Jump to content

Oppegård SL Vårfelten 2014 - 11. mai på Kurud


ojoh

Recommended Posts

Den tradisjonsrike Vårfelten nærmer seg med stormskritt. Det er under en måned til vi drar i gang funksjonærskyting med klubbmesterskap i felt F/G + Sp. P og “Pokalstevnet”, vårt lokale derby med Ski PK, lørdag den 10. mai og ordinærskyting med Kretsmesterskap for Akershus i F/G og Sp.P. søndag den 11. mai.

 

Vi har satt sammen et foreløpig løypeprogram som forhåpentlig har en passe vanskelighetsgrad og har litt å by de fleste. Det er en gjennomgående filosofi at løypa skal inneholde muligheter for å velge bort mål som er vannskelig uten å miste hele standplassen. Ellers blir avstander som tidligere, men noen andre skiver enn de vi har sett tidligere.

 

Løypekart og program er publisert under folderen “Feltskyting” på vår hjemmeside www.oppegaardsl.no

 

Påmelding ved oppmøte, første lag ut 0850 og vi regner med effektiv utsendelse av 8 mannslag og 5 - 8 minutter mellom lagene, så det er bare å pakke ned det dere har av feltvåpen (F, G, R, M, SP, SR) - IKKE magnum.

 

OSL ønsker alle feltskyttere velkommen til Kurud.

 

Øivind

OSL

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Feltløypa på Kurud er klar og vi har godt med funksjonærer, så da håper vi bare at værmeldingen snur litt mot sol og oppholdsvær...

Startavgiften er som tidligere 100 kr, og det kan skytes F/G/M/R + SP/SR. Det arrangeres fylkesmesterskap i F/G og SP for Akershus.

 

Påmelding ved oppmøte - og vi lover effektiv rullering av skyttere i løypa...

 

Sees på Kurud på søndag 11 mai.

 

(se forøvrig hjemmesiden vår www.oppegaardsl.no den holdes løpende oppdatert)

 

Øivind

Link to comment
Share on other sites

Tom K - beklager, burde selvfølgelig bedt om tillatelse til publisering, men bildet var så uklart at du lett kan benekte tilstedeværelse hvis du har har sagt hjemme at du holdt på med noe annet...

 

Vi måtte kutte svingskivene, da svinganlegget ikke ville på lørdag morgen - litt synd, men standplass 6 hadde sine utfordringer uten at skivene svingte.

Link to comment
Share on other sites

Takker for hyggelige tilbakemeldinger - som en trøst kan jeg meddele at vi snart er tom for de minste skivene, og vil etterfylle med de "litt" større fra Mysen PK. "Larvik" skivene er så bra at de må dere nok slite med litt til. Må også nevne at maken til service fra Øyvind J og Hans B fra Mysen PK skal vi lete lenge etter. Oppdager at vi er tom for platetolker for feltskiver fredag kveld - printes og gjøres klar av Øyvind lørdag ettermiddag og leveres av Hans på banen søndag morgen - med klubb-påtrykk.

 

Ellers har jeg rettet opp resultatlistene der det var noen feil klubbangivelser og klasser - og en hadde til og med ikke fått noen poeng - men de er nå på plass. se: www.oppegaardsl.no

 

Vi har flere ting på gang i Oppegård SL så følg med på hjemmesiden vår, da går dere ikke glipp av så mye - terminlista vår er oppdatert, så start planlegging av sommer og høst nå! - EM PPC1500 på Kurud går i perioden 28. - 31. august og OSL Høstfelten går helgen 21. september (oppvarming til elgjakta !!)

 

Øivind J

OSL

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...