Jump to content

hvordan skjærer jeg ut Kjake.


håpløs

Recommended Posts

Jeg har spist Oksekjake på fancy restaurant og det smakte utrolig godt. Leste også i siste jakt&Fiske om Brasert Kjake av Elg/ hjort.

 

Noen som vet hvordan man skjærer ut kjakestykkene, finner ikke ut noen plass hvor på kjaken man finner de riktige stykkene. Er kjakemuskelen den som ligger på utsiden av kjaken?

Link to comment
Share on other sites

Du flår hode på samme måten som når du skal ta ut kjevebeinet. Kjøttet på kjevens utside er "kjakemuskelen".

Legg kniveggen parallelt med kjevebeinet og la den følge beinet i hele bredden opp mot øret. Da får du en fin medalje. Det er mye annet godt kjøtt i område så det er bare å skjære i vei :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...