Worseth Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) Som tittelen sier, har noen en god oppskrift på speket gåsebryst? Jeg synes at noen nevnte det engang her inne, men finner ikke igjen innlegget. Tenkte jeg skulle finne noen alternativer for de gamleste gassene Tar gjerne imot tips om godt tilbehør også. Red: Har endret tittelen og tematikken på innlegget litt, siden jeg nå har en oppskrift å arbeide etter. Edited September 21, 2014 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worseth Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 Da har jeg funnet en lovende oppskrift å arbeide etter. Nettsiden er forøvrig stappfull av flott viltoppskrifter, men man må kunne engelsk: http://honest-food.net/2012/07/05/duck- ... to-recipe/ Har ikke noen måte å kontrollere fuktighet og temperatur på, men har hengt en file i kjøleskapet, og en i kjelleren(bruker den søte oppskriften). Har hengt litt over en uke, og sålangt virker dette svært lovende. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwhotrod Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Jeg testet dette, men det ble ikke noe særlig.. Oppskriften jeg fulgte var litt sukker, salt og lot det stå en dag. Så hengte jeg det opp til det hadde fått passe konsistens. Ble ikke godt på smak..kanskje jeg gjorde noe feil, men jeg har brukt denne metoden på annet kjøtt med stort hell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worseth Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 Tok ned mine etter de to minimumsukene - smakte stort sett som annen spekemat. Skulle gjerne hatt muligheten til å henge dem i 4-6 uker, men har ikke utstyr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.