Jump to content

Kenrin

Members
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kenrin's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

12

Reputation

  1. Hadde nok hjelpt godt på om det var lovligt å skyte kanadagåsen heile året, for her er kanada gåsen reist når jakten begynner.
  2. Hei eg har bestilt eit magasin til ein remington 700 ifrå sverige og får beskjed frå selger at tollvesenet sender det i retur uten forklaring. er det noken som veit noke om denne oppførselen.
  3. Har ein mp90s som eg kjøpt ny ca midt på nitti tallet og den er blank blånert uten rød skrift på så eg har ein mistanke om at din er nyere enn min.
  4. Vel da blei aldri til at eg fekk kjøpt langdon tactical sitt trigger job in a bag men eg fekk tak i dette settet https://www.brignoliarmi.com/kit-gruppo-scatto-xtreme-s-per-beretta-serie-90.html som var vesentligt billiger , eg veit ikkje om det er like godt som langdons men bedre blei det. Har ikkje fått veid avtrekket så eg veit ikkje kor tungt det er men kjennes lettere
  5. Ville no prøvd å lokke Albert på eit forsøk
  6. Kenrin

    Magnetospeed

    Men vil magnetospeed berekna for montering på løp klare å registrere fart når den kjem lengre vekk frå kulen
  7. Hei igjen har dessverre ikkje fått testet noke meir for det er heller tungvint å komme seg på banen på dagtid så forskning har uteblitt.
  8. Hei Eg fylte ein 6,5 06 gibbs med vann og kom til ca 75,5gr då var hylsen fylt heilt til toppen.
  9. Eg hadde lignende problem og då tok ein børsemaker ein kammerbrotsj i kvart kammer og reingjorde forsiktig og sa at det var avsettting frå blykuler etter å ha skutt 38spl i 357mag kammer.
  10. Blei sittende og lure på kor høgt og lågt trykk ein multifuelbrenner (feks omnifuel og lignende) trenger for å fungere problemfritt , om det hadde fungert med ei elelktrisk drivstoff pumpe eller lignende.
  11. Vel da tok ei stond før eg skjønte ka so va skjedd for kulen hadde berre akkurat såvidt tøttsjet måledekket på magnetospeeden og ja da var null måling for alltid .
  12. Berre dobbel sjekk alt før første skudd, snakker av erfaring og da blei dyrt.
×
×
  • Create New...