jalla Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Lurer på hva dere bruker noen av stykkene i hjorten til: 1. Flatbiff 2. Rundstek (lårplomme?) 3. Bankekjøtt Litt dumt å koke dette lenge hvis det ikke er nødvendig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OptiBond FL Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Biff Biff Biff Min påstand er at ved skikkelig behandling av dyret fra skudd til panne blir alle de nevnte stykker møre biffstykker - milevis bedre enn de seige pappsmakende lefsene som kommer fra de store kjøttprodusentene som ligger i kjøldeisken på butikken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angvik Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Jeg bruker å vakumpakke kjøttet etter slakting, og legger det tilbake på kjølerommet for å få en uke ekstra med mørning før turen går til fryseboksen. Tok opp noe flatbiff i helga og brukte det til Fondue. Det var mørere enn okseindrefilet som du får kjøpt på butikken. Konemor var veldig fornøyd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalla Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 Så da er det biff som gjelder? Helstekt i stekeovn eller på panna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
federal79 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Kun fantasien som setter stopper på bruk av vilt kjøtt... Selv så er jeg veldig svak for biff på steikepannen, hjortekjøttdeig i hjemmelagde hamburgere og kjøttkaker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.