Jump to content

Heestad

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er de delene som er på bildet. Det er en tilleggsmekanisme. Tror ikke de kom med dette fra fabrikk med det er orginalt fra Brno /cz Hva skal du ha for det ?
 2. Her er min BRNO ZKK 601 Kjøpt brukt og nylig påkostet og montert ny stokk fra Boyds! At-One i farge Blaze. Passet som hånd i hanske =D Jeg må selv si at dette ble meget smooth!
 3. Er det hengsletbunnplate på denne eller løst magasin ?
 4. Hei! Lurer på om noen vet hvor man kan kjøpe ett Single Set Trigger kit til Brno ZKK 601? Eventuelt noen som har et slikt liggende som ønsker å selge?
 5. Ja er klar over dette med avtrekket. Men i det tilfellet hvor jeg finner et kit som matcher, er det kun ett hull som kreves for å sette inn avtrekkeren. Men er fullt klar over at dette er ett vann over hode opplegg, men vi får se. Takker uansett for gode svar, og poster gjerne oppdateringer om det blir noe fremrykk i saken.
 6. Nei altså, det blir ikke noe forsøk så lenge jeg ikke finner et kit som har tilnærmet like mål som den originale bunnplata. Men det er vel en fordel å eventuelt unngå det som er tilpasset større patroner, og holde seg til .308. Takk for svar.
 7. Fornuften sier jo det, men er litt besatt av tanken om å få dette til 😅
 8. Hei! Holder på i startfasen av ett lite prosjekt hvor tanken er å omgjøre en BRNO ZKK 601 fra hengslet bunnplate til avtakbart magasin. Grunnen er rett og slett at det er mer praktisk i flere situasjoner å kunne ha ett magasin i lomma, fremfor å måtte ha det i eske, lomme, etc, for så å lade opp geværet osv. Spørsmålet mitt er igrunn veldig enkelt: Kan man bruke 308 win ammunisjon i magasin som er tiltenkt .25-06, .270 win og .30-06 sprg? Det er veldig mange produsenter som selger ettermarked kit for omgjøring til avtakbart magasin, o
 9. Heestad

  Brno zkk-601

  Lag deg en profil på jetcarrier.com Da får du en amerikansk adresse å bestille varene til, og de shipper det du bestiller videre til deg. 😁
×
×
 • Create New...