Jump to content

Dexon

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Dexon last won the day on January 16 2019

Dexon had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dexon's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

44

Reputation

  1. Har en Larsens Tennstempel rifle som jeg lurer på verdien av. Vurderer å legge den ut på Finn. Mangler en skruen i bunn av låskase og flis på kolben bak/nede.
  2. Vågsland har en mannlicher til salgs på Finn
  3. Ligger en til salgs hos Per Langvad i Danmark, 5000;- d.kr
  4. Da har jeg laget ny innredning og trekt den om med rød filt. Litt mere lærfarge på reimene, skinn detaljene og så smøre inn med lærolje. Gjorde plass til olje flaske, skrutrekker (lager nytt skaft) og ett lite rom med lokk til skudd.
  5. Prøv også laederiet.dk. Har veldig mye.
  6. Kontakt skinnlåven på Hønefoss. Har mye messing detaljer
  7. Ja, rifla går bra. 3 skudd med orginal helmantel innafor 4-5 cm på 100m, litt mindre med hjemmerulla. Lett rifle med behagelig rekyl. Bra stopp evne og lite kjøtt ødeleggelse
  8. Fikk kjøpt en jaktmauser i midten på 80 tallet cal 9x57. Rifla og 200 helmantel ble kjøpt av en fangstskute skipper før krigen. Da jeg overtok rifla fikk jeg med ca170 helmantel. Løpet ble målt til 357´´. Det ble montert kikkert, ny hevarm og sikring på den. Brukte den på elgjakt en 15 års tid og felte 20 tals elg med den. Brukte 250 grains Hornady kuler og 8x57is hylser. Ladninger etter Svein Solli sin artikkel i Våpenjournalen.
  9. Det var Hakemontasje på når jeg kjøpte den. En gammel kikkert med fast 4x og høy montasje. Vågsland satte på en ny lavere hakemontasje til en 3-10x42 swarovski. Siktelinjen ble noe lavere. Har nå mulighet til å bruke den gamle kikkerten også.
  10. flotte rifler begge to. Masse sjel og historie. Kunne du tatt et bilde rett over kofferten for å se hvordan den er innredet. Skal forandre litt på min inndeling. Venter på ullfilt (stoff) fra England.
  11. Hadde vært morro å sett noen bilder av den og kofferten
  12. Rifla du så er en senere modell 1950, lengre lås kasse for patroner i 3006 størrelse.
  13. Er det noen som vet noe om navnet på kofferten J. S. Dalziel? Har prøvd å Google det, men fant ikke noe
  14. Har vært i Drangedal hos Vågsland idag og hentet mannlichern. Full make over, sikring på tangen, hakemontert Swarovski, blånering, frisket opp nettskjæring og stokken. Skal nå tilpasse den til en flott lerret koffert. Veldig fornøyd med jobben hos Vågsland. Hvis noen har patroner til denne, kjøper jeg gjerne
×
×
  • Create New...