Jump to content

hostesaft

Members
  • Posts

    224
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hostesaft's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det blir to helt forskjellige ting dette, som ikke har noe felles svar. Omtrent som å sammenligne kjørestil på søndagsbiltur med familien og det å vinne en VM-runde i rally. Har aldri kjørt rally, men innbiller meg det er to ganske ulike kjørestiler.
  2. Har sett dette ofte på skytebanen. Men hver gang har det vert brukt haglpatroner med lav culot, kopperkoppen om du ikke vet hva culot er. Har inntrykk at dette skjer med "billig hagler" (les: typiske jakthagler i moderat prisklasse).
  3. Blandt mange, selve definisjonen på kvalitet. Sjekk http://www.shotgunworld.com/bbs/index.php. Et stykkke nede på siden er det et eget forum for Toz/Baikal. Her er det en del folk med mye kunnskap om disse. Sjekk spesiellt ut "Russian Beauties" tråden. Tozman som poster mye i dette forumet er ekspert på disse børsene, og kan sikkert fortelle deg litt via pm.
  4. Ok, besserwissere . Jeg leser forøvrig heller ikke vedlegg til medisin jeg kjøper. Men nå syns jeg dette begynner å bli litt interessant. Nytt spørsmål da: Hva er egentlig konsekvensen av silikon på stokken, siden det er så fy fy? Personlig har jeg brukt schaftol på den ene haglen min, som faktisk har en veldig fin stokk. 5 år gammel nå, men ingenting som tyder på noen form for "demolition" av stokken ennå.
  5. Se der ja. Ja, det var ikke akkurat lett tilgjengelig info. Hva med CCL sin olje da? "Red root", eller noe... Er den med eller uten silikon?
  6. Har lett og lett, men finner ingen info om at schaftol inneholder silicon. Finner heller ikke noe som sier omvendt. Hvor kommer påstanden/sannheten om dette fra? Og ikke minst, stemmer det eller stemmer det ikke? Tar gjerne i mot link til datsblad eller annen produktinfo!
  7. Jaja, der får en for å gå hardt ut gitt. Må gi meg der. Men, dette har jeg aldri fått noe problem med, og konkurransevåpen har jeg reserve for i de fleste disipliner. Kjenner heller ingen andre som har fått dette kravet slengt i seg. Er det noen som har blitt møtt med dette når de har søkt om ekstra våpen til en disiplin?
  8. Dagens største bullshit! Det finnes ingen regler som sier dette. Du skriver nok i god tro, men dette høres ut som noe en lokal lensmann praktiserer. Og det har han, så vidt jeg vet, ikke lov til.
  9. hostesaft

    686 E Sporting

    Da tror jeg du skal prøve igjen. Er vel få hagler det finnes mer info om på nettet.
  10. Italiensk kvalitetsammo dette. Har kun brukt 9,5 i bly selv, og har intet å utsette på dem.
  11. Hmm. Pass på å finn ut om det skulle være en Grulla før du selger den billig. For da kan denne fort være verd MYE penger....
  12. Auda.... er redd det ikke var veldig lurt.
  13. Hei. Dette ser ikke ut som en standard Baikal. Jeg mistenker at du kan ha fått kloa i en sportingutgave av IJ27 modellen, så dette tror jeg kan vere et godt kjøp. Dette er hagler som nesten utelukkende er solgt til USA. Registrer deg her og post de samme bildene på shotgunworld.com (link under), så vil du helt sikkert få rett svar. Når det kommer til Baikal er det en del med spisskompetanse på dette forumet. De har et eget forum for russiske hagler, Baikal, Toz og Saiga. http://www.shotgunworld.com/bbs/index.php Og jeg er ganske interessert i svaret du eventuellt får.
  14. Her er det uante muligheter. Men vær obs på en del forskjellig praktisering av dette med våpenpass. Kypros er selvfølgelig Eldoradoet, men Mallorca, Malta, Grand Canari, Tenerife, Kreta har alle flotte fasiliteter. Ellers er det baner i de fleste distrikt i Italia, Frankrike, Spania og i alle land rundt Middelhavet. Men ikke forvent å finne noe som ligner på jegertrap. Sporting er bra de fleste steder. Sjekk regler i de respektive lands ambasader.
  15. Spørsmål: Mener du "ferje" eller skulle det stått "et berg"? Håper du ikke har skutt på en skarv som stod på en ferje som kom forbi?
×
×
  • Create New...