Jump to content

Kjøttboller/kaker med kjøttdeig av rådyr..


lilleulv

Recommended Posts

Når jeg leste fikk jeg lyst på Hakkebøf :-)

http://da.wikipedia.org/wiki/Hakkeb%C3%B8f" target="_blank

http://da.wikibooks.org/wiki/WikiKogebo ... keb%C3%B8f" target="_blank

Jeg er sulten.

En følelse av at jeg aldri kommer til å smake Hakkebøf laget av

Rådyr.

Iskald Farris. En klatt med tysk sennep - senf.de

Tyske Spreewald sylteagurker -

http://en.wikipedia.org/wiki/Spreewald_gherkins" target="_blank

 

Kanskje ett glass med iskald sukkerfri etsende VitaCola med sitrus og vitamin C en halv time før middagen for å rense smaksløkene .

http://www.vita-cola.de/" target="_blank

 

Mvh

Jim114

Link to comment
Share on other sites

Og sånn vart det:

 

Ca 1.5 kg kjøttdeig oppi Kenwooden + 3 ss salt, dette ble kjørt sammen en liten stund.

Deretter 3 ss potetmel og ny runde. Så 3 egg og ny blandings. Dette ble spedd ut med melk til riktig konsistens. Ganske bløt, men fremdeles slik at den henger fast på en skje.

 

Så skar jeg 1 1/2 grønt eple opp i små teringer (uten skall), og gjorde det samme med litt tørket aprikos. 1 fedd hvitløk ble finhakket. Dette hev jeg oppi sammen med hvit pepper og rørte det inn for hånd.

 

Stekt i panne på medium varme i olje sammen med godt smør.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...