Jump to content

Norske M98-løp som surplus? Hva fa...


Chiefen.v-2

Recommended Posts

Price: $99.95

Norwegian 98K replacement barrels.New old stock Norwegian made replacement barrels, Caliber 7.62x51mm (Nato 308)Short chambered for easy installation and headspacing.No Rust,no pitting.Good clean barrel threads.No front sight or sight base. No rear sight or rear sight base. Proper length for 98K rifle, Proper contour for the 98K. These barrels were produced for the Norwegian military.These barrels are for the conversion of captured WW2 German 98K rifles to standard Nato calibers.

http://www.coledistributing.com/MM054.A ... &cat=Parts

 

 

Forb.. trist synes jeg at slikt pakkes og selges til skrotpris utaskjærs :cry:

Link to comment
Share on other sites

Guest loudenboomer

Tror ikke det blir tatt dem store hensyn til hverken våpenhistorie eller bruksverdi (for dem få) når slike godbiter dukker opp på et militært lager som skal ryddes. Små-salg til diverse børsemakere/grossister i Norge blir for tungvindt. Når nå Hova/Remington/e.l børser selges til rundt 4000kr er det neppe noen som kan tjene penger på "landerø-mauser" konseptet heller.

Link to comment
Share on other sites

Tviler i grunnen på at det norske forsvaret har eksportert disse. Holder heller en knapp på at noen har kjøpt opp ett lass på auksjon e.l.

 

For noen år siden solgte jeg selv ubrukte Luger deler til amerikansk leverandør. Rett og slett fordi alt kunne selges til en grei pris.

Det er bare å innse at verden har blitt mindre med internett forran fingertuppene, ser ikke noe feil ved å selge utaskjærs om man finner det er hensiktsmessig.

 

Det at USA har tatt over en del Kongsberg Colt'er og skarpskytter Krag kan forsåvidt være bra. De er de i allefall mer skånet for plombering/nedsmeltning/jaktriflemodifisering.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...