Jump to content

Ruger LCR 22LR Laser grip


thehunter

Recommended Posts

Har ingen erfaring med nevnte revolver, men dersom du gir et hint om tiltenkt bruksomeråde kan du sikkert få noen fler svar.

Som spesialrevolver anser jeg denne som uegnet (Joda den smeller). Tror denne er relativt lei å få solgt om du går lei (og det gjør du gjerne med våpen du bommer mye med :lol: )

Link to comment
Share on other sites

Er i hoved sakt tenkt å bruke den for og alive vilt i feller. Da jeg har mange feller stående på fiskeoppdrett vill jeg ha noe som er lett å gjemme å ikke alle naboene ser at jeg fær å drasser med meg en salongrifle. Så laser blir i hoved sakt brukt på hold under 1m :) men tenkte også å trene med denne på innendørs skyting om vinteren. Men er ikke tenkt å bruke laser sikte da :)

Link to comment
Share on other sites

Det egner den seg sikkert fint til, men lite om å gjøre å kjøpe en av de brukte s&w mod17 som ligger på Finn i stedet da, så har du en flott revolver til plinke/banebruk også. Ser Søilen selger LCR til 5300, du får ganske mye mer revolver om du kjøper en mod 17 eller 617 (ligger en rustfri 4" 617 og 6" mod 17 på Finn).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...