Jump to content

oversikt over alle pistolgrener?


S.Arnesen

Recommended Posts

"Minste kravet for styret i en klubb er vel å kjenne sine egne klubb lover, hvilke forbund man er medlem av, lovene til disse forbund osv osv".

"Og hvis du lurer på om dere fortsatt kan drive din lille lokale klubb hvor dere sitter å surrer..."

 

Takk, takk, Bromark, det holder.

 

I følge deg er det åpenbart et minstekrav for et medlem av styret i en klubb at det kjenner alle klubbens lover, alle forbundets lover og alle de internasjonale forbundene vi er tilknyttet sine lover; jeg går ut fra at det siste er hva du mener med det nokså inkjevetta "osv osv". Jeg er fortsatt ikke klar over om dette kravet er din egen synsing og mangel på sunn fornuft, eller om det er et skrevet krav som finnes i en eller annen forskrift eller lov i ett eller annet obskurt affiliert forbund.

 

Det jeg er helt sikker på, er at dette kravet ikke finnes i våre klubblover, heller ikkke i NSFs lover og ikke i NIFs lover. Det jeg da går ut fra, er at det med synsingen og "fornuften" er nærliggende.

 

Dertil tror jeg at _vi_ ("dere") fortsatt skal drive _vår_ (ikke min private, som du later til å tro) på samme måte som før, med et minimum av "surring" som du så tydelig nedlatende uttrykker deg.

 

En ting kan jeg love, og det er at jeg heretter ikke kommer til å lese en eneste posting som er merket "Bromark". En sånn manipulerende tøvekopp ligger langt utenfor mitt interessefelt.

 

Til informasjon til andre: Jeg skyter i Buskerud.

Link to comment
Share on other sites

Tror virkelig du bør sørge for at din klubb er representert den 5 februar på Idrettens hus i Drammen, da går årsmøte for din tilhørende krets av stabelen. Men dette regner jeg allerede du vet. Da kan vi evnt ta opp dette etter årsmøte er hevet siden jeg sikkert vil være tilstede som nåværende leder av kretsen. Men hvis du rasker på kan du ennå nå valgkomité for å påvirke på hvem som sitter i styret, uansett skal du være velkommen selv som observatør hvis du ikke er valgt av din klubb til å delta.

 

Og igjen, ta gjerne kontakt med din krets eller forbund hvis dere har spørsmål. Det er nemlig derfor de er der, for å hjelpe samt å legge ting til rette.

 

K.

Link to comment
Share on other sites

"

En ting kan jeg love, og det er at jeg heretter ikke kommer til å lese en eneste posting som er merket "Bromark". En sånn manipulerende tøvekopp ligger langt utenfor mitt interessefelt.

 

Nei, du er altså ikkje ute etter sakling informasjon frå ein sentral aktør i i kretsen din, og NSF?

 

+1 til Bromark frå meg.

Link to comment
Share on other sites

Nå vet jeg at det er lett å komme på kant med Bromark på verdensveven. Men jeg syns holdning som brunden fremviser ikke er helt god heller.

I følge deg er det åpenbart et minstekrav for et medlem av styret i en klubb at det kjenner alle klubbens lover, alle forbundets lover og alle de internasjonale forbundene vi er tilknyttet sine lover

Eh...ja?

Nærmest selvsagt, vil jeg si.

Jeg sitter men en litt ubehaglig følelse av en liten kompisklubb som syns det er kult med pistol og ikke egentlig har som intensjon å drive med skytesport. I utgangspunktet ikke direkte noe galt med å skyte fordi det er gøy, men i det eksisterede sosialeklima rundt skytevåpen, er nok ikke det bra. Om det stemmer. åper nesten NDF får gått denne klubben litt i sømmene.

Link to comment
Share on other sites

:? Nå var vel ikke trådtittel ment for å lage en åpen krangel her på forumet?

At Hassel fortsetter mobbingen av denne brukeren og åpner for videre krangel i denne tråden er direkte ufint av en erfaren skribent her!

Tråden har allerede glidd ut alt for langt ut fra TS opprinnelige spørsmål!

 

Moderatorer?

Link to comment
Share on other sites

Trenger DU utdyping Hassel? Les hva du skrev da mann!

Det er ikke behov for flere uttalelser off topic om dette? Oversikten som TS spør etter er allerede gitt i tråden og krangel gjør INGENTING for kammeret eller brukernes forståelse for våpeneierne i landet!

Hvis det er nødvendig så lag en egen tråd da vel?

Jeg roper fortsatt på en moderator da dette ærlig talt blir et lavmål (til)!

Link to comment
Share on other sites

Så du syns ikke det er rimelig at man kjenner til det grunnleggende regelverket for en idrett som NSF skyting inneholder når man starter en klubb, eller at det reageres når man så ettertrykkelig langer ut mot alle som kommenterer dette? Du mener det beste for skyttersporten er at man bare lager seg en pistolklubb med løslig forståelse av regelverket rundt skyting, og i tillegg aviser alle råd og tilsnakk? Det er nemlig det inntrykket de siste innleggene i denne tråden gir.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...