med ammo og tok med på banen i dag. Disse kulene roterer og skjener vekk fra blinken, av fem skudd traff kun 2-3 i hver runde, de som traff var 9 og 10 hver gang. Er ingen skarpskytter, men så ille og ujevnt skyter ikke jeg heller, dette var da fra 30 meter. Gikk så til 10 og skjøt 5 nye, av de gikk 3 sidelengs inn i blinken og jeg antar at dette har skjedd fra 30 også, til den grad de skrudde vekk fra skiva. Ladet med 21 gr, 21,5 gr og 22 gr til en 240 gr H&N kule, alle hadde samme effekt, løpet er 6". Ser ikke dette topicet her inne, noen som har noen ideer på hvor jeg har gjort feil??
  10. Ser at det har vært en tråd for noen år siden med lading for Desert Eagle. Ser etter noen tips her da de fleste ladninger er tilpasset 240 gr. Noen som har noen tips til noe som virker like bra? Eventuelt også hvor man får rimeligere kuler enn XPT fra Hornady. Hvilke krutt og hetter brukes? Setter pris på alle tips som funker da jeg er 100% grønn på hjemme lading.
  11. Ser etter en Jericho 941, enten i stål eller polymer. De er DØNN umulig å skaffe i Norge ser det ut til. Masada er relativt ny så jeg hadde ikke store håpet om den, men Jericho har da vært populær en gang? Noen som kjenner noen som selger? Det finnes lite deler til disse i systemet og importørene er mer sjeldne enn enhjørninger, men allikevel er det noe med disse pistolene.
×
×
  • Create New...