Jump to content

Chiefen.v-2

Members
  • Posts

    16,170
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    152

Chiefen.v-2 last won the day on April 9

Chiefen.v-2 had the most liked content!

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chiefen.v-2's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4.7k

Reputation

  1. For noen tiår siden var det vanlig med skytestevne på 17.mai.
  2. Alle butikker kan gjøre feil, forskjellen mellom de gode og dårlige ligger i hvordan de retter opp. Trådstarter har fått nytt våpen; at han skal ha kjøregodtgjørelse høres rart ut-postpakke er forlengst oppfunnet (og siden han fikk et våpen med riper tyder jo det på at det ble levert per post og ikke ble kjøpt over disk?). Men nå er jo jeg så sær at jeg klarte å handle og får god service fra Winge da
  3. Dette vil ikke bli et problem; stemmer fabrikknavn, kaliber og serienummer er det bare å puste med magen og nyte turen. Rett opp i feilen etter turen (men CANIK TP9 SFX finnes på finn, fra Våpensmia?)
  4. 330 per dag-Det er heftig mye skyting! Jeg skjøt en eske .22 nesten hver dag i en periode (på 3 selvanvisere; det handlet kun om treff/bom); det krevde mye vilje å få til.
  5. Sikkert for sent men Norma N15 er samme krutt som MRP (men med større LOT-variasjon)
  6. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=325881500
  7. Chiefen.v-2

    500 Jeffery

    Joda, flere plasser som er brattere.
  8. Blir ikke det en kombi da?
  9. Uklart hvordan du kommer fram til at noen gjør det?
  10. Før dere klatrer opp på den kjempehøye hesten! Du er på jakt, skyter på et dyr, det forsvinner, noe dukker opp på rett sted. Er du VIRKELIG sikker på at du ikke skyter "på instinkt"? Er du såpass ydmyk at du leser dommen og virkelig tenker gjennom ting? Jeg har fremdeles ingen mening om avslag på den våpensøknaden.
  11. Metallsilhuettskyting med rifle skytes som hovedregel stående på frihånd uten støtte, hvilket vil si at det ikke er tillatt med bruk av kunstige støtter eller at våpenet berører bakken, bruk av spesielle hansker, jakker, stropper og lignende, eller å støtte armene mot resten av kroppen. Et unntak fra frihåndsskyting er konkurranser for svartkruttrifler, hvor enkelte konkurranser tillater skytestokk. Skyteavstander er 200-500meter, bukkefiguren (500meter) er ca 70x80cm.
  12. Våpenloven.... Skytevåpen, våpendelar eller ammunisjon kan likevel ikkje overlatast til personar som enten har fått tilbakekalla løyvet etter § 31 første ledd første punktum, som er gjeve forbod mot å erverve eller ha skytevåpen, våpendelar eller ammunisjon etter § 31 andre ledd, eller når det elles er grunn til å tru at vedkomande ikkje oppfyller vilkåra etter § 16.
×
×
  • Create New...