Jump to content

AkE

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AkE

 • Birthday 04/16/2011

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AkE

  Quickload

  Skulle ha funnet noe ladedata med Norma 217, men min utgave av Quickload har ikke dette kruttet. Noen som kunne hjulpet meg med den krutt-fila?
 2. AkE

  Kikkert 15x56 erfaringer

  Har en Swaro 15x56, brukes for det mest til smygjakt på rådyr, har brukt alt 6-8-10 og 12 fra før, og går aldri tilbake. Digger den kikkerten, bruker ikke "stativ", men støtter opp med skytestokken hvis det trengs litt ekstra stabilitet. Kunne ikke vært foruten i grantettene, eller i jordekantene.
 3. Råde Jeger og fisk, Jerndalen i Tomb, ikke langt fra landbruksskolen.
 4. AkE

  Pølsestapper

  Har brukt den 3 eller 5 liters stapperen fra tre spader, fungerer helt ypperlig. Byttet til en noe større enn fra nettojakt.no, fungerer supert den også, men må innrømme at jeg foretrakk den litt mindre fra tre spader.
 5. Mener å ha hørt om at det var børsemakere som bygde om drillinger med greener sikringer, slik at greener sikringen ble løpsvelger og løpsvelgeren ble sikring. Husker ikke hvem, hva eller hvor..
 6. Kalde netter på post, da tenker jeg i åtebu, tårn eller iallefall stillesittende. Min løsning er en posteringspose jeg kjøpte av Sweadteam for en del år siden. Har testet den ned i -18 og uten den hadde jeg gått hjem mye tidligere. Posteringsposen er så å si lydløs, og varmer en større del av kroppen enn bare beina, eneste negative er vel at den ikke dekker over skuldrene, men det har ikke bydd på problemer. Senker kravene til valg av støvler, og ned til minus 3-4 grader hender det at jeg tar av meg støvlene. Har isopor i gulvet på åtebua som også hjelper litt. Jeg har også ett par Seeland støvler for kalde forhold, men syns de blir store og klumpete, så skal jeg likevel sitte rolig, så foretrekker jeg posteringsposen.
 7. Har vært noen turer i Tyskland på drivjakt, og overraskende mange av de har brukt lever action. Flere av de var i 356 winchester (358 win med krave) eller 45/70.. Greit å huske at villsvin ikke kommer løpende med skuddsikre vester, så ingen vits å overdrive på kaliber..
 8. Det er løpsvelger på d99, det er en "stang" som går igjennom fra undersiden til oversiden av kassa. Den sitter på siden av avtrekker og på siden av topplever. "knapp" dyttes ned så skytes begge hagleløp, knapp dyttes opp rifleløp på fremre avtrekk, hagle på bakre.
 9. Tror det ikke har noe med hvilken kanal du har den på, men at du kan kjapt velge mellom a og b kanal. Endrer du til navne visning på både a og b til navn visning på settings, så tipper jeg det står jakt 1 oppe og så står det den kanalen du har valgt under. Ikke skjønt hvordan jeg endrer den b kanalen på topp selv.
 10. På venstre siden av skjermen så kan du velg settings, der kan du endre det meste av innstillinger på radioen. Bare last opp img fila på nytt når du har gjort endringene.
 11. Har hatt mye problemer med Hornady dier i 7x57 mauser, gikk over til rcbs så var problemene for det meste løst. Litt kamringsproblemer med noen gamle hylser fortsatt, men har hatt og har alt for mange børser i 7x57.
 12. Fikk radioen i dag, men selvfølgelig fulgte ikke usbkabelen med.
 13. Har to RWS tig som jeg har plukket ut av en elg i år. Skal prøve å få lagt ut bilder i morra. Har 3 børser i 7x57r og en i 7x57 mauser.. Ganske fornøyd med det kalibret kan du si..
 14. Hvordan var det der med misunnelse og kjønnsdrift igjen???
×
×
 • Create New...