Jump to content

håpløs

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

About håpløs

  • Birthday 01/01/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

håpløs's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den der er jo veldig spesiel da. null kontaktflate bak låskassa. Tror jeg ville tatt en tur til leverandør og fått de til og se det.
  2. Skjønte ikke den meldinga helt. "Nå har jeg snakka med butikksjefen på Landrø og dette er en uttalelse de ikkje kjenner seg igjen i. Det er rett og slett løgn." Har Landrø snakka med butikksjefen? Eller er det jeg som er løgneren? Ja ja.. Løgn eller ikke. leste akkurat mailen fra butikksjefen på nytt, og der står det svart på hvit, så da er det Landrø som sliter med å fortelle sanheten vil jeg tro. Sjønner ikke hva noen av partene har å tjene på å lyve.
  3. Hei. Jeg er Trådstarter. Og det er mitt skjefte som ligger hos Landrø til reklamasjon siden mai 2014. Den gangen jeg fikk problemer med skjefte så startet jeg med og ringe GRS. De avviste meg bryskt og sa at slikt måtte taes med forhandler det var kjøpt hos. Kontaktet så Landrø som sa de skulle sende skjefte til GRS hvor jeg da fikk telefon i juni eller juli, husker ikke nøyaktig. Om at Reklamasjon var avvist pga at det var ettermontert uoriginale reimfeter i stokken. Det er Landrø AS som har montert disse reimfestene. Og Landrø påstår at reimfestene er montert på akkurat samme sted som de originale reimfetene til GRS. Så det var en merkelig grunn til å avvise en reklamasjon. Denne påstanden fra GRS har siden blitt trekt tilbake og korrigert at det er ytre påvirkning som er skylda i skaden. Serriøst. Stokken har vært vurdert av både butikk personale og Landrø sin børsemaker etter den kom fra GRS, og de har intet og klage på angående ytre påvirkninger på skjefte som var den nye forklaringen fra GRS på skaden. Det med at Landrø vil avslutte forholdet til GRS har jeg på mail fra de, så det har jeg skriftelig. Enten det er pisspreik eller ikke. Landrø sier de har fått inn flere skjefter med akkurat samme feil. Og det overrasker meg ikke med måten bakstokken er festet inn på 202. En grov designfeil mener nå jeg. Om du Knuterik vil vil avslutte denne diskusjonen på nett, så kan du ta kontakt på jorgfre@start.no. Og ja, har gjort det klart for Landrø at de er de jeg har reklamert til. Og forventer kompensasjon fra, hvor de henvender seg etterpå er uinteresant for meg.
  4. Det er nok lurt å finne noe annet som ikke sprekker under normal bruk... Og ihvertfall finne en selger som er villig til og stå for reklamasjon når det oppstår problemer.
  5. Min 202 var ikke beddet, GRS påstår at det ikke er nødvendig. Ser jo i ettertid at det absolutt var nødvendig. Største problemet til 202 stokken fra GRS er skruen i baktokken som blir skrudd inn på skakka i adapteret. Det er den som er hovedproblemet med GRS 202 stokken. Feilkonstruksjon så det holder. samt at det ikke er oppgitt moment for tilskruing av stokk.
  6. Det var planen min og, men Landrø eller GRS har klart og rote vekk en bit bak låskassa.
  7. Butikksjefen hos Landrø hevder de at de ser på muligheten til og avslutte forholdet til GRS pga dårlig kundebehandling. Hvor mye hold det er i det vet jeg ikke, men høres fornuftig ut for meg.
  8. Min begyndte med sprekk bak låskasse den og før den brakk og gikk i 6 biter. Frustrerende.
  9. Hvor mange har opplevd brekt eller sprekk i GRS skjefte? Jeg opplevde sprekk i GRS på en 202 i 6,5-55. dette startet en uke før NM i Jaktfelt og ødela hele stevne for meg. Sprekken utviklet seg til brekasje. Skefte har siden vært hos Landrø og de har sendt det videre til GRS hvor GRS kom med konklusjonen at det var feil plasering på reimfestene. Har forøvrig aldri brukt reim på børsa. Denne uttalelsen har de nå trekt tilbake og sier nå at det er ytre påvirkning som har ført til sprekk og GRS nekter og dekke skaden på skeftet. Dette er det Landrø sier til meg. Har ikke fått endelig avslag på reklamasjon av Landrø, da de dytter alt ansvar over på GRS og deres dårlige kundebehandling. Landrø har innrømt ovenfor meg at de har fått inn flere GRS skjefter fra 202 med samme feil som mitt. Flere som har opplevd tilsvarende med GRS? Nå diskuterer vi kun GRS i denne tråden. Selv om det er flere leverandører av skjefter som bruker samme laminat emner.
  10. De priser seg ut av lommeboken min. Samt at det er meget synd at de ikke har gjort det mulig og montere på et AR håndtak istedet for det tuppervare griene de har satt på...
  11. Noen som har en ødelagt GRS stokk? Tenger justerings mekanismene til kinnkappe og lengde til et annet kolbeprosjekt. ta gjerne kontakt på jorgfre(at)start.no Har foresten en ødelagt kolbe til en 202 som er inne til reklamasjon da den sprakk rundt bakre skrue. Grunnen til og utføre bedding på GRS 202 stokk er for at materialet rundt skruehullet ikke ligger 100% an mot låskassa og ved stramming av skrue og generell skyting med 6,5-55 100grs kuler så sprekker den der og knekker. GRS er ikke interesert i å erstate stokken. Kommer nok ikke til og kjøpe noen flere GRS stokker, selv om den var god og holde seg fast i....
  12. Takker så mye for info. Da skal det prøves i jakta.
  13. Jeg har spist Oksekjake på fancy restaurant og det smakte utrolig godt. Leste også i siste jakt&Fiske om Brasert Kjake av Elg/ hjort. Noen som vet hvordan man skjærer ut kjakestykkene, finner ikke ut noen plass hvor på kjaken man finner de riktige stykkene. Er kjakemuskelen den som ligger på utsiden av kjaken?
  14. Hva slags låskasse er det? En kort version av 200STR med picskinne integrert?
  15. håpløs

    BLOG 110-113

    Nå kommer det evinnelige kikkert spørsmålet til ROE. Nå som du har erfaring med både Kahles K624 og S&B 5-25 PMII. Hvilken er ditt personlige førstevalg om du skulle handla ny kikkert og det var kun disse to det stod om? Mvh håpløs.
×
×
  • Create New...