Tom Løkås Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Har røkt mat i noen år og dette oppdages selvfølgelig og det oppstår etterspørsel og ønske om å kjøpe. Da nytt og større røykeri er klargjort så lurer jeg på hva kilospris på kvalitetsrøykelaks bør være? (Jeg kjøper laksefilet rett fra oppdrett/slakteri og denne er av beste kvalitet som ellers går til eksport) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
santo 1 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Hva med å dele bilder av røykeriet ditt med oss priser på sånt må andre svare for Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Løkås Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Det må vel la seg gjøre etterhvært. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neve35 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jeg har røkt en del laks for meg selv og gitt i gaver til venner og familie. Dette er da selvfisket villaks. Jeg røyker ikke laksen om den er mindre enn 5 kilo og deler da opp hver fillet i 3 deler. I ettertid har jeg blitt tilbudt alt i fra 400-600 kroner for en bit, det vil da si 1/3 av en fillet, men husk dette er da villaks. Jeg vil tippe rundt 800kr +- for en hel fillet, om det er oppdrettslaks hvis jeg forstod rett (Ren tipping utifra hva jeg har blitt tilbudt for villaks ) Vil gjærne høre andre meninger. Er ikke helt oppdatert på Hva prisene ligger på i butikker, er jo aldri å handler slikt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grautskallen Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Muligt at du kan presse prisen opp ganske så mye for en heilside . men jeg røyker en del laks selv , for det meste oppfiska rømlinger . gir bort til slekt og venner . gidder ikke å selge men ok pris tenker jeg utgifter x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 (edited) *Redigert vekk* Edited February 1, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generaldfeld Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Spurte selv hva dette kostet en stund nå før jul, en venn i den lokale jeger og fiskeforeningen driver litt med slik. Beinfri røkt villaks ble jeg tilbudt for 200 kroner pr kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gullvingen Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Så er det vel også visse regler mtp Mattilsynet inne i bildet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) *Redigert vekk* Edited February 1, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gullvingen Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Husker en sak om noen som solgte vaktelegg, ble en helvetes røre.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) *Redigert vekk* Edited February 1, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Jeg ville betenkt meg lenge og vel for å handle røykt mat fra noen som for kort tid siden lurt på om det bare var å skrubbe av sot og bek fra de ferdig røykte produktene.. Pris; røykt laks av skikkelig kvalitet (nedsultet oppdrettsfisk)koster 3-350kr/kg hos de butikkene her som har fra en lokal produsent. Røykt villfisk fra samme mann koster 400/kg (og er verdt hvert øre!). Da er moms og mattilsyn og hele pakke i orden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Det at en skal bli hetset og latterligjort gjentatte ganger på dette forum av Chiefen.v-2 - gjør til at dette blir min siste post. Kommer ikke til å foreta meg noe mer her inne. Kan forsikre Chiefen.v-2 at mine produkter aldri har vert utsatt for sot av noe slag, men at jeg hadde et nybegynneruhell med min smokai røykutvikler på mitt bacon. Det ble brukt en 3.liter smokai på 0,7 kubikk røykehus. Nå er vel denne smokaien beregnet på nesten 50 kubikk volum. Det er da ikke feil å spørre om råd på et forum for å redde kjøttet? Kjøttet ble i grunn ikke skadet heller, og falt i smak hos en jeger. Nå røykes mine laksesider som forøvrig er sulteforet hos Lerøy, slaktet og filetert der (les at mattilsynet stadig besøker dem) med elektrisk røykutvikler som for meg er det beste som er oppfunnet mtp røyking i mindre røykehus. Da takker jeg for meg, og håper Chiefen.v-2 klarer å oppføre seg i andre tråder for fremtiden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.