Jump to content

JegerBomX4

Members
 • Content Count

  2,038
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JegerBomX4

 • Birthday May 11

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm... Nyere CZ75 og Shadow har vel ikke djevelpil..? - Aldri skrudd fra hverandre min Shadow så mye, men mener dette forsvant på et tidspunkt... Correct me if I'm wrong. Uansett så må man passe på å gi sånne "venner" opplæring i korrekt oppførsel når man låner ting!
 2. Kongsberg Pistolklubb har flere som er mer aktive med rifla enn pistolene. Vi har hatt noen samlinger på 300 meter, me skyting på 20->300 tidligere i år. Vi avholder også NM i Dynamisk Rifle i år. Så som formann i Kongsberg ville jeg jo anbefalt vår klubb.
 3. Tja, er det fortsatt slik at nummer og blabla skal påføres ved kjøp av halvautomatisk våpen fra privatperson når man søker? - Det var slik før. Jeg har aldri hatt noe problemer med det, men kan hende det er formulert slik mtp. dette..?
 4. For vår del kan du skyte bolt uansett hvor mange det blir. - Nå ser det vel ut til å bli 2-3 stk, men dere må gjerne skyte den divisjonen for vår del så lenge startkontigent blir betalt!
 5. I briefene mine for Silver Mountain står det 1 shot pr target in Manual Action...
 6. Jeg forsøkte å sanksjonere Silver Mountain med 9 stager og fikk finger'n. Fikk TIL NØD sanksjonert den med 11. - Så tror nok man skal ha 12 gitt.
 7. Hei, I kveld klokken 22:00 åpner påmeldingen til Silver Mountain Open, Norsk Mesterskap i Rifle, som annonsert på SSI. Inntil videre er det åpnet for 99 plasser i main match. Vi håper på godt vær og glade skyttere! Spørsmål rettes til ipsc-match "at" kongsbergpistolklubb.no eller ved bruk av skjema på SSI.
 8. Jeg bruker N320 til SVI, grunnen til at 320 er mye brukt til IPSC er en kjappere rekylimpuls som gjør at man er kjappere nede på skiven igjen til oppfølgingsskudd. Mye synsing og teori sikkert, men 320 er noe jeg alltid har uansett.
 9. Nå har jeg vel nesten til gode å lese en tråd i Handgun Rules forumet på GV, som ikke er besvart av VP, så man kan vel igrunn si at fasit blir presentert der. - Jeg er ikke alltid enig i det han mener, men det er nå så. - Mye av problemet med GV er nettopp det at det ikke er noe rom for å diskutere noe som helst, det er mer et fora for VP å presentere fasit i, altså blir det ganske uinteressant i lengden.
 10. Det du mener å si, Cardinal, er at om bare capsicum og/eller sig betaler nok blir den godkjent... Snakk om fjasedivisjon. De har i alle fall klart å ødelegge den bra. Pokker skal vi med en egen Standard Minor divisjon?
 11. Det er sant at ett vanskelig våpenkontor kan skape seg ved søknad om Grovvåpen senere, men forutsatt at han da går for en .32 skal dette ikke være ett problem. Forskriften er klinkende klar på at man ikke har anledning til å nekte erverv p.g.a. andre våpen som lovlig kan brukes, om våpenspesifikasjonene ikke er identisk i programmene (Mil har 1360g og Grov har 1000g avtrekksvekt). I Rundskrivet fra POD er dette faktisk snudd helt på hodet (er vist noen som leser bibelen som fanden der), men prosederer man på riktig paragraf, gir de seg. Mag1 og Revolverfelt har derimot like våpenspesifikaskjoner, så der må man erverve 38spc til revolverfelt først, før man erverver Mag 1 våpen om man ønsker å ha separate våpen til klassene (Noe som kan være fornuftig om man skyter mye). Alt handler om å redgjøre for slike ting kort og lettfattlig i vedlegg til våpensøknad, samt tenke litt fremmover. Men dette trenger man ikke tenke på med de første 4 våpna. Bra du lister oppskriftene, slik at myndighetene får anledning til å stramme inn.
 12. Kan anbefale Frog Lube! - www.oscarmike.no har dette.
 13. Bare å sette igang det! - Tviler vel igrunn på om rene MAS/MAO -stevner er noen særlig success sånn rent økonomisk... Det har vel forøvrig vært snakk om et MAS/MAO NM i år også, men det får folkene eventuelt presentere selv, om det skulle bli noe av.
 14. I Norge har vi tradisjon for å ha åpent i alle divisjoner, ja.
 15. Vi hadde nedetid i natt fra 01:03 til ca 03:40. Dette var på grunn av at hostingsenteret vårt mistet strømmen.
×
×
 • Create New...