Jump to content

Smøring sluttstykke


358 Win

Recommended Posts

Puss/fjerning av eksisterende guffe, og ny smøring med Pro Long, ev. X-Tend er absolutt verdt et forsøk. Dette er en av de beste smøreoljene, men det finns mange flere som vil virke.

Link to comment
Share on other sites

Siden kassa er av aluminium ville jeg sett nøye på oljen. Prøvde selv vanlig våpenolje for å smøre stempelet i en ladepresse der stempel var stål og huset av alu. Det gikk ikke lenge før oljen var svart og bevegelsen trå. Gjorde da rent med sprit og gikk over til olje beregnet for firetakt gressklippermotorer med tanken om at disse har en del aludeler, og det har funket fint i et års tid nå.

Link to comment
Share on other sites

Fikk Frog Lube kjøpt på Ebay i posten her om dagen. Styrtet inn i våpenskapet og nappet frem et par børser. En halvautohagle fikk smake på Lube'n uten at jeg egentlig merket store forskjellen. Deretter fikk Brno Fox'en smake på vidundermiddelet. Etter noe gnikking uten egentlig å gjøre skikkelig arbeid, ble det faktisk merkbart bedre med det. Gamle Brno'er er ikke kjent for å ha upper class finish, så sluttstykkegangen kan nesten sammenlignes med å gå på ski på grusvei, men nå ble det faktisk ganske glatt og greit.

 

Anbefales. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...