Jump to content

Triggerbasert laser for tørrtrening


DvaskSlask

Recommended Posts

Er dette noe som finnes?

 

Laserpatron som ikke lyser konstant, men som lyser når man trykker på en trigger man kan feste ved avtrekkeren?

 

Hadde vært flott for innendørstrening med å kaste opp hagla mot forskjellige mål på en vegg og deretter "trekke av" for å se om man treffer? Vet det finnes vanlige laserpatroner som lyser konstant, men spørsmålet er jo da om man ikke begynner å fokusere på "rette" laseren fremfor å kaste opp hagla og sikte riktig.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Har en slik laserpatron, men syntes ikke det er noe tess.

 

Prøv heller å vikle litt tørkepapir rundt en mini maglite og sett den i løpet. Fokuser kjeglen og gjør det litt mørkere i rommet. Sett opp gule lapper på listene som du sikter på. Da får du også en viss anelse om spredningen.

 

Det enkleste er ofte det beste :-)

Link to comment
Share on other sites

TS. Har ikke hørt om dette systemet du tenker på. Men jeg tror det finnes en klikkpatron med lys. Undrer likevel på nytten av dette, i alle fall uten "spotter".

 

Ser du skriver "forskjellige mål, på veggen". Hvis du tenker på et, eller flere stillestående/faste punkter og ikke linjer, mener jeg du er på villspor. Å skyte på et stillestående vilt er vel ikke problemet. Men, å skyte på et bevegelig mål er vel det de fleste sliter med. Hvis det kun er for å trene riktig oppkast, kan du jo gjøre det uten noe lys.

 

Skal du trene oppkast og forfølge et tenkt vilt, kan du "følge " taklister, oppspente tråder, o.l. Men skal du få bekreftet hvor du treffer, bør du ta deg en tur i en skytesimulator. Da få trent på bl.a. rype med naturlig oppflukt og videre flukt. Alt fra enkle skudd og en kan øke vanskalighetsgraden. Da ser du hvor du treffer. Resten kan gjøres på lærduebanen. Men, håper haglekolben passer deg da. :)

Link to comment
Share on other sites

Vet at Armygear/2alfa har hatt SIRT G17 pistolen, og SIRT AR15 bolt inne på lager tidligere. Det er vel det beste laser-treningsystemet jeg har prøvd, ulempen er jo at det involverer en dedikert pistol. Til info: så er pistolen en Glock 17 klone.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...