Jump to content

stag arms 3


flesjaa

Recommended Posts

Noen som har testet ut stag. Tenkte og handle en ar-15 av den rimlige sorten.

Og de ser ut som sandnes arms for inn ijenn nå. Etter hva jeg har sett på youtube

så er de ikke bra som noe annet i den samme prisen om ikke bedre.

Ellers har modell 3 omtrent de oppsettet med forskjefte og stokk som jeg såg for meg.

 

Noen som vett om en får reksjon på hvor mangen våpen en kjøper på et år?? Hassel??? :winke1:

Har kjøpt 2 rifler og 3 handvåpen i på ca 12mnd.

Og tenkte og søke på en ar-15 og en g23 + 9mm løp.

 

 

Mvh F

God Helg :D

Link to comment
Share on other sites

Sålenge du oppfyller aktivitetskrav for erverv, så skal det ikke være noen problemer.

 

Stag rifla er like bra/dårlig som de fleste andre AR'er, og vil gjøre nytten i mange år fremover.

Alt kan byttes/oppgraderes etterhvert som du skulle få lyst til det (Lego for voksne).

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Stag 3G. Den er helt grei, men gir ikke noen "customfølelse"(men hvor mye custom kan man forvente for 16000). Jeg har ikke fått testet den så mye ennå, bare 50-100 smell, men presisjonen virker helt ok. Avtrekket er litt spesiellt på den. Litt glidende(i mangel på bedre ord), men lett. Men så er jeg vant til standard Bushmasteravtrekk, så alle andre avtrekk er jo lette for meg :lol: .

Alt i alt så får du nok mye våpen pr krone. Den kommer i koffert, dessverre så har Stag ikke tenkt på at folk skal ha optikk på pangen, så med en gang du setter glass på den så blir den for liten.

Link to comment
Share on other sites

Det er noen "støttepilarer" inne i kofferten som vanskliggjør det. Men "jeg driter i kofferten sålenge børsa passer" :lol: . Jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd. Skal ut og skyte litt med den imorgen om jeg får tid. Egentlig noe dritt å få ny børse midt i vinterkulda. Hodet vil skyte, men kroppen stritter imot å gå ut......

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Fortell gjerne om hvordan skytingen gikk i måra. Kos deg vis du kommer deg ut. :)

 

Nå har jeg fått testet den ut litt. Jeg kan nevne at min er litt sær i kosten. Det er jo ikke sikkert det gjelder alle. Faktisk så har jeg ikke funnet noe fabrikk den går mer enn middels bra med. Av ferdigrullet så er det faktisk S&B som går best, med Partizan på andre. American Eagle og Remington liker den ikke! Det som overrasket meg mest var at den gikk dårlig med Fiocchi. Fiocchi går bra i Bushen, og jeg vet andre skryter av den i sine våpen.

Jeg var et øyeblikk litt redd for at jeg hadde fått en "sitron", men når jeg matet den med hjemmesnekret så hjalp det. Både Nosler 52grs og 69grs Competition går veldig godt i den. På 200 meter så ligger samlingene på 5-6 cm når jeg gjør mitt. Til meg å være så er det godt. Jeg skal prøve noen 77grainere også for moro skyld, men regner med at det blir omtrent det samme.

Jeg kan nevne at jeg også er links, men valgte å gå for høyreutgaven. Dette for at jeg ikke skal være i tvil når jeg plukker opp en AR basert rifle. Liker at alle knapper og dingser er der jeg er vant til. Jeg har aldri vært plaget av utkastet på høyreutgaver, så hvorfor bytte? En annen ting er om jeg engang skulle selge den, så innbiller jeg meg at det er lettere å få solgt en i høyreutgave.

Jeg har også moddet rifla litt. Jeg liker ikke den rette avtrekkerbøylen, så den er byttet med en Magpul. Har også byttet ladearm på den. Compen forsvinner også. Det blir enten en Henning eller JP comp på den. Mest sannsynlig en Henning, da det fortsatt er mulig å ta av og på forskjeftet. Dobbletsidig sikring og forstøøret magasinutløser skal på også.

Om det er noen andre "Staggere" der ute på kammeret som kan dele litt info om hva som går bra/dårlig i deres våpen hadde det vært flott!

Link to comment
Share on other sites

Takk for infoen. De er vel mulighet for de kommer mer brukt på markede siden jeg hører rykter om at Onkel blå begyner og se hvor stor aktivitet folk har. Må få en godkjenings påpir fra ledren i avdlingen i NROF så blir de søknad. Noen som har erfaring med og skrive

5.56-7.62 i søknaden vett ikke hva en kan komme over vis jeg skal kjøpe brukt.

 

J

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...