Jump to content

Veivisaren

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kjøpte kikkerten brukt, men den var opprinnelig kjøpt hos jaktfall ja. Er veldig fornøyd med den til mitt bruk som er dagslys, men når man kikker igjennom Zeissen ser man forskjell i optikk. Men så er det forskjell i pris også da! "tommen": På vortexen har jeg ikke opplevd treffpunktforandring, men zeissen er nyinnkjøpt, så jeg har ikkje fått muligheten til å teste den. Ser ingen grunn til at det skal være noe annerledes der for den del.
 2. Da melder jeg meg omsider inn i klubben. Som student med planer om en billig rifle til sjøfugljakt og rype falt valget på en tikka t3 med lyddemper kjøpt brukt på finn. Etterhvert har ting ballet litt på seg, men nå sier jeg meg endelig fornøyd: - Tikka t3 lite, .223 - Vortex Viper PST 2,5-10x44 - til småvilt og blinkskyting - Zeiss Victory 3-12x56 T* - til revejakt og evt. rådyrjakt - Picatinny rail med hurtigmontasjer til begge kikkerter - Leica 1200 avstandsmåler - Atec Maxim - Caldwell tofot - Hjemmesnekret, justerbar kolbekam i Kydex, inspirert av "OIH" her på kammeret
 3. Vanligvis vil du ikke miste hagla i sjøen, men det kan jo skje. Vil tro du bare kan tømme vannet ut av hagla og fortsette jakten (kan være jeg tar feil). Iallefall er det første du bør gjøre når du kommer hjem: ta fra hverandre hagla, skylle den i masse vann og deretter helle kokvarmt vann over den. Deretter olje godt. God som ny!
 4. Takk for mange endvendelser, men er det noen som vet hvor man får kjøpt ammoen?
 5. Jeg har en .22 magnum, men lurer på hvilke ammunisjon jeg skal bruke. Skal hovedsakelig bruke den på rype/due og litt and. Hvis noen har noe erfaring med bra ammunisjon vil jeg også gjerne vite hvor man får kjøpt det.
×
×
 • Create New...