Jump to content

DvaskSlask

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Jeg tenkte jeg skulle lage en konkret tråd om å tilberede laksand. Leser at mange skyr den som pesten, mens andre sier den er god. Noen snakker om melk og eddik blanding. Får 3 ender av en kompis som ikke vil ha dem, og tenkte jeg skulle forsøke å lage et måltid ut av det.
 2. Ble litt sene svar her. Rakk å kjøpe gamebore til 1.39 på Gmax. Men takk for svar. Har ikke testa klubb 24.
 3. Gammel tråd.. men trenger jo ikke lage ny. Hva er det folk betaler om dagen? Om man snakker ca. 1000 skudd? Noen tips nær østfold? Har tidligere i år brukt Gamebore fra G-max til ca. 1.40 smellen.
 4. Har sendt mail til Akkar i Tyrkia. Har dog ikke fått svar ennå.
 5. Takk for svar. Dette skal helt klart med i regnestykket neste gang jeg kjøper våpen, og om noen spør om jeg kan anbefale Akkar/churchill videre. Noe pes å bestille choker fra utlandet? Ingen restriksjoner eller noe slikt siden det er våpendeler?
 6. Noen som vet hvor jeg kan få tak i dette? Kjøpte hagla på Jakt & Friluft, og har spurt dem om dette, men får alt annet en velvilje der. Først fikk jeg beskjed om at de ikke hadde. Når jeg påpekte at Akkar har dette som tilleggsutstyr fikk jeg beskjed om at de kunne bestille, men at de ikke kunne si hva dette ville koste eller hva leveringstiden var. Jeg ba de sjekke det opp, men har ikke hørt noe mer. Selv om jeg er fornøyd med hagla i seg selv gjør jo dette at jeg begynner å lure på om jeg burde kjøpt noe annet. Leste på nett at Remington choker passer. Jakt & Friluft bekrefter a
 7. Sabattien koster 17 000. 7000 mer enn han er villig til å betale. Hawk hagla er 20 kaliber. Han ønsker 12/76. Skal tipse han om Huglu Litt over grensen på pris, men likevel et alternativ vil jeg tro.
 8. Ser børselars har Yldiz, men ikke på lager. Det er også det eneste jeg har funnet.
 9. Har en kompis som har fått for seg at han vil ha S/S hagle, prisklasse under 10 000, og må kunne skyte stål. Problemet er at han ikke finner en slik hagle. Finner bare S/S i 20 000 pluss klassen. Er det noen som har noen tips?
 10. Er dette noe som finnes? Laserpatron som ikke lyser konstant, men som lyser når man trykker på en trigger man kan feste ved avtrekkeren? Hadde vært flott for innendørstrening med å kaste opp hagla mot forskjellige mål på en vegg og deretter "trekke av" for å se om man treffer? Vet det finnes vanlige laserpatroner som lyser konstant, men spørsmålet er jo da om man ikke begynner å fokusere på "rette" laseren fremfor å kaste opp hagla og sikte riktig.
 11. Det er akkurat det som gjør at jeg vil teste links billigst mulig.. At jeg ikke er tverrsikker. Om jeg kjøper en Pumpehagle med rett stokk kan jeg jo fortsatt bruke den rechts på sjøen f.eks. Om links funker dårlig. Ser rett og slett blurry om jeg lukker venstre øyet, så sikkerhetsmessig er det vel heller ikke helt optimalt. Vi snakker et høyreøyet med brillestyrke 3,75 og et venstreøyet så og si helt normalt. Ønsker å prøve links, men er skeptisk til om motorikken vil fungere links var på XXL å forsøkte å kaste opp en linkshagle et par ganger, og det virket ikke SÅ problematisk å få
 12. Takk for svar. Kan jeg tolke dette som at pumpehagler alltid kommer med rett stokk, og alltid bør fungere greit til links? Stokkmessig hvertfall? Moseberg er nok et godt tips ja. Hvor stort problem blir det med at hylsene kastes til feil side? Vil jo helst ikke ha de i ansiktet Holder til i Sarpsborg, men vil helst ha en egen hagle siden jeg nok trenger å prøve over tid. Hva med O/U? Finnes de med rett stokk?
 13. Var på skytebanen i går for for første gang i forbindelse med jegerprøven, og vi fikk skyte en del. Jeg er høyrehendt, skøt luftgevær med høyreøyet tidlig i tenårene, og rechts føles mest naturlig. MEN... Har venstredominert øye, og høyreøyet ser jeg dårlig på. Blir litt blurry og litt tåkete. Knuste dog en del duer med høyreøyet likevel, skøt også en dobbel. Problemet er at jeg tidvis sliter med å finne dua, og at jeg sliter med å selv se at jeg treffer dua. Hadde neppe vært noe problem på jakt, men har planer om å skyte kanskje 1000? skudd på lerduer før høsten. Siden jeg er nybegynn
 14. Da er innkjøp gjort. Ble Supreme pro-x med hygiene kit. Takk for alle svar
 15. DvaskSlask

  Churchill hagle

  Gammel tråd men.. Noen flere som har noe å tilføre her? Vurderer denne hagla selv.
×
×
 • Create New...