Jump to content

xtrem

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

xtrem's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hadde ikke rev på åta i fjord, men året før datt det 11 på samme åte. Trodde det var tomt for rev jeg, hehe! Starta å fore når elgjakta starta i år, bruker en del hundefor fra europris om jeg ikke har noe annet, (100.- for 10 kg) Fora med 10 kg før jeg dro på finnskogen, fora og dro på en fredag, kom hjem fra turen på mandag, da var det ikke mere mat igjen gitt. Trodde det hadde vært mest fugl på åta, dro ned fra åteplassen og kom nesten ned til hovedveien da tlf ringte, har du brukt for åte sa det i andre enden!! Dro eg henta åta og fikk den på plass. Kom opp neste formidag for og sjekke om det var mye fugl der, noe var det jo! Satte meg inn i hytta kl ca 10.50 og satt og så i avisa på Ipad'n, fulgte ikke så mye med utenfor for jeg hørte folk i lysløypa som ligger 75 m unna. Så sto det plutselig en rev ved åta, på ca 65 m, midt på lyse dagen, hadde ikke lada eller åpna vinduet heller ikke pakka ut rifla ut av foturalet, ble litt stressa for en gang skyld. Fikk opp vindu og lada å reven datt kl 11.22 en gammel hannrev med kun en hjørnetann oppe, resten var borte ikke ei tann nede! Torsdag kom jeg opp ved samme tid, ca 11.00, og det datt en revetispe kl 11.42 ,jeg var like lite forberett denna gangen å, er det mulig!!
  2. Er det noen som reiser til syden å tar med hagle for og trene? Har lyst til og reise til varmere strøk for å trene en uke eller to, noen som har prøvd dette?
  3. Hagle til en på 11 år, hva skal man velge i kaliber 12, noen som har en ide?, tips?
  4. xtrem

    Mauser m98

    Den gamle sikringen setter du i posisjon avsikret, og der står den hele tiden, den nye går på avtrekket.
  5. xtrem

    Beretta 686 E

    Takk for det! Moro å prøve noe nytt, ble 24 på første serien, det liker vi!
  6. xtrem

    Beretta 686 E

    Da er 686 E i boks..
  7. xtrem

    Beretta 686 E

    Er det noen som har peil på hvem som har noe utvalg av Beretta 686 E. Søknad er i boks, så da vet dere sikkert hvor mye detta haster!!
  8. Revebua mi ligger ca 6-800 meter fra nermeste hus, jeg har lys på bua. Kan jeg bruke lys på åta da, eller blir reven skeptisk tro. Er veldig skeptisk til detta lysgreiene altså!?
  9. Ute og krusa på truger i går, på årets siste dag! Her fant vi noe gitt!! Revehiet!! Ca 300 meter fra revebua!! Noen hjemme tro? Men bare en inngang, det vil si vi fant bare en! NB! mye revespor på åteplassen å!!
  10. Legger ut noen bilder av revebua, her har jeg skutt 10 rev før det ble stoppa nå før jul.. Lavo ovn holder meg varm.. Litt snø har det kommet på slutten av året å.. Her sitter jeg når losen går i nærheten.. Åta ligger på 78 meter..
  11. xtrem

    .30 Subsonic

    TEST! Testa noen 110 grains v-max, 150 grains Norma og 180 grains Oryx i sub. (det var det jeg hadde av spisser) Til 110 grains v-max kule brukte jeg 5 grains med N310, 150 grains kule bruker jeg 7 grains N310 og 180 grains kule bruker jeg 8.5 grains N310. Jeg går ikke god for disse ladedata, men de funka i pangen min! Fikk lyst til og prøve når jeg så innlegget til Silentshot!! Jeg testet først uten demper på 50m for og se at de gikk sånn ågenlunne greit. Så var det på med demper og hørselvern av!! Det funka ok! Kan sammenligne lyden med en 22lr MED demper Måtte skru 9 knepp opp på 50 meter! Må nok frem med kronograf når det blir bedere vær!! "Kult med 22/308 i samme våpen" Testet i en Mauser (M67) 308W, løpet er 44 cm, kkc stokk, demper er Viking, kikkert Docter 3-12-56.
×
×
  • Create New...