Jump to content

Chiefen.v-2

Members
  • Posts

    16,147
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    152

Chiefen.v-2 last won the day on April 9

Chiefen.v-2 had the most liked content!

3 Followers

About Chiefen.v-2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chiefen.v-2's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4.6k

Reputation

  1. en tidligere (?) bruker her inne klarte vel noe over 100 våpen ..
  2. Kjøpte en A-bolt Stainless Stalker i 375 til en jakttur, tanken var å selge den etterpå. Den ble værende, den er igrunnen den rifla jeg er mest fornøyd med i "garderoben".
  3. Har ikke klart å glemme det (enda..); men har jaktet med karer som har hatt som vane å ta det ut ved forflyttning og endt opp som drivere da rifla plutselig kun var ei dårlig klubbe... Avsporing, en kar her hadde stor puseorgie etter jaktslutt; alle børser fikk grundig puss. Sluttstykkene ble grundig sauset i olje og lagt i/på en file for å renne av seg. Så var det på tide å rydde; ut med alt skrot og rot. Han fant ut at sluttstykker er vanskelig å få tak i...
  4. Der det er vilje finnes en vei. Må huske å høre med mine brassilianske kolleger hvordan det utvikler seg der nå, Brasil har gått fra i praksis dødsstraff til en solid libralisering.
  5. Løse deler er ting en vil glemme eller miste.
  6. Medlemer-Kontingent 500kr, fri trening (3 dager i uka April-September; lørdager resten av året, lav terskel for å få nøkkel), 200 for oppskyting (fritt antall våpen og forsøk). Drop-inn; mener det er 50kr for trening per kveld, 200 for oppskyting (pr kveld-3 våpen/forsøk) Er det stor pågang oppfordrer vi folk til å være litt effektive.
  7. Og det er et problem i forhold til rettsikkerhet (i det store bildet). Klarer retningslinjer for karantenetid ville hjulpet (så jeg ikke i en annen tråd her en kar som fikk innvilget 3 år etter å ha vært dæmt for vold mot politiet? Hva mener da egentlig POD/JD med "alvorlig"?)
  8. Hvordan det skrives kan ødelegge mye av budskapet..
  9. Kopi, skruene er maskin produserte
  10. Med mindre det er snakk om småpenger per "omgang", finn en annen bane.
  11. I flere år hadde jeg en fast post ved et jorde, var det jakttid og månelys satt jeg der. I ene kanten av jordet står det en stubbe, litt skev og med noen kvister på. Hjernen vet at det er en stubbe; like forb... ble den til en hjort når lyset ble svakt, og hjernen ga ikke slipp på den tanken før den var sjekket med håndkikkerten. Kveld etter kveld. En annen situasjon hvor hjernen kobler ut jeg vet er veldig vanlig; du er ute å kjører bil, gjerne landevei eller en annen "kjedelig" strekning. Hjernen lar autopiloten ta over, du kjører feilfritt, holder fartsgrensa og alt det der. Men du vil mangle minne om detaljer om det meste langs denne veien.
  12. Snakk om å snu ting opp-ned; her fantes ikke noe lovbrudd å anmelde...
×
×
  • Create New...