NordicHunter Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Hei , er der noen som vet hvordan jeg tar vare på talg fra rein og elg ? Vet man kan koke det og ta vare på fettet, men hva med resten ? Kan jeg kverne renskåret talg ilag med kjøtt for bruk i spekepølser ? Ellers andre talg tips taes imot med stort takk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikraude Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Det er vel strålende mat for småfuglene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagant 762 Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Jeg bruker noe talg når jeg kverner opp kjøttdeig. Synes ellers elgkjøttdeig kan bli litt tørr, men det er smak og behag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavlo Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Talg fra elg utgår i kjøttdeigen for min del. Har prøvd. Ikke god smak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Gi det til fuglene eller kok skismøring. Like uspiselig som fåresalg. Svinespekk koster nesten ingenting og er det som brukes til kjøttdeig, pølser osv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagant 762 Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Som sagt, smak og behag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.