Jump to content

US M1

Members
 • Content Count

  901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About US M1

 • Birthday 10/07/1908

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pass på at ikke kikkerten blir stående i spenn da..
 2. @Fantaboksen: Den nye xps serien kurerer det problemet, da batteriet ligger på tvers. Pakke på vei, bittelitt forsinket!
 3. Hvis du skal ha enstasjonspresse, så ville jeg puttet pengene i en LEE classic cast. Billig, og solid!
 4. Det kan gå an å bedre problemet med litt kreativ shimsing, selv om det ikke er optimalt..
 5. Hvis du mailer litt rundt til amerikanske forhandlere, så ville det forundre meg om ikke du finner en som sender.. Jeg er så gammel og sær, at jeg ville holdt meg til 1 dot og std sirkel.. (Selv om det siste innkjøpet på den fronten var en xps2-z )
 6. Kjøp en av de korte utgavene (xps serien), om du velger å gå for Eotech.
 7. Hullspisskulene er lengre, og spiser mer av hylsevolumet ved lik settedybde. Mindre hylsevolum tilsier at en må gå ned på kruttmengden for å holde trykket under kontroll. aps sine ladedata ser ut som et greit utgangspunkt!
 8. Ambisjonsnivå spiller en ganske stor rolle her.. Vil du henge med i toppen av listene til enhver tid, så må du følge saueflokken.. Personlig, så ville jeg valgt eotech fremfor docter, aimpoint, osv. Et annet sikte du kan vurdere, er c-more.. Disse er vel relativt billige for tiden også.
 9. Det er mange av disse karabinene i registeret også, men de har blitt vanskelige å omsette.. Husker (med glede) den dagen bestefaren min skulle ha en "alvorsprat" på kjøkkenet. På bordet lå US'n hans, en stor blikkboks med patroner, og en håndfull magasiner.. Etter en grundig sikkerhetsgjennomgang, samt demontering for puss, var beskjeden følgende: "Du kan skyte nede i jordekanten, husk sikker bakgrunn! Ta godt vare på børsa, den kan plutselig komme til nytte igjen en dag.." Deretter var det bare å tusle nedover jordet, med US'n over skuldra og lommene fulle av patroner.. Var vel r
 10. Nå er det vel ganske lite av .30us ammunisjonen her på berget som har særlig stor samlerverdi.. Det meste er RA produksjon, eller nyere magtech fra Politiet. Slippammunisjon finnes også rundt omkring, uten å nå de store summene verdimessig. Ammunisjonen bør ikke koste mer enn f.eks. 9mm (rundt halvannen til to kroner smellen, maks).
 11. Kjør på med ombygging! Evt, så kan du få til et løpsbyttesystem, og bruke begge pipene.
 12. Vi brukte 1,1-1,2gr HP38 bak blykuler rundt 80gr. Funket fint i flere Smith'er, uten tegn til slitasje.. Så lenge en ikke skal skyte tusenvis av runder, så ville jeg gått for røyksvakt.
 13. Morsomt! Spørs om ikke guttungen trenger en sånn etterhvert..
×
×
 • Create New...