Jump to content

Sir

Members
 • Content Count

  1,655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ser ut til å være 20 gram pulver på 100ml aceton. Med ett forbruk på 2x 6ml per 2.5 kg kuler så blir det fort endel kuler som kan ferdigstilles på en blanding.
 2. http://castboolits.gunloads.com/showthread.php?204174-simple-Hi-Tek-coating
 3. Pulveret må blandes med aceton før det brukes på samme måte som LLA. Når acetonen er fordampet må kulene "stekes" en 10 minutters tid for å få stoffet til å binde seg med kulene. Gjenta prosessen og du har ferdige kuler som kan sizes og lades uten problemer med griseri i dier og våpen.
 4. Det kommer også i pulverform som er lettere å sende med fly. Donnie har ikke dette inne enda, men kommer på noen uker. Om det klør så er det å få her per dags dato: http://gatewaybullets.com/shop/bullet-c ... size-7_oz_
 5. Bruker å vaske med varmt vann, zalo og en passe dert med sitronsyre. lar dette stå noen timer. og så skyller jeg godt ett par omganger.
 6. Ja selvfølgelig, beklager alt, bare se bort fra dette alternativet.
 7. Kommer ikke unna at dette er den nye veien ?
 8. Sir

  Blykuler og demper

  ............................
 9. Litt nysgjerrig.. Er det fortsatt noen som har fett på kuler til røyksvakt krutt ? Hi-Tek ?
 10. 1911 mot 2011. Det er vel 2 forskjellige klasser. 1911 er en tjenestepistol mens 2011 er en ren racegun bygd med likheter til 1911. Jeg har fått sammenligne 1911 mot 2011, begge i .40 - Para Ordnance mot SVI. Om man rekker å foreta inn og utpust mellom skudda så er det ikke allverden å tjene på å gå for en 2011, men om en skal ha avgårde flere skudd på minst mulig tid så er det merkbar forskjell på disse 2 pistolene. Paran spiser alt av ammo, mens SVI er litt sær. Men det er jo litt av sjarmen.
 11. V-max opp til 50 grs er ok. Jeg bruker 52 grs sierra MatchKing til samme formål med tilsvarende effekt. Skal ikke skryte på meg kjempeerfaring. Men barnes tsx har gitt meg ok resultat på rådyr.
 12. Cowboy mål ser ut til å ha opphenget litt nedpå og ut fra plata, slik at den henger veldig fremoverlent = garanti for at blyspruten går nedover. Så sant det kun skytes med pistol på platene så varer det utrolig lenge.
 13. Å skyte på stålplater i seg selv er ikke noe problem. Problemer kan oppstå i forbindelse med stativer/steiner o.l. Sørg for at blyspruten går i trygg rettning.
×
×
 • Create New...