Jump to content

Gullvingen

Members
 • Content Count

  3,361
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Gullvingen

 • Birthday January 18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gullvingen

  Ny finpistol?

  Er ikke helt enig i at tennstiften ryker oftere på Benelli enn andre merker. I min klubb har vi flere MP95 og de har blitt godt brukt i årevis uten tull, har selv en MP90 som fungerer greit og de er lette å vedlikeholde. Den nye MP90 (med hvit skrift) demonteres og justeres uten bruk av verktøy, skal jeg pirke på noe må det være at duppeditten for fortrykk på avtrekkeren lugger litt iblant på min, men jeg skal nok få polert det vekk. Den er kanskje en smule sær mtp avtrekk vs MP95, men det er nok en justeringssak, er lite og umerkelig trykkpunkt i forhold til MP95.
 2. Hva den enkelte lille nordmann mener driter dem i. Det har de alltid gjort og det vil de fortsette å gjøre. Skal noen bli hørt må de stå sammen.
 3. Det kalles demokrati, man blir fortalt hvordan ting skal være og blir tvunget til å akseptere det. Typisk norsk. En skam.
 4. På tide å sette beina i bakken og arrangere en protest av litt størrelse? Om samtlige av landet jegere nekter å jakte for Staten problemer. Om samtlige av landets våpeneiere brått ikke "orker å gå på jobb" et par mnd vil Staten få problemer. Sitdown, shutdown & powerdown.
 5. Man kan begynne å lure. EU vil forby halvauto, hjemmelading og alt mulig rart. Russland lener seg fremover, snuser og provoserer, bruker mye penger på militært materiell. Norge ruster opp, bokstavelig talt. Det skal brukes mindre og mindre penger på forsvar samtidig som det skal brukes mer og mer på humanitær hjelp og innvandrere. USA har ikke kapasitet til å bistå på et par mnd dersom Ivan kommer over grensa. Svenskene er vel fortsatt nøytrale og gjemmer seg bak "jag vil inte strida" og da sitter vi vel her da, uten andre muligheter enn å innse fakta at noen har andre planer for oss? Ka
 6. Lovlige våpen utgjør ikke noen trussel i Norge. Disse derimot burde forbys da de har tatt flere liv i Norge enn våpen: http://www.varden.no/nyheter/mann-dode- ... -1.1519979
 7. Kjøp en boks N320, til 200grn kule vil 4,8 til 5grn krutt gi deg ca 800-850fps og dermed 160 ish i faktor. COL ca så kula går klar av bommene. Ta ut løpet og prøv før du presser ut en haug.
 8. Ved skyting innendørs er man ikke nødvendigvis i så mye kontakt med blyet annet enn at man puster det inn. Som kjent er jo f.eks asbest også en mindre heldig ting å puste inn ikke sant? Man får blystøvet servert rett i lungene og det lagres i kroppen samt føres rett inn i blodet. Av en merkelig grunn vet jeg om mange baneskyttere som sliter med stive ledd i armer og bein. Mulig sammenheng...?
 9. Bly er svært giftig og det har vært fokus på det en god stund da særlig skyttere er eksponert for bly. Skikkelig avtrekk ved innendørs skyting er absolutt et must. Google is your friend...
 10. Gullvingen

  1911-tråden

  Var da jævli mye veiving med ladd våpen i starten der da...?
 11. Kort fortalt, du kan få et bedre avtrekk, mer crispy. https://en.wikipedia.org/wiki/Sear_%28firearm%29
 12. https://www.gunsupplies.co.nz/cz-pistol ... 5-sear-648 Tenker du å bygge om til ren SA? Ta det trinnvis, plutselig har du avtrekk på halvkiloen...
 13. Lader mine med en 200grn swc og 5grn N320, rekylfritt er det ikke og faktor ligger på 160. .45 skal kjennes og høres så lavere enn det gidder jeg ikke. Presisjon er det også.
 14. Da er det bare å handle inn sear, rekylfjær, polere og kose seg
 15. Du Kan skifte/polere sear, men de er litt kjipe å plukke ned om du ikke er vant med slikt. Shadow er i seg selv en meget god pistol og du nevner ikke hvor mye du har skutt med den eller hvilken avtrekksvekt du har. Skyt 1000-1500 skudd først om du ikke har gjort det. Avtrekk og rekyl må du lære 100% uansett. Skal du kjøpe eller lade ammo? Jeg hadde ikke skifta fjærer etc som første "tuning", men heller satsa på å lære avtrekket å kjenne. Klem jevnt igjennom, full fokus på korn. Utrolig hva det hjelper. Som nevnt i tråden er tynne grepsplater en rimelig løsning. Fås billig overalt.
×
×
 • Create New...