Jump to content

Pryl

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg skal bestille nytt avtrekk til min g33/40, men er usikker på hvilket Timneyavtrekk som passer; kompatibelt med k98, m96 eller annet? Noen som har andre anbefalinger til "drop-in" avtrekk til denne?
 2. winchester m70 featherweight! Lett, pen, kontrollert mating - og skikkelig kvalitetsfølelse (i motsetning til rem seven) ... og så kamre om til 338 federal... ...prrrr...
 3. Om du skulle ta til vett og ikke kvitte deg med -eller modifisere den, blir jeg gjerne med på en prøveskyting. Har ikke fått tafsa på m96 tidligere, og er litt nysgjerrig på dem.
 4. Pryl

  Stokk til baikal ij27?

  Du må gjerne komme med en oppdatering når du finner tak i en! Er selv på utkikk etter samme stokken.
 5. Lurer mest på hva det egentlig er du venter på?! RING!
 6. Pryl

  Mauser m/67

  Du kan jo prøve å legge de ut på salgssidene her?! Går vanligvis for kr 1000-1500, noe mer for varianter med "sauertype" stokk. Legger du ut bilder av den andre børsa her, får du sikkert svar på hva det er for slags smelljern...
 7. Helt enig. Dersom det fins et vitenskapelig grunnlag for å hevde at korttidsfredning (1 år eller 2) ville gitt oss en betydelig større, mer produktiv og dermed mer "høstningsbar" rypestamme, så støtter jeg dette også. Jeg tror innstramminger i kvotene, hvertfall i en periode, er et nødvendig onde. Jeg ønsker at mine barnebarns barn også skal kunne høste av denne ressursen.
 8. Det var noe meget "brno-esk" over den rifla, kanskje kopi av en mod. 2?
 9. Statoil. Du kan ta en tur nedom Evenskjer og se om de har på sportsforretninga der (Det har de helt sikkert). Er en liten omvei da, men ikke all verden.
 10. fronthev med hantel, gjerne med hammergrep
 11. Kjenner jeg blir lett provosert av slik arroganse! Med mindre de fulgte etter deg med kompressorhorn og startpistoler tror jeg kanskje du bør tenke deg om to ganger før du kommer med slike uttalelser! Hvor mange reinjegere har ikke berget seg inn turistforeningens hytter i uvær? De gjør en fantastisk jobb, du burde strengt tatt takke dem!!!
 12. hva med 450 marlin i kragen? gjennomførbart?
 13. Jeg har funnet en pakke med denne ammunisjonen, der E100 er oppgitt til 2813 (v0=850m/s). Prod.nr. er 16577. Er denne storvilt-ok (jamfør regelverket (2700 J)), selv om Normas hjemmeside oppgir andre data (E100= 2606J og v0=820m/s)? Er det noen andre som har vært borti denne "varianten" av Norma Nosler, og er dette kun lot-forskjell? Vil kula holde sammen godt nok for bruk på elg? Har jo ellers fine ballistiske egenskaper, og presisjonen er upåklagelig.
×
×
 • Create New...