Jump to content

huskyjeger

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

huskyjeger's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har lagt inn et par skotørkere av den sorten du stikker ned i skoen, er vel på 10-20 W. Kjellern min er fuktig men har ikke problem inni skapet.
  2. Joda, må skru ned lyden, men da er jo forsterkinga borte.
  3. Peltor sporttac er vanntett (IP 65). Har selv et par og brukt de fleire daga i kraftig regn uten problem, fungerer godt. Eneste minus må være lydforsterkinga i regnvær eller vind, det forstyrrer for mye.
  4. Stevens finns også, har selv en kaliber 16 med justerbar choke og 2 skudds magasin
  5. Som fersk jeger fikk jeg tatt min første rev i kveld, en hannrev ca 3 kg
  6. Kupper denne tråden. Jeg har arvet en Stevens model 58 bolthagle kaliber 16 som mangler magasin. Noen som kan hjelpe eller kanskje har et å selge? Har funnet den i USA, men pga restriksjoner kan den ikke eksporteres derfra. Magasinet er for to skudd.
  7. Jeg har hatt to valpekull på tispa mi, og har gått gradvis over på voksenfòr ved ca 3 mnd alder, bruker troll tørrfòr og våtfor fra vom og hundemat. Brukte vel ca 1 mnd på overgangen.
  8. Hadde det bare vært 15. juli. Var å fikk tak i noe laksefor (pellets) og strødde ut en neve med det på den tiltenkte åteplassen. Har nå hatt rev der 2 kvelder på rad. Må nok fortsette å fore så den tar turen forbi flere ganger, og muligens skyte noen med kamera mens man venter på jaktstarten.
  9. Var og leverte tre våpensøknader for nøyaktig en uke siden etter at jeg besto jegerprøven nå i vår. Var da inne og foreviste ei uregistrert lovlig hagle som jeg har arvet. Ho blide våpendama på det lokale lensmannskontoret tok et par telefoner for å sjekke hvordan vi kunne gjøre dette enklest. Hagla var forøvrig veldokumentert med tanke på tidligere eier, modell og kaliber, så det burde ikke bli noe problem, sa ho. Trengte ikke dokumentere våpenskapet, det var nok at de fikk serienummeret på skapet. I dag da ho ringte var ho like blid og kunne fortelle at søknadene var godkjent Nå er det bare å finne ut hvor rifla skal handles så den er klar til høstens elgjakt, forøvrig så blir det garantert revejakt fra den 15 juli
  10. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=35513493" target="_blank
  11. Hei, ser at denne tråden er noen år gammel, men svarer likevel. Har samme hagla selv og deler kan bestilles fra:http://www.gunpartscorp.com/. det er vel denne du skal ha:http://www.gunpartscorp.com/catalog/Detail.aspx?pid=146560AY&catid=711.
  12. Har hørt rykter om at utlånserklæring skal bli gyldig for 6 måneder. Er det noen som vet noe om dette?
×
×
  • Create New...