Jump to content

Toby

Members
 • Content count

  370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral
 1. Bygge revesprenger i 6mm

  Har bygget meg en 6BR som jeg håper debuterer på rev denne uken. Nosler 70 grains BT.
 2. Remington 700 Tråden.

  Sålenge du har såpass med hylser null stress. Krutt og kuler er mye mindre problem. Du skyter ikke vel så mange skudd hvert år med det? Er revebørsa for livet det der.
 3. Remington 700 Tråden.

  Bare å begynne å lade. Har vært ammo tørke lenge. Hylse tilgangen har også vært så som så, håper at du har spart på dine.
 4. Remington 700 Tråden.

  Tror at det var over og ut for en del år siden. Bare produsert i 4-5 år.
 5. Sakoklubben

  Gratulerer med et røverkjøp! Nydelig børse. Du må oppdatere oss med hvordan den skyter.
 6. Erfaringer med .17 RF...?

  17 Rem Fireball vil unektelig fungerer fint til småvilt du beskriver. Aberet med akkurat den patronen er mangel på ferdig ammunisjon OG hylser for hjemmelading. Riktignok kan hylsene lages av 221 Rem Fireball hylser MEN, det er noe å ha i tankene. Matingen kan også være så som så med de korte hylsene. Selv har jeg "storebror" 17 Remington til samme bruksområde. Bedre tilgang til ladekomponenter selv om det er fortsatt skralt med ferdig ammo i butikkene. Hatt min i 6 år nå, veldig fornøyd med kaliberet og bruksområdet (rev) Lader selv.
 7. Leupold - meningsløs ventetid!

  Tror at Leupold har nå europeisk service senter i Tyskland???
 8. Montasje sako

  Tror at Optilock ringene til basene går om hverandre men basene må være hhv Tikka el Sako.
 9. Bretta 686 Onyx eller silver piguon? Forskjellen

  Hvis jeg husker riktig så har Onyxen sort låskasse og amerikansk valnøtt skjefte, litt usikker om det var lakkert. Silver Pigeon var "fornyelsen" av 686 jakt modellen. Blankt låskasse med billig gravering, tyrkisk valnøtt med schnabel . Tror begge har utskiftbare choker. Begge er nok solide bruksvåpen.
 10. Sako 75 eller sauer 202 ?

  Helt kurant børsemaker oppgave. Kostnad 4-8 tusen alt etter fabrikat, blånert/rustfritt,fluting, gjenging for lyd demper osv. Må søke om løp i nytt kaliber.
 11. Leupold EFR - noe feil her?

  Leupold har vel livstid garanti uansett om man er original kjøper eller ei. Tviler på at det ville koste noe å fikse. Tror at service/rep blir nå utført på nytt service senter i Tyskland. Var noe i Sverige før tror jeg.
 12. Demper 17.Rem

  Som Shooter 2 sier så er 17 Rem tilnærmet rekylfri, særlig i rifle med tungt løp. Derimot smeller ganske heftig. Har kortet ned løpet mitt fra 60-51cms for å gjøre det mere hendig i glugga. Har en Hausken 17 kal SD 228 på min. Den er tyngre enn 300 gram. Hvorfor 17 Rem når du har 204 Ruger? Bruksområdet er omtrent likt.
 13. Krutt .17 Rem

  Har brukt N150, N135 og RL 15, da med 25 grains kuler.
 14. REVEJAKTEN 2016-2017

  Jeg hadde gravd det frem igjen. Aldri feil at de får lettere en matbit. Har gjort det samme når åta blir glasert med flere cm med is. Knuste det slik at både lukten og sultne rev kunne komme til.
 15. Hei, vurderer en WD 60 for reveriggen min. Har per dags dato en SD 228 17 kal (har 17 Rem 51cm løp) Spørsmålet mitt er om disse patroner med 20-25 grs krutt har nok krutt kapasitet at man ville få noe særlig mer effekt(les merkbart) av større dempervolum? Har kort løp så det er klart at det er mer munningstrykk enn med 60 eller 66cm løp.
×