Think! Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Denne karen er utdannet slakter og hans videoer er verdt å se: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amatør Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Blir for dyrt for meg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veidinn Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Mulig han er utdannet slakter men dette er partering/kjøttskjæring, slaktere flår dyret. Slakterbutikk er i dag et veldig misvisende begrep men før i tiden avlivet og slaktet man dyr i bakgården på slike butikker. Parteringen her er grei men ikke noe mer etter mitt ringe skjønn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stick & String Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Karen kan nok partere, håndtlaget var det intet å si på. Men jeg gjør det litt annerledes, jeg beiner ut absolutt alt. Det heile virker veldig mye enklere når det er et rådyr som er skutt i hodet. Intet søl med blodslått bog. Men for all del- det er lærerikt for folk som ikke har partert rådyr før. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Think! Posted September 13, 2015 Author Share Posted September 13, 2015 Enda et rådyr, samme slakter: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Think! Posted September 17, 2015 Author Share Posted September 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnusM Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Har fulgt med han en stund og synes han er dyktig. Lager mye bra klassisk engelsk mat, som forøvrig er bedre enn sitt rykte;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Think! Posted October 17, 2015 Author Share Posted October 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.