Jump to content

Super Sniper


Thor

Recommended Posts

Jeg holder for tiden på med en syk ide om å bygge en wannabe sniper rifle på supertrangt budsjett bare for å vise for meg selv at jeg kan hvis jeg vil. Jeg endte opp med en Savage FP10 i .308 jeg kjøpte på salg for $600 og utstyrte den glatt med Weaver montasje, en $160 Plaster "Ultimate Sniper" stokk. Etter at jeg fikk meg en UIT adapter fikk den en Versapod lisensprodusert av DS Arms jeg hadde liggende i rotekassa mi. Til slutt fant jeg noen Leupold ringer og en Simmons 3-9x 50mm jeg også fant i nevnte rotekasse.

 

Inspirert av Falcon Menace tråden har jeg sett meg litt om etter en kikkert som kan erstatte Simmonsen. Av en eller annen grunn klikket jeg meg frem til http://www.swfa.com/c-231-super-sniper-rifle-scopes.aspx

 

Fytti katta for et navn på de kikkertsiktene. Jeg begynte å kikke litt på reklamen med en overbærende holdning som ikke akkurat avtok da det gikk opp for meg at det er en slags high-end linje fra Tasco.

 

Uansett, en kikkert med fast forstørrelse på enten 10x eller 16x har vært litt besnærende så jeg kikket litt på omtalene bl.a. fra ar15.com, sniperhide og snipercountry. Fra flere hold ser det ut som om kikkerten er bygd som en tank og at den holder klikkene. Lysgjennomgangen er garantert ikke som en $2000 kikkert, men det virker som en grei banekikkert for lengre hold. De fleste sier at de ikke har sett noe bedre under $500.

 

Er det noen som har vært borti disse tingestene? For $3-400 er det en stor mulighet på at jeg tar sjansen på at kikkerten ender i rotekassa mi ved siden av Simmonsen som sitter på rifla nå 8)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en 10X42 SS som jeg er fornøyd med. Sitter akkurat nå på en 10/22T, men har bodd en stund på en Remington VLS.

 

OK lysstyrke, grei i motlys (fulgte med forlenger til røret som hjelper enda mer ved lav sol), klikk osv. har vært problemfritt.

Til prisen hos SFA er det en bra kikkert. Litt tung og svær :wink: men ellers bra.

 

Her er den på en VLS med 10/22T ved siden av. Nå har VLS'en en Zeiss :mrgreen: og SS'en bor på 10/22T'en.

DSC02422.jpg

 

Sverre

Link to comment
Share on other sites

Virker som om du har de samme erfaringene som de andre da. Får prøve en av disse pornokikkertene 8)

 

Hele poenget for min del er å holde et budsjett som gjør at jeg ikke får noia og lar en børsemaker utføre installasjon. Jeg ønsker å ligge på et nivå der jeg kan bare riste på hodet og bestille nytt hvis jeg ødelegger noe.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hvordan fikk du tak i dette siktet? Ser ut som SWFA er rimelig strenge med ikke å sende ut av USA som følge av 9/11. Kjører du jetcarrier og USA adresse på kredittkortet, eller har vært i butikken fysisk? Vrenger hodet om dagen for å finne en løsning på dette med frakt og betaling....

Link to comment
Share on other sites

Hei MrT! Ser du ikke hvor Thor bor :wink:

 

Jeg var også inne på tanken om dette siktet en periode. Leste masse positive tilbakemeldinger om det, men gav opp å finne noen å kjøpe det av.

 

Hadde vært artig å høre hva du synes om det Thor, hvis det er det du ender opp med...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...