Jump to content

Speket gåsebryst


Worseth

Recommended Posts

Som tittelen sier, har noen en god oppskrift på speket gåsebryst? Jeg synes at noen nevnte det engang her inne, men finner ikke igjen innlegget.

Tenkte jeg skulle finne noen alternativer for de gamleste gassene :)

Tar gjerne imot tips om godt tilbehør også.

 

Red: Har endret tittelen og tematikken på innlegget litt, siden jeg nå har en oppskrift å arbeide etter.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Da har jeg funnet en lovende oppskrift å arbeide etter. Nettsiden er forøvrig stappfull av flott viltoppskrifter, men man må kunne engelsk: http://honest-food.net/2012/07/05/duck- ... to-recipe/

 

Har ikke noen måte å kontrollere fuktighet og temperatur på, men har hengt en file i kjøleskapet, og en i kjelleren(bruker den søte oppskriften).

Har hengt litt over en uke, og sålangt virker dette svært lovende.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg testet dette, men det ble ikke noe særlig.. Oppskriften jeg fulgte var litt sukker, salt og lot det stå en dag. Så hengte jeg det opp til det hadde fått passe konsistens. Ble ikke godt på smak..kanskje jeg gjorde noe feil, men jeg har brukt denne metoden på annet kjøtt med stort hell.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...