Jump to content

store bjørn

Members
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

store bjørn's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fikk Nitecore EC25 i posten utrolig liten å bra med lys. Bra jakt/tur lykt som passer i jakke lommen.
  2. Parkerte bilen å gikk ut for å ta ut div våpen og div duppeditter...Mens kammeraten styrte noe veldig med å ta på seg klærl, tok jeg en kikk med Leupold kikkerten som fungerer veldig bra i fullmåne å snø på marka. kikkert meg rundt å fikk se en rev, noe som førte til at jakta kunne bli vellykket. Denne stakk etter mye bråk fra oss. Plaserte oss rundt åte å ventet i spenning om at reven kansje skulle komme tilbake. Etter litt venting med nydelig fullmåne å 2- ute kom den som vi har ventet på. fikk kikket lenge på reven med hånd kikkerten før jeg gikk over til noe mer spennende. Tikka m595 308 med V-max i løpet.. fikk rettet løpet mot reven å justerte på Leupolden VX-R slik at det bare var å plassere fingern på avtrekkeren å trekke av.. Der falt reven i bakken å ble liggende. Nokk en fantastisk jakt...
  3. Når det gjelder jakt på gaupe. Må man ha lisens eller storviltprøven for å gå på gaupejakt. Etter å ha lest på sidene til DN forstår jeg at jeg kan jakte med hagle uten lisens å uten storviltprøven... Er dette riktig.
  4. Holdbarhet: Kjøtt: Viltkjøtt er magert, og tåler derfor relativt lang tids opphold i fryseboksen. Hjort, elg, rådyr og villrein: 1 år. Villsvin: 6-9 måneder. Viltkarbonade: 3-6 måneder. Pateer/posteier: 6 måneder. Ryper: over 1 år Skogsfugl: over 1 år And: 4-6 måneder. Duer, fasan: når hel. 3-4 måneder for fileter i plast. Sjøfugl: 3 måneder. All vill fugl bør fryses med hel med fjær. Dette beskytter kjøttet. Også sjøfugl kan med fordel fryses runde.
  5. Jeg bor i brønnøysund også så det er sikkert samma kråka.
  6. At kråka ikke har vinterdrakt veit e, ble litt feil formulert.
  7. Helt hvit er den ikke men et avik trur jeg at det er siden jeg ikke har sett en før....
  8. Hadde en kråke som nesten var hvit på besøk.Den var litt svart på hodet ellers var den nesten i full vinter drakt. Er dette en skjelden "Albino" eller er det normalt ..
  9. fikk glassblåst å blånert hagel løpet å låskassen til P.I.Jacobsen pris med frakt 1400
  10. Go Jul t dokker all. Håper på ett godt jakt år i 2011.
  11. Har en cylinder lignende sak i hagla mi. Tar jeg ut denne blir det merkbart mere rekyl. siden jeg har ett tungt løp på hagle er sikkert denne med på å balansere våpenet. Dette med å dempe rekylen i rifla med vekt i kolben har jeg trua på. ikke med noe veskebasert kammer...
  12. http://www.theopticzone.com/default.asp ... il&id=1131 Kjøp her. billig å raskt frakt.
  13. Hvem selger Rekyldemper som har gjenger 14-1,5 samma som A-tec. slik at jeg kan skru den rett på å slipper mye mikk makk..
×
×
  • Create New...