Jump to content

Rifleskyting Østfold


Recommended Posts

Om du bor i sarpsborg området så skyter vi på ise skytterbane på fredag ifra klokken fem til ni. Skal også opp med noen bekjente til bjørnland banen på lørdag, der er det sikkert mulig å henge seg med. Normale skytetider her i området er mandag og torsdag på Skjeberg skytterbane. Onsdag og lørdag på bjørnland banen, tror jeg i hvert fall. usikker på om di er oppe og går for fult enda. også er det da ise banen vær fredag. om du ikke vet hvor isebanen er så send meg en pm så kan jeg enten forklare deg, eller avtale at du kjører etter meg på fredagen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Råde jff har skyting på riflebanen onsdager fra klokka 18.00. Vet også at Skjeberg Skytterlag har hatt noe jaktfelttrening på Lørdager, men er ikke sikker på hvordan det er nå. Men nå drar vel de fleste i gang over påske vil jeg tro.

Link to comment
Share on other sites

I Halden er det vel Halden skytterlag og Buer/kornsjø skytterlag som har baner. Er medlem i begge klubbene, men ikke så aktiv.

Finnes vel også en jaktbane i Svendsdalen som drives av (trur jeg) Arbidernes Jeger og Fiskeforening og Halden og Omegns jegerforening.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...