Jump to content

JanT

Members
 • Content Count

  985
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JanT

 1. Har søkt men ikkje funnet[WINKING FACE] Noen som har tips til løsning for å kunne feste lee pressa til feks kjøkkenbordet med mulighet for rask opp/nedmontering?
 2. Hvor skriver man inn MMS parametrene for Telenor?
 3. Noen som har prøvd marsipan som mår åte? Er jo søtt og jævlig;)?
 4. Kan man bruke honning man får kjøpt på matvarebutikk som åte til måren?
 5. Da er avtale om valpekjøp gjort, men trenger hjelp til navne forslag på han kvalpen. Skal hentes om ca en uke...
 6. JanT

  Cz-Klubben

  Har bare en Tacticool stokk til 455 varmint igjenn.... Pm
 7. JanT

  Cz-Klubben

  Har bare en Tacticool stokk til 455 varmint nå....
 8. JanT

  Cz-Klubben

  Har fortsatt en ny strøken tacticool stokk til 455 varmint og en stokk med frakt skader/riper.... pm
 9. JanT

  Cz-Klubben

  Noen som er intr i en Tacticool stokk til cz 455? Pm
 10. JanT

  Cz-Klubben

  Får fire Tacticool stokker i posten om en ukes tid, til cz 455. To er solgt men de to andre er til salgs, passer cz 455 med varmint løp. kr 1350inkl frakt... Har en Tacticool på min cz 455, det er en orginal 452 stokk som er blitt tilpasset;)
 11. Her er min "kosekrok" planen er å gjøre det enda litt mer "ryddig" etterhvert:)
 12. Litt ot, men hvem sa man må bruke kompressor/shakeandspray ? http://http://youtu.be/MZIlNb4KIRk
 13. JanT

  Cz-Klubben

  Om du blir lurt kan du kontakte meg, Ka skaffe også Tacticool, har allerede gjort det til en kar her på kammeret før;)
 14. JanT

  Cz-Klubben

  Her er min cz455 med 22lr og 17hmr løp! Har satt på en falcon menace 4-14x44ffp, atec rimfire demper med tre ekstra moduler byttet ut org Stokken med en Tacticool fra boyds;)
 15. JanT

  Cz-Klubben

  Du kan jo prøve SK subsonic, Lapua som produserer. Fikk samling på 1,7cm @100m vind ca 4ms forfra, med tre skudd! Skutt med tofot i sitte høyde! Dette er en hulspiss, men har ikke testa å jakte med den enda!
 16. JanT

  Cz-Klubben

  Da er min cz 455 varmint 22lr endelig skyte klar:) Fått på falcon optics 4-14x44 ffp, picatinny skinne og warne ringer! Kappet løp til 43cm og montert på en atec rimfire demper med tre ekstra moduler. Stokken skal byttes ut med en Tacticool stokk som er under utfresing så den skal passe 455!
 17. JanT

  Tikkaklubben

  Da er endelig børsa tilbake etter å ha måtte sende den i retur førstegang pga dårlig utført gjenge jobb Men nå er den her endelig! T3 lite 308w m atec maxim og en billig jhati kikkert som har fungert utmerket dag som natt;)
 18. JanT

  Genial revelokk

  bruker ikke noe mellom det ødlegger lyden bruker kun teip litt stiv så du ikke klarer og presse kronestykkene sammen igjen Som duck tape da eller? Bruker man altså ikkje noko i mellom kronestykkene når man taper de sammen?
 19. JanT

  Genial revelokk

  Hvordan legger dere den i munnen da? Mulig å legge ut bilde folkens?
 20. JanT

  Lokking av rev.

  takk for svar på spm! Men lurer på to ting til! Hvor lang tid må det gå før man kan lokke på samme postene på nytt?? Der jeg har terreng er det en dal med relativt bratte lier med noe åpent landskap og en del tett skog... De åpne landskapene ligger ca 300m fra nærmeste hus, vei! Det går en traktor vei opp i lia... Noen tips om hvor en bør sattse på å lokke det terrenget?? Vi er to stk som skal jakte i lag!
 21. JanT

  Lokking av rev.

  Kan noen fortelle meg hvor langt dere har mellom postene, ser noen har både 4 og 6 forskjellige poster! Er det død født å bruke hareskrik på denne tiden? Og når er det vits å gå ut for å lokke på døgnet?? Så for meg å gå ut ved midnatt, men det er vel kanskje litt for dårlig lys da!?
 22. JanT

  Lokking av rev.

  Jeg skal i hvertfall prøve appen til njff i morra!! Men har og kjøpt faulks settet for revelokk som jaktfall selger, noen som har erfaring med dette?? Har også crittr call og musepip... hadde og en syco tweet men den finner jeg seff ikke her nå!!
 23. JanT

  Cz-Klubben

  Hva brukte du når du søylebeddet den?? Har gjort en avtale med en her på kammeret som skal tilpasse stokken for meg mot at jeg også skaffer en Tacticool til ham også!! Sliter litt med å finne skinne for montasje av sikte, weaver eller picatinny base, de har ikke på lager de butikkene som selger i USA! I hvertfall de jeg har funnet til nå! Skal ha en falcon menace 4-14x44 på den, litt usikker på hvor høye ringer jeg trenger! Noen som vet kanskje?
 24. JanT

  Cz-Klubben

  Da har jeg fått min cz 455 22lr i hus, den er kappet til 42cm og montert atec rimfire demper! (fikk også tikkaen i posten i dag) Noen som kan tipse om hvor i Norge man får kjøpt skinne eller baser for weawer eller picatinny montasjer til cz 455??
×
×
 • Create New...