Jump to content

Dexon

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dexon last won the day on January 16

Dexon had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vågsland har en mannlicher til salgs på Finn
 2. Ligger en til salgs hos Per Langvad i Danmark, 5000;- d.kr
 3. Da har jeg laget ny innredning og trekt den om med rød filt. Litt mere lærfarge på reimene, skinn detaljene og så smøre inn med lærolje. Gjorde plass til olje flaske, skrutrekker (lager nytt skaft) og ett lite rom med lokk til skudd.
 4. Prøv også laederiet.dk. Har veldig mye.
 5. Kontakt skinnlåven på Hønefoss. Har mye messing detaljer
 6. Ja, rifla går bra. 3 skudd med orginal helmantel innafor 4-5 cm på 100m, litt mindre med hjemmerulla. Lett rifle med behagelig rekyl. Bra stopp evne og lite kjøtt ødeleggelse
 7. Fikk kjøpt en jaktmauser i midten på 80 tallet cal 9x57. Rifla og 200 helmantel ble kjøpt av en fangstskute skipper før krigen. Da jeg overtok rifla fikk jeg med ca170 helmantel. Løpet ble målt til 357´´. Det ble montert kikkert, ny hevarm og sikring på den. Brukte den på elgjakt en 15 års tid og felte 20 tals elg med den. Brukte 250 grains Hornady kuler og 8x57is hylser. Ladninger etter Svein Solli sin artikkel i Våpenjournalen.
 8. Det var Hakemontasje på når jeg kjøpte den. En gammel kikkert med fast 4x og høy montasje. Vågsland satte på en ny lavere hakemontasje til en 3-10x42 swarovski. Siktelinjen ble noe lavere. Har nå mulighet til å bruke den gamle kikkerten også.
 9. flotte rifler begge to. Masse sjel og historie. Kunne du tatt et bilde rett over kofferten for å se hvordan den er innredet. Skal forandre litt på min inndeling. Venter på ullfilt (stoff) fra England.
 10. Hadde vært morro å sett noen bilder av den og kofferten
 11. Rifla du så er en senere modell 1950, lengre lås kasse for patroner i 3006 størrelse.
 12. Er det noen som vet noe om navnet på kofferten J. S. Dalziel? Har prøvd å Google det, men fant ikke noe
 13. Har vært i Drangedal hos Vågsland idag og hentet mannlichern. Full make over, sikring på tangen, hakemontert Swarovski, blånering, frisket opp nettskjæring og stokken. Skal nå tilpasse den til en flott lerret koffert. Veldig fornøyd med jobben hos Vågsland. Hvis noen har patroner til denne, kjøper jeg gjerne
 14. Da har jeg fått montert kolbemagasin på rifledrillingen. Dexter er en strihårdachs jeg har og hadde lyst til å sette litt pris på alt han har gitt meg så langt. Tok ut 6 championat ved 2 år.
 15. Dexon

  6,5x54ms

  Er det noen butikker som har skudd 6,5x54ms i hylla.? Noen som kjenner til noen.
×
×
 • Create New...